ChiqDeeWikiXenia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 :roflt::roflt::roflt: rozbawiasz mnie do łez :D Quote
RUDA ZUZIA Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a)::roflt::roflt::roflt: rozbawiasz mnie do łez :D Ależ dlaczego?Czyżbym nie była śliczna?:roflt: Quote
Gosiapk Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']Dla Pciołolubnych cioteczek:lol: Za dużo słodyczy, ja tego nie zniosę :shake: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Gosiapk']Za dużo słodyczy, ja tego nie zniosę :shake: Gosiu a tak? Ujęłam trochę słodyczy:evil_lol: A teraz trochę pieprzu na lepsze trawienie:) Hmmm....Co my tu mamy? Goloneczka? Wydaje ci się,że to jest twoje??? Wara mi od tego:diabloti: I zapamiętaj sobie, W życiu obowiązuje jedna zasada, Co jest twoje to jest moje a co moje tego nie rusz! Efekt-dwie dodatkowe dziurki w nosie pana:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Hahaha :) Dobre :D Skąd my to znamy :cool3: :lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Gosiapk napisał(a)::roflt: należało się panu :roflt: Pewnie,że mu się należało bo sam ją tego nauczył:evil_lol: Rytuał jest taki:on siada do jedzenia,Pciółka zaraz jest na kolanach.On zaczyna obwąchiwać talerz i wtedy Pcioła nie popuści:evil_lol: Ze mną się zawsze zgadza przy talerzu:p Chiquita&DeeDee napisał(a):Hahaha :) Dobre :D Skąd my to znamy :cool3: :lol: Też tak masz?A która to taka zadziora?:lol: Quote
Gosiapk Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Cieszę się, że Pan zrozumiał gdzie jest jego miejsce przy stole ;) :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 No jak to która... Deeeeeeeeedu :D Quote
Gosiapk Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):No jak to która... Deeeeeeeeedu :D Z Dee to lepiej nie zarywać, tylko zaraz kotleta oddać po dobroci Quote
RUDA ZUZIA Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Gosiapk napisał(a):Cieszę się, że Pan zrozumiał gdzie jest jego miejsce przy stole ;) :D Gosiapk napisał(a):Z Dee to lepiej nie zarywać, tylko zaraz kotleta oddać po dobroci Pewnie,jakaś hierarchia musi być:evil_lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):No jak to która... Deeeeeeeeedu :D Strach się bać potfffora:evil_lol: A ja muszę znów opisać kolejny krok Zazulki:lol: Wczoraj kątem oka dostrzegłam,że Zuzia robi surykatkę do półki z pluszakami.Musiała w ostatniej chwili zauważyć,że ją widzę i się wycofała. Ale teraz już wiem,skąd codziennie znajduję duże pluszaki w łóżku,myślałam ,że to mąż w nocy strąca,przez sen albo wstając z łóżka.:evil_lol: Tak czekam na te jej złodziejstwa:lol: Robi się coraz odważniejsza. Mały pluszak jeżyk jest już jej i gdy z czegoś się cieszy podrzuca go noskiem:lol: I pomyśleć,że przed erą Pciółki, Zuzia bała się zabawek.... Pcioła nauczyła ją bawić się a Zuzia nauczyła małą szczekać na psy:diabloti: Ale najfajniejsze jest to,że ,gdy piję kawę w łóżku,Zuzia potrafi mi podbić nosem rękę, tak domaga się pieszczot.To znaczy nie ta kawa wylana jest fajna:evil_lol:,wolę gdy to robi kiedy mam pustą rękę:evil_lol: I trochę maleńtasa:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Małe sukcesy zawsze cieszą, dobrze, że dziewczynki się tak kochają! :loveu: A jakie Pciółka ma korale ;) Pciółko powiedz czy u Ciebie również dziś wiosennie? Może pora na ogródkowe zdjęcia ? Powiedz mamie, żeby się nie obijała :evil_lol: hiehiehie Quote
RUDA ZUZIA Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Chyba się spóźniłam:roll: Ale jeśli masz Ninuś imieniny ,to wszystkiego najlepszego:multi: Quote
Gosiapk Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):Co tam u Pciółki ? :) taaaa... właśnie :) Quote
RUDA ZUZIA Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Cześć dziewczynki:multi:Jak miło,że tu wpadacie:lol: A ja akurat zrobiłam dla Was filmik:) Pciółka ma się świetnie.Znów wróciła do nas zima.Brrr Ale dla Pciółki to jest radość. Zobaczcie jak maleńtas fruwa po śniegu. Nic nie montowane,ona naprawdę tak szybko przebiera łapinkami:loveu: http://img14.imageshack.us/img14/6524/zuuageetrjpvotevjbeqor.mp4 Quote
andegawenka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 W ostatniej fazie filmu ta galopka wypadła świetnie no i ten podkład muzyczny.....filmik na Oscara:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Gosiapk napisał(a):I kto tu kogo wyprowadza na spacer :D Oj tam,oj tam:evil_lol: Mówiłam ,że Pciółka to moje słonko i wszystko jej wolno.Zawsze idę tam gdzie ona chce:lol: andegawenka napisał(a):W ostatniej fazie filmu ta galopka wypadła świetnie no i ten podkład muzyczny.....filmik na Oscara:loveu: Dziękuję :multi: Ale raczej na mini oskarka:evil_lol: Pciółka tak cudnie biega,uwielbiam na nią patrzeć:lol: I ta piosenka mi się z nią tak sama skomponowała. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Hahaha :loveu: normalnie zatkało mnie jak tu weszłam ;) Cudna Pciółka :loveu: Quote
Gosiapk Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Zwróciłyście uwagę na kicanie pciółkowe w drugiej części? :D Quote
RUDA ZUZIA Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hahaha :loveu: normalnie zatkało mnie jak tu weszłam ;) Cudna Pciółka :loveu: [quote name='Gosiapk']Zwróciłyście uwagę na kicanie pciółkowe w drugiej części? :D Zawsze Wam mówiłam,że Pcioła kica:evil_lol: Muszę Wam coś pokazać,rozkroiłam dziś pomidora i co znalazłam w środku? Kiełki:crazyeye: Znaczy,że wiosna idzie wielkim krokiem:multi: A ja dopiero wróciłam od fryzjera z nową koafiurą na głowie:evil_lol: Zaraz idę ją wyleżeć;) Quote
Gosiapk Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Tak! Wiosna idzie :) U mnie w ogródku od półtora tygodnia są przebiśniegi... tj. były póki ich śniech nie zakrył :roll: Quote
Recommended Posts