RUDA ZUZIA Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Gosiapk napisał(a):Ty, Pcioła, nie rób takich numerów więcej, no wiesz, tych z kulkami do kwiatów. Aj ciocia.Ale to było takie fajne,kolorowe i tak fajnie się kulało.To sobie chciałam spróbować.A mamcia to mi ciągle coś zabiera:mad: I jak tu żyć? Ale jakoś sobie radzę:evil_lol: Chociaż uważam,że mamcia nie jest zawsze sprawiedliwa.Na przykład Zuzia ma większą miskę od mojej i dostaje więcej jedzenia:diabloti: Czy to jest sprawiedliwe?? Pcioła. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Doooopcia przednia:loveu: obejrzałabym się za taką:cool3: A Ty Pciółko jesteś noszona na rękach a Zuzia nie - czy to sprawiedliwe?:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Świat nie jest sprawiedliwy :shake: A Rami to się musi nauczyć moralności Kalego: Jak Pciołe noszą na rękach - to dobrze, Jak Zuzia ma większą miskę - to niedobrze; :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Hahaha:D U mnie na takie coś nie ma szans, albo wszystkie tak samo albo wojna:diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Doooopcia przednia:loveu: obejrzałabym się za taką:cool3: A Ty Pciółko jesteś noszona na rękach a Zuzia nie - czy to sprawiedliwe?:evil_lol: Ciocia,jak Zuzia jest na kolanach to ja też od razu chcę i wskakuję na Zuzię i wtedy jestem wyżej:lol: Gosiapk napisał(a):Świat nie jest sprawiedliwy :shake: A Rami to się musi nauczyć moralności Kalego: Jak Pciołe noszą na rękach - to dobrze, Jak Zuzia ma większą miskę - to niedobrze; :D Prawda:evil_lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):Hahaha:D U mnie na takie coś nie ma szans, albo wszystkie tak samo albo wojna:diabloti: Ja tam ciocia dbam o swoje interesy:evil_lol: Wiecie cioteczki ja mam taką zabawę: Jak mi się uda doskoczyć do papieru toaletowego to łapię koniec w zęby i bieeeeegnę przez całe mieszkanie a za mną ciągnie się dłuuga wstęga. Bardzo fajna zabawa,spróbujcie kiedyś:evil_lol: Pcioła. Quote
RUDA ZUZIA Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 (edited) Cześć dziewczynki:lol: Przyszłam Wam pokazać parę zdjęć.Ostatnio pieski intensywnie korzystają z uroków lata :lol: Iskra:lol: Pcioła w biegu i ogon Zazuli:lol: Edited July 18, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
RUDA ZUZIA Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 (edited) Koza na wypasie:evil_lol: Edited July 18, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
Gosiapk Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):(...) Wiecie cioteczki ja mam taką zabawę: Jak mi się uda doskoczyć do papieru toaletowego to łapię koniec w zęby i bieeeeegnę przez całe mieszkanie a za mną ciągnie się dłuuga wstęga. Bardzo fajna zabawa,spróbujcie kiedyś:evil_lol: Pcioła. Boska zabawa... ciekawe co na to Twoja mamcia Piółeczko :evil_lol: Quote
andegawenka Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Co ona dzwiga na sobie, nadajnik?;) http://www.iv.pl/images/75482353997635799318.jpg Quote
RUDA ZUZIA Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Gosiapk napisał(a):Boska zabawa... ciekawe co na to Twoja mamcia Piółeczko :evil_lol: Mamcia się cieszy i ma rechotawkę:lol: Jak mnie goni to uciekam jeszcze szybciej:evil_lol:Niech i mamcia trochę sobie polata:evil_lol: Pcioła. Quote
RUDA ZUZIA Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='andegawenka']Co ona dzwiga na sobie, nadajnik?;) http://www.iv.pl/images/75482353997635799318.jpg :roflt:Obróżka ze światełkami i dzwoneczkiem:lol: Muszę ją widzieć i słyszeć:evil_lol: Quote
andegawenka Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a)::roflt:Obróżka ze światełkami i dzwoneczkiem:lol: Muszę ją widzieć i słyszeć:evil_lol: Jesteś niesamowita:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 andegawenka napisał(a):Jesteś niesamowita:loveu: Jestem panikara:evil_lol: Jak kiedyś pojechaliśmy na działkę bez tego to szybko wracaliśmy ,bo nie słyszałam gdzie ona jest i bez przerwy za nią latałam. Jak nie słyszę dzwoneczka to zaraz lecę patrzeć co robi:mad: Quote
Gosiapk Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Mamcia się cieszy i ma rechotawkę :lol: Jak mnie goni to uciekam jeszcze szybciej:evil_lol:Niech i mamcia trochę sobie polata:evil_lol: Pcioła. Jaka dobra dziewczynka, dba o kondycję mamusi :) Quote
RUDA ZUZIA Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Gosiapk napisał(a):Jaka dobra dziewczynka, dba o kondycję mamusi :) Dbam o mamcię jak umiem;) Jak sobie polata to zawsze ma trochę gimnastyki:lol: Ale obronić też potrafię:grins: Ostatnio jak byłyśmy u takiego jednego doktorka i wyciągał łapę do mamci to ja cap:evil_lol: Nie ,żebym gryzła,zawsze wyceluję centymetr przed celem ale zawsze postraszę, no i zabrał łapę:grins: Bo ja ogólnie to lubię ludzi,ale mamci to mi nikt nie będzie dotykał:evil_lol: Pcioła. Quote
Gosiapk Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Dbam o mamcię jak umiem;) Jak sobie polata to zawsze ma trochę gimnastyki:lol: Ale obronić też potrafię:grins: Ostatnio jak byłyśmy u takiego jednego doktorka i wyciągał łapę do mamci to ja cap:evil_lol: Nie ,żebym gryzła,zawsze wyceluję centymetr przed celem ale zawsze postraszę, no i zabrał łapę:grins: Bo ja ogólnie to lubię ludzi,ale mamci to mi nikt nie będzie dotykał:evil_lol: Pcioła. Jaka kochana sunieczka :loveu: Quote
zozolina Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Witam pciołe !!!! slicznosci malutkie,twoje kolezanki pepsi i cola tez maj dzwoneczki na szyji,bo ich nie widac !!! pozdrawiamy !!! Quote
RUDA ZUZIA Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 zozolina napisał(a):Witam pciołe !!!! slicznosci malutkie,twoje kolezanki pepsi i cola tez maj dzwoneczki na szyji,bo ich nie widac !!! pozdrawiamy !!! Witaj Zozolino:lol: Dzwoneczki są niezbędnym wyposażeniem przy tych maluchach:lol: Byłam u Ciebie zobaczyć Pepsi i Colę.Cudeńka:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 (edited) Nowy identyfikator Pciółki:lol: Pokaż mi! Ukochana pacynka.Znowu nadaje się do pozaszywania:lol: Edited July 18, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
RUDA ZUZIA Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 (edited) Potfffór:evil_lol: Edited July 18, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 :loveu::loveu::loveu: Piękna Pciółka:loveu: A jaka kochana i troskliwa :cool3: Dzień dobry :lol: Quote
Gosiapk Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Potfffór:evil_lol: [IMG]http://www.iv.pl/images/08043513347864423574.jpg" class="ipsImage" alt=""> chyba jej się Twoje firanki nie podobają :D Quote
andegawenka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Może spróbujecie? http://www.dogomania.pl/forum/threads/228847 Pozdrowienia z Łeby:hand: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 A Pciółka z Zuzią też wakacjują?:hmmmm: Quote
Agnieszka Co. Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Pciółko - podobny mikrusek w potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią!?p=19335171#post19335171 Quote
Recommended Posts