Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiapk']O rany, jaka ta Pcioła śliczna. A oczkami potrafi tak zrobić, że aż mi do serca prosto trafia.

Zuzia to pies łowiecki znaczy się :) Czy to jest corgi? Tak wygląda w Twoim avatarze.[/QUOTE]
Oj ,bardzo łowiecki,szczególnie na kotki:razz:
Ale o corgi to się raczej nawet nie otarła.
Zuzia to Zazula taka zwykła ale śliczna:lol:

Posted

[quote name='andegawenka']Też nie chciałam, tym bardzie do bokserów miałam awersję , ale to głupieje się prawie natychmiast.:loveu::loveu:[/QUOTE]

Wniosek nasuwa się sam : Trzeba Ci przywieźć.:evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiapk']ciocia Ande osobiście zna ciocię Zuzię, Zuzię i Pciołę domniemywam :cool3:[/QUOTE]

Osobiście nie znam, ale od czego są portale społecznościowe;)

[quote name='RUDA ZUZIA']Wniosek nasuwa się sam : Trzeba Ci przywieźć.:evil_lol:[/QUOTE]

koniecznie ze skrzydełkami i najlepiej już z umiejętnością lata z 9 piętra:p

Posted

[QUOTEkoniecznie ze skrzydełkami i najlepiej już z umiejętnością lata z 9 piętra:p[/QUOTE]

A Pciołę byś wzięła:megagrin:?
[IMG]http://fotofotki.pl/pliki_img/3whwmv0ua7p81w2411ba.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Gosiapk']My tu sobie tak gadu, gadu a anegdoty o 'obcej babie, która przyszła' nie ma :mad:[/QUOTE]
Obca baba to Chiquitka.Chciała kiedyś adoptować pewną sunię a mi też nie była ona obojętna.Martwiłam się.że jakaś obca baba nie będzie się umiała opiekować maluchem i tak nazywałam biedną Rami w myślach:cool3: Potem jej to powiedziałam:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Obca baba to Chiquitka.Chciała kiedyś adoptować pewną sunię a mi też nie była ona obojętna.Martwiłam się.że jakaś obca baba nie będzie się umiała opiekować maluchem i tak nazywałam biedną Rami w myślach:cool3: Potem jej to powiedziałam:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

:D wreszcie wiem jak mama Chiquity się nazywa -> Obca Baba ... pytanie tylko które to imię? Obca, czy może Baba :evil_lol:

Posted

Tu się dzieje sodomia i gomoria, a mnie nie ma???:placz::placz::placz::diabloti::diabloti::diabloti:

:roflt::roflt::roflt: no i zaplułam laptoka szefowej:eviltong::eviltong:

Obca baba to jak najbardziej ja:loveu: hahaha:evil_lol:

Do twarzy Ci Zuziu w tym stroju, tak sobie Ciebie wyobrażałam dokładnie:diabloti:

Pciołę biorę od ręki:multi::multi::multi:

Gosiu, moja Mami co na to? A co mogła - pokochała jak swoje, bo na nast urodziny dostała następnego:evil_lol::evil_lol: i teraz ma już 2 chiłki:loveu: hehehe wyrodna córka ze mnie:diabloti: (oba wybrakowane, bo takie najlepsze:) )

No to teraz Andegawenka...:mad: ja dzięki Tobie będę żyła kilka lat dłużej:evil_lol: a za to pitu -pitu i granie mi na nosie to jeszcze się policzymy:evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='andegawenka']Nie wziełabym , jestem od poprawiania bytu psom a nie odwrotnie. U Ciebie ma cudowny dom.:razz:[/QUOTE]

Popatrzcie dziewczynki jakie to uparte.Zaparła się tylnymi nóżkami i nie popchniesz:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Tu się dzieje sodomia i gomoria, a mnie nie ma???:placz::placz::placz::diabloti::diabloti::diabloti:

:roflt::roflt::roflt: no i zaplułam laptoka szefowej:eviltong::eviltong:

Obca baba to jak najbardziej ja:loveu: hahaha:evil_lol:

Do twarzy Ci Zuziu w tym stroju, tak sobie Ciebie wyobrażałam dokładnie:diabloti:

Pciołę biorę od ręki:multi::multi::multi:

Gosiu, moja Mami co na to? A co mogła - pokochała jak swoje, bo na nast urodziny dostała następnego:evil_lol::evil_lol: i teraz ma już 2 chiłki:loveu: hehehe wyrodna córka ze mnie:diabloti: (oba wybrakowane, bo takie najlepsze:) )

No to teraz Andegawenka...:mad: ja dzięki Tobie będę żyła kilka lat dłużej:evil_lol: a za to pitu -pitu i granie mi na nosie to jeszcze się policzymy:evil_lol::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

To tylko nie mów szefowej bo się przeleci po Twojej premii:evil_lol:
A Mama pewnie z niepokojem czeka na następne urodzinki:evil_lol:
To się dopiero nazywa nadrabianie krzywd z dzieciństwa:roflt:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Popatrzcie dziewczynki jakie to uparte.Zaparła się tylnymi nóżkami i nie popchniesz:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Zaparła się tylnymi nóżkami i nie popchniesz?! :grin::megagrin::laugh2_2:

To może... pociągniemy? :diabloti:

Posted

[quote name='Gosiapk']Zaparła się tylnymi nóżkami i nie popchniesz?! :grin::megagrin::laugh2_2:

To może... pociągniemy? :diabloti:[/QUOTE]
To jest zdecydowanie najlepszy pomysł:evil_lol:
Przednie nóżki działają jak należy tylko z tylnymi jest kłopot.Ma ABS-y czy co?Kto nam pomoże ...pociągnąć?:evil_lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Witam piątkowo i przesyłam dobre fluidy od Pcioły:lol:
[URL="http://smajliki.ru/smilie-911741223.html"][IMG]http://s16.rimg.info/fb4c8a02f8197a19be864399250eb468.gif[/IMG][/URL][/QUOTE]

Podliczasz wydatki domowe?

Posted

[quote name='andegawenka']Podliczasz wydatki domowe?[/QUOTE]

Wydatki domowe to mam na stałe zamontowane w głowie:razz:
Pracuję sobie cichutko:lol:
Jak tam Twoje ABS-y? Trzymają mocno?:evil_lol: