Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

umiem latać ....w końcu Misiek pilnuje ....to ja mogę szybko zmykać

umiem wchodzić po schodach (do góry:) jest ok ale w dół wole jak mnie noszą)

a takie z nas doborowe stado :D

Posted

dawno nie zaglądałam ,czasowo jestem wciąż do tyłu ,za dużo pracy ,za dużo tymczasów ,za dużo wizyt u weta .

ale za to jak zajrzałam to padłam .

DZIEWCZYNY KOCHAM WAS ZA TE MOJE TYMCZASIKI :)
i to jest właśnie sens wszystkiego .
zobacz te roześmiane psie gębule ,przeczytać jak są kochane ,pieszczone ,chciane ......

Posted

Cieszę się Dorciu,że tu wpadłaś. Gdyby nie Ty nie miałabym tego radosnego dziecka i aż mi się włos jeży na głowie gdy pomyślę, że Pipi mogłaby wylądować gdzieś w klatce i zostać maszynką do rodzenia dzieci.Brr.To Twoja zasługa:)
A to specjalnie dla Ciebie:lol:

Posted

Serdecznie dziękujemy za odwiedzinki.Całuski macie ode mnie a od smarkacza lizanko z podgryzaniem:)
A to nie będę taka i pokażę Wam jeszcze różne oblicza Pipinki zwanej także Myszką a czasem Piranią:)
Tak niewinnie wyglądam:

Posted

Ale nie dajcie się zwieść pozorom.Bywa, że kradnę....

Zazulko daj kawałek...

Kradzione może nie tuczy ale za to bardzo smakuje:)

A tak budzę moją pańciunię gdy za długo śpi a ja już nie...

A gdy to nie pomaga to zamieniam się w Piranię i robię tak.Pomaga:)

Posted

A to jest mój skarbiec do którego wszystko sobie przynoszę. Jednak jedzonko wolę zakopywać u państwa pod kołderką ale nie wiem czemu pan tego strasznie nie lubi,szczególnie gdy wdepnie w kawałek parówki albo czegoś jeszcze smaczniejszego:)

Ale gdy chcę na opka to robię tak i pańciunia zaraz mnie bierze na kolanka i zawija w mój ulubiony ,wymęczony kocyk:)

Ale i tak jestem słodziak:)

Posted

ANDEGAWENKO dziękuję za miłe odwiedziny i słowa:loveu:Dama z niej się zrobiła i do tego francuski piesek.Coś słabo je ostatnio i tylko wybrane dania:mad:
ANIU Tobie też:loveu:.A Lileczka jest u Twojej koleżanki?

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
ANDEGAWENKO dziękuję za miłe odwiedziny i słowa:loveu:Dama z niej się zrobiła i do tego francuski piesek.Coś słabo je ostatnio i tylko wybrane dania:mad:
ANIU Tobie też:loveu:.A Lileczka jest u Twojej koleżanki?

...niejadek to oznaka dobrobytu, pieski szybko się uczą że mogą sobie pogrymasić....nie martw się na zapas:glaszcze:
Nie dziękuj, odwiedziny u Was to miodzio na mą duszę:iloveyou::iloveyou:

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Jakoś tak mam.Własne dzieci umiałam wychować i bywać stanowcza ale psy a szczególnie psie smarkacze robią ze mną co chcą:roll:

...nie nadaję się do takich maluchów:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: straciłabym resztki rozumu na ich punkcie...

Posted

A dzisiaj powinnam była pojechać i ją zaszczepić trzeci raz ale po ostatnim razie bardzo się boję i odwlekam.
No i jeszcze nie opisałam Wam horroru jaki przeżyłam.
5 czerwca byliśmy na działce z pieskami.Spokój ,cisza pieski szczęśliwe...
Około dwudziestej zaczęliśmy się zbierać do domu.Ale Zazulka kopała jeszcze swoje ukochane dołki a mała galopkowała dookoła niej.Dobrze,że małej nie spuszczam z oka bo nagle zobaczyłam,że chwiejnie idzie a do tego toczy pianę z buźki.Natychmiast zebraliśmy się do samochodu.W kabinie Zuzia też zaczęła się pienić i wymiotować pianą.Mała to samo tylko z większą częstotliwością.Do tego nieustannie tworzyła im się piana w sznupach.Wyglądało potwornie.Myślałam, że zjadły jakąś truciznę i już widziałam śmierć.Droga okropnie się dłużyła ale dzwoniłam z drogi i już na nas czekali w klinice.
Tam natychmiast dostały atropinę( chyba) aby przestały się ślinić.Zuzia poczuła się lepiej a mała pod kroplówkę.
Lekarze stwierdzili,że musiały polizać ropuchę.Dobrze ,że dopiero później dowiedziałam się,że spotkania z ropuchą bywają dla psów śmiertelne.Oj najedliśmy się strachu.
Następnego dnia panowie pojechali sprzątać działkę i wynieśli 3 wielkie ropuchy.

Posted

andegawenka napisał(a):
...nie nadaję się do takich maluchów:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: straciłabym resztki rozumu na ich punkcie...

No właśnie ja już straciłam ostatnią resztkę...:)