RUDA ZUZIA Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Przebiśniegi..tak,pora już na nie,jak myślisz ,przetrwają w tym śniegu? Na razie musimy się cieszyć tym co jest i że na przykład nie ma -20:diabloti: A ja dziś byłam pracowita jak pszczółka:evil_lol: i zrobiłam filmik znów:lol: http://imageshack.us/clip/my-videos/819/982nsvmbmbdtxdinzyqqqu.mp4/ Quote
RUDA ZUZIA Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='andegawenka'] To Zuzka taka wesoła? :loveu: Jak ten szczygiełek:lol:Żeby jeszcze nie darła sznupy na wszystko co się rusza i nie wyrywała ręki za kotem byłoby ekstra:lol: Odciągam jej uwagę śmierdzidełkami:evil_lol: ale nie zawsze to działa. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Ale dziwny pomidor :crazyeye: Super się Ciocia z filmikami rozkręciła :loveu: A jak dokładasz ten głos? Quote
RUDA ZUZIA Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Zdrowych,pogodnych i wesołych świąt życzą wszystkim Pcioła i Zazulka z rodziną:) Mały filmik dla Was:lol: http://img803.imageshack.us/img803/6809/v1tztprsildsdwsktoygny.mp4 Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 WOW, ale filmik, ja takich nie umiem :loveu: Wesołych Świąt Pciółko i Zuziu :loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Gosiapk']prawdziwa pciółka :D [quote name='Gosiapk']Pcioła znowu kicała na filmiku :) Prawdziwa:) W tym momencie,gdy wpadła na Zuzię to jeszcze na nią warknęła:evil_lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']WOW, ale filmik, ja takich nie umiem :loveu: Wesołych Świąt Pciółko i Zuziu :loveu: :splat:Zapomniałam Tobie odpowiedzieć,w programie movie maker .Tam można podkłądać muzykę i inne takie.Spróbuj na pewno sobie poradzisz a jakby co pisz na pw,pomogę ile umiem:lol: Dziękujemy za życzonka:lol: W niedzielę Pciółka była na dalekiej wycieczce.Wracaliśmy wieczorem w wielkiej śnieżycy,ale Wielkanoc zimowa.Mam dość już tej zimy:razz:. A to Pciółeńka po powrocie do domku:) Quote
andegawenka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Haniu Pcioła Zuzka :roflt:oćko Pciółki http://img577.imageshack.us/img577/3633/201303285.jpg Quote
RUDA ZUZIA Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='andegawenka']Haniu Pcioła Zuzka :roflt:oćko Pciółki http://img577.imageshack.us/img577/3633/201303285.jpg Pciółka tak zezoli na męża:evil_lol: Jak on wyciąga do niej rękę,żeby jej się popsocić to ona błyskawicznie go kąsa:evil_lol: To prawdziwa Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Dziękuję, muszę się zaopatrzyć w ten program :) Hehehehe jaki wzrok:loveu: jak Dee kiedy ktoś nam przeszkadza w przytulankach :evil_lol: tfu teraz jak Dee i Xenia, bo to są dwie kopie, złośnice nikomu nie popuszczą :loveu: Nawet nie mów, jak można tak śniegiem Wielkanoc zasypać :mdleje: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Filmik z minkami Pciołowymi dla Was:lol: http://img9.imageshack.us/img9/6780/mxzayhudmqffckrrkpdjil.mp4 Niedługo wiosna:) Quote
Gosiapk Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 te portrety Pcioły trzeba oprawić i na ścianę powiesić :) Quote
RUDA ZUZIA Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Gosiapk']te portrety Pcioły trzeba oprawić i na ścianę powiesić :)[/QUOTE] Mam ich tyle,że nie wiedziałabym,który wybrać. No chyba,że wszystkie ściany wytapetuję:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Zuziu, jak Pciółka ma na imię....:oops::roll:? Quote
RUDA ZUZIA Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='ania z poznania']Zuziu, jak Pciółka ma na imię....:oops::roll:?[/QUOTE] Pipi,Pipinka,Pipisia,Kaczusia,Kurczaczek,Koteczek,Myszka:evil_lol: Ale oficjalnie Pipi. Quote
Gosiapk Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']Pipi,Pipinka,Pipisia,Kaczusia,Kurczaczek,Koteczek,Myszka:evil_lol: Ale oficjalnie Pipi.[/QUOTE] Pciółka nie nazywa się Pciółka? :crazyeye: :placz: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Gosiapk']Pciółka nie nazywa się Pciółka? :crazyeye: :placz:[/QUOTE] Na początku dałam jej imię Pipi ale później pokazała swój charakterek:evil_lol: i została Pciółką. Każdego,kto zbliży do mnie rękę," bzyka" ząbkami bez ostrzeżenia:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 To tak jak moja Aga oficjalnie, a nieoficjalnie Guzik, Ziutek :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Ale super filmik :loveu: Hahah, ale jak ją zobaczyłam na fotelu, to sobie wyobraziłam, co Ty po drugiej stronie robiłaś, że tak głową kręciła.. :D Ekhm... ja aby taki efekt uzyskać muszę zrobić z siebie niezłego 'gupka' hiehiehie :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ale super filmik :loveu: Hahah, ale jak ją zobaczyłam na fotelu, to sobie wyobraziłam, co Ty po drugiej stronie robiłaś, że tak głową kręciła.. :D Ekhm... ja aby taki efekt uzyskać muszę zrobić z siebie niezłego 'gupka' hiehiehie :evil_lol:[/QUOTE] Czy mogę zobaczyć Rami 'gupka' i Zuziowego 'gupka'? Quote
RUDA ZUZIA Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='ania z poznania']To tak jak moja Aga oficjalnie, a nieoficjalnie Guzik, Ziutek :)[/QUOTE] Guzik,świetne:lol: To od noska? [quote name='Chiquita&DeeDee']Ale super filmik :loveu: Hahah, ale jak ją zobaczyłam na fotelu, to sobie wyobraziłam, co Ty po drugiej stronie robiłaś, że tak głową kręciła.. :D Ekhm... ja aby taki efekt uzyskać muszę zrobić z siebie niezłego 'gupka' hiehiehie :evil_lol:[/QUOTE] Muszę cie rozczarować:evil_lol: Mówiłam do niej coś co bardzo dobrze rozumie:lol: [quote name='Gosiapk']Czy mogę zobaczyć Rami 'gupka' i Zuziowego 'gupka'?[/QUOTE] Nie da rady:evil_lol: A ja wpadłam dziś do Was z nowiną:lol: Nowiną nie tygodnia,nie miesiąca ale co najmniej roku:multi: W pewnym domu w Polsce przybędzie dziś mała psia duszyczka.Bardzo mała... Właściwie to już przybyła ale jeszcze są w trasie:multi::multi::multi::Cool!::Cool!::Cool!::sweetCyb: Quote
ania z poznania Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Zuziu, czy to będzie Twój dom.... :)? Quote
Recommended Posts