ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Piękne rozpoczęcie kolejnej strony:loveu: To ja chcę zdjęcia Pściółki kluseczki:loveu::loveu::diabloti: Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Piękne rozpoczęcie kolejnej strony:loveu: To ja chcę zdjęcia Pściółki kluseczki:loveu::loveu::diabloti: Koniecznie, bo gdy z kluseczki klucha się zrobi, to fotki będą be:evil_lol: Moja od 3 roku życia była kluchą, wet darł pycha na mnie bo ją lubił i martwił się Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Tak, bo wtedy zdjęcia się na dogo nie zmieszczą:diabloti::diabloti: heheheh U mojej dieta to być albo nie być - a w zasadzie będzie chodzić, albo nie będzie..muszę być twarda:roll: Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Tak, bo wtedy zdjęcia się na dogo nie zmieszczą:diabloti::diabloti: heheheh U mojej dieta to być albo nie być - a w zasadzie będzie chodzić, albo nie będzie..muszę być twarda:roll: No tak, zrobiłam mojej krzywdę, miała problemy z wiazadłem a na starość to siadły jej nogi zupełnie. Pieski nadwagę gorzej znoszą niż ludzie... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Oj to zdecydowanie niestety... a Dee ma nóżkę składaną śrubeczkami, a w drugą do operacji, więc muszę dbać;) To kiedy powiększamy gang?:D Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj to zdecydowanie niestety... a Dee ma nóżkę składaną śrubeczkami, a w drugą do operacji, więc muszę dbać;) To kiedy powiększamy gang?:D[/QUOTE] Wolę jasiek, ma większą powierzchnię do przytulania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Zaś pitu pitu?:diabloti::diabloti::diabloti: Ach te baby...:evil_lol::eviltong: Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Idę na zakupy i gotować obiad, Marysia ma wolne to ja muszę...:evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Jeszcze się nie dokulały do komputerka :D Oj... dostanie mi się :D Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Oj dostanie sie wam,dostanie:mad::mad:Ja tu ciężko pracuję na worek karmy a te tutaj pitu-pitu:diabloti: A kto wbiega z Pciółką na 7 piętro pieszo? (no dobra ,nie ja tylko syn) A kto zabiera smarkacza do lasku na bieganie?(no dobra też nie ja:eviltong:) No i co powiecie?Że nadal nie schudła? A za karę....wklejam zdjęcia Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ona mnie rozwala tymi pozami http://img542.imageshack.us/img542/293/2011112957m.jpg Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ale mnie rozwaliłaś na wieczór:loveu::loveu: No i nie mogę... po prostu nie mogę się powstrzymać... http://img14.imageshack.us/img14/4215/2011112952pcioaa.jpg "Mamo... mamo nie mogę się podnieść - dźwig mi dajcie:roflt::roflt::roflt:" http://img542.imageshack.us/img542/293/2011112957m.jpg Tu wygląda jak Kubuś Puchatek - miodu dajcie:loveu::loveu::loveu: A teraz możesz mnie zabić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Jak idę do niej z aparatem to tak jakby wiedziała,że ma pozować i przerywa ruch.To modelka urodzona jest:lol: Jakby Zuzia się tak nie bała to miałyby razem tony zdjęć,bo ja to uwielbiam. Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 :megagrin::megagrin::megagrin::laugh2_2: Zaraz tam dźwig:mad: Akurat księżniczka chciała z lekka poleżeć a wstac po przysmaczek to się po prostu nie zawsze chce.A zresztą ma służbę od tego:p Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='andegawenka']Ona mnie rozwala tymi pozami http://img542.imageshack.us/img542/293/2011112957m.jpg Na pupuni sobie dziecko usiadło:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Czytałam u Ciebie ,że wszystko już dobrze i Wiki biega już sobie. Jak to dobrze,że wszystko już za nią. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ale naprawdę... ona powinna mieć ze 2 kg..:D mój Tz mówi to samo:D hehehehe Ma niesamowity urok osobisty;) Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Na pupuni sobie dziecko usiadło:lol:[/QUOTE] no! dla równowagi z tyłu gonek a z przodu brzuniek;) Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 To właśnie była miłość od pierwszego spojrzenia.Nawet Dorci mówiłam,że wcześnie nigdy mi się nie podobały cziłki ani ratlerki.(Jak ja mogłam tak myśleć:crazyeye:) A na nią spojrzałam i poleciałam dzwonić do Dorci(wtedy jej jeszcze nie znałam) i czekałam na werdykt .A następnego dnia dostałam smsa (mam go zachowanego na pamiątkę),że mogę po nią przyjechać.:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='andegawenka']no! dla równowagi z tyłu gonek a z przodu brzuniek;)[/QUOTE] A ten brzunio do niedawna łysiutki jak pupcia niemowlęcia jak się słodko całuskuje:loveu: Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']A ten brzunio do niedawna łysiutki jak pupcia niemowlęcia jak się słodko całuskuje:loveu:[/QUOTE] no niestety z wiekiem zarasta... Quote
Recommended Posts