andegawenka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Gosiapk']:D Czy strój też ciocia Zuzia nosi podobny? ;)[/QUOTE] Zuzia na dwóch nogach to laska;) Quote
Gosiapk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 My tu sobie tak gadu, gadu a anegdoty o 'obcej babie, która przyszła' nie ma :mad: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Gosiapk']O rany, jaka ta Pcioła śliczna. A oczkami potrafi tak zrobić, że aż mi do serca prosto trafia. Zuzia to pies łowiecki znaczy się :) Czy to jest corgi? Tak wygląda w Twoim avatarze.[/QUOTE] Oj ,bardzo łowiecki,szczególnie na kotki:razz: Ale o corgi to się raczej nawet nie otarła. Zuzia to Zazula taka zwykła ale śliczna:lol: Quote
Gosiapk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='andegawenka']Zuzia na dwóch nogach to laska;)[/QUOTE] ciocia Ande osobiście zna ciocię Zuzię, Zuzię i Pciołę domniemywam :cool3: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='andegawenka']Też nie chciałam, tym bardzie do bokserów miałam awersję , ale to głupieje się prawie natychmiast.:loveu::loveu:[/QUOTE] Wniosek nasuwa się sam : Trzeba Ci przywieźć.:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Gosiapk']:D Czy strój też ciocia Zuzia nosi podobny? ;)[/QUOTE] Wypisz-wymaluj taki sam:lol: Quote
andegawenka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Gosiapk']ciocia Ande osobiście zna ciocię Zuzię, Zuzię i Pciołę domniemywam :cool3:[/QUOTE] Osobiście nie znam, ale od czego są portale społecznościowe;) [quote name='RUDA ZUZIA']Wniosek nasuwa się sam : Trzeba Ci przywieźć.:evil_lol:[/QUOTE] koniecznie ze skrzydełkami i najlepiej już z umiejętnością lata z 9 piętra:p Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='andegawenka']Zuzia na dwóch nogach to laska;)[/QUOTE] Oj nie mogę:evil_lol: Mogłabyś bardziej dbać o moją klawiaturę:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [QUOTEkoniecznie ze skrzydełkami i najlepiej już z umiejętnością lata z 9 piętra:p[/QUOTE] A Pciołę byś wzięła:megagrin:? [IMG]http://fotofotki.pl/pliki_img/3whwmv0ua7p81w2411ba.jpg[/IMG] Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Gosiapk']My tu sobie tak gadu, gadu a anegdoty o 'obcej babie, która przyszła' nie ma :mad:[/QUOTE] Obca baba to Chiquitka.Chciała kiedyś adoptować pewną sunię a mi też nie była ona obojętna.Martwiłam się.że jakaś obca baba nie będzie się umiała opiekować maluchem i tak nazywałam biedną Rami w myślach:cool3: Potem jej to powiedziałam:diabloti::evil_lol: Quote
andegawenka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) Nie wziełabym , jestem od poprawiania bytu psom a nie odwrotnie. U Ciebie ma cudowny dom.:razz: Edited January 19, 2012 by andegawenka Quote
Gosiapk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Obca baba to Chiquitka.Chciała kiedyś adoptować pewną sunię a mi też nie była ona obojętna.Martwiłam się.że jakaś obca baba nie będzie się umiała opiekować maluchem i tak nazywałam biedną Rami w myślach:cool3: Potem jej to powiedziałam:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] :D wreszcie wiem jak mama Chiquity się nazywa -> Obca Baba ... pytanie tylko które to imię? Obca, czy może Baba :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Tu się dzieje sodomia i gomoria, a mnie nie ma???:placz::placz::placz::diabloti::diabloti::diabloti: :roflt::roflt::roflt: no i zaplułam laptoka szefowej:eviltong::eviltong: Obca baba to jak najbardziej ja:loveu: hahaha:evil_lol: Do twarzy Ci Zuziu w tym stroju, tak sobie Ciebie wyobrażałam dokładnie:diabloti: Pciołę biorę od ręki:multi::multi::multi: Gosiu, moja Mami co na to? A co mogła - pokochała jak swoje, bo na nast urodziny dostała następnego:evil_lol::evil_lol: i teraz ma już 2 chiłki:loveu: hehehe wyrodna córka ze mnie:diabloti: (oba wybrakowane, bo takie najlepsze:) ) No to teraz Andegawenka...:mad: ja dzięki Tobie będę żyła kilka lat dłużej:evil_lol: a za to pitu -pitu i granie mi na nosie to jeszcze się policzymy:evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='andegawenka']Nie wziełabym , jestem od poprawiania bytu psom a nie odwrotnie. U Ciebie ma cudowny dom.:razz:[/QUOTE] Popatrzcie dziewczynki jakie to uparte.Zaparła się tylnymi nóżkami i nie popchniesz:evil_lol::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Tu się dzieje sodomia i gomoria, a mnie nie ma???:placz::placz::placz::diabloti::diabloti::diabloti: :roflt::roflt::roflt: no i zaplułam laptoka szefowej:eviltong::eviltong: Obca baba to jak najbardziej ja:loveu: hahaha:evil_lol: Do twarzy Ci Zuziu w tym stroju, tak sobie Ciebie wyobrażałam dokładnie:diabloti: Pciołę biorę od ręki:multi::multi::multi: Gosiu, moja Mami co na to? A co mogła - pokochała jak swoje, bo na nast urodziny dostała następnego:evil_lol::evil_lol: i teraz ma już 2 chiłki:loveu: hehehe wyrodna córka ze mnie:diabloti: (oba wybrakowane, bo takie najlepsze:) ) No to teraz Andegawenka...:mad: ja dzięki Tobie będę żyła kilka lat dłużej:evil_lol: a za to pitu -pitu i granie mi na nosie to jeszcze się policzymy:evil_lol::diabloti::diabloti:[/QUOTE] To tylko nie mów szefowej bo się przeleci po Twojej premii:evil_lol: A Mama pewnie z niepokojem czeka na następne urodzinki:evil_lol: To się dopiero nazywa nadrabianie krzywd z dzieciństwa:roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Hahahaha:roflt::roflt::roflt: Nie mogę... po prostu nie mogę... ale ja się uśmieje:loveu: Quote
Gosiapk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Popatrzcie dziewczynki jakie to uparte.Zaparła się tylnymi nóżkami i nie popchniesz:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Zaparła się tylnymi nóżkami i nie popchniesz?! :grin::megagrin::laugh2_2: To może... pociągniemy? :diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Gosiapk']Zaparła się tylnymi nóżkami i nie popchniesz?! :grin::megagrin::laugh2_2: To może... pociągniemy? :diabloti:[/QUOTE] To jest zdecydowanie najlepszy pomysł:evil_lol: Przednie nóżki działają jak należy tylko z tylnymi jest kłopot.Ma ABS-y czy co?Kto nam pomoże ...pociągnąć?:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Witam piątkowo i przesyłam dobre fluidy od Pcioły:lol: [URL="http://smajliki.ru/smilie-911741223.html"][IMG]http://s16.rimg.info/fb4c8a02f8197a19be864399250eb468.gif[/IMG][/URL] Quote
andegawenka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Witam piątkowo i przesyłam dobre fluidy od Pcioły:lol: [URL="http://smajliki.ru/smilie-911741223.html"][IMG]http://s16.rimg.info/fb4c8a02f8197a19be864399250eb468.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] Podliczasz wydatki domowe? Quote
RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='andegawenka']Podliczasz wydatki domowe?[/QUOTE] Wydatki domowe to mam na stałe zamontowane w głowie:razz: Pracuję sobie cichutko:lol: Jak tam Twoje ABS-y? Trzymają mocno?:evil_lol: Quote
andegawenka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Im większy napór tym mocniej trzymają:angryy: Nie wezmę, miałam okazję w BP i nie wzięłam. Mała już w swoim domku... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Witamy Pciółkę:loveu: Uparte to takie co Zuziu? :diabloti: chyba musimy zadziałać siłą:mad: perswazji;) ABS... hmm jak je zepsuć??:hmmmm::siara::siara: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='andegawenka']Im większy napór tym mocniej trzymają:angryy: Nie wezmę, miałam okazję w BP i nie wzięłam. Mała już w swoim domku...[/QUOTE] A co to jest BP? Quote
Recommended Posts