Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='ania shirley']Luniak ma sie dobrze, chociaż niszczy czasami. Śpi w łózku i robi co chce:diabloti:[/QUOTE]

Lepszego domku nie można sobie wyobrazić :loveu:

Saszka też jest widywana naspacerkach, wygląda na szczęśliwą i przywiązana do Państwa :loveu:

Edited by edek
  • Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']O matko święta... Ręka w gipsie latem to musi być bardzo niefajna rzecz :( Mam nadzieję, że wszystko się pięknie zrośnie i że Państwo i Babcia bardzo się na Lunę nie gniewają - chyba nie zrobiła tego "specjalnie"... Pies naszych sąsiadów potrącił babcię, wybiegając z domu -[B] złamała główkę kości udowej -[/B] potrzebna była endoproteza...

[/QUOTE]
czyli noge pani złamała a nie rekę ,ale nie wiem bo są dwa infa raz ,ze reka raz ze noga ,noga to by było gorzej bo to biodro ,eventy o psinkach dawno zamknełam bo miałam ich za duzo ,a tam były wstawiane fotki ,ale czytam tu ze wszystko z nimi ok

Posted

[quote name='kasiek.']czyli noge pani złamała a nie rekę ,ale nie wiem bo są dwa infa raz ,ze reka raz ze noga ,noga to by było gorzej bo to biodro ,eventy o psinkach dawno zamknełam bo miałam ich za duzo ,a tam były wstawiane fotki ,ale czytam tu ze wszystko z nimi ok[/QUOTE]

Nogę to sąsiadka Nutusi zlamała, a konkretnie babcia sasiadów. Pixol złamał pani Babci rękę. Ale dalej ją kochają.

Posted

Nutusiu , czego się przestraszylaś? My tu tylko radosnie dyagujemy. Nie może być inaczej. Najwiekszym problemem bylo klapniete ucho Luniaka.
A swoja drogą z Becią to niemiła historia. Trzymam kciuki.....

Posted

No tym złamaniem, bo myślałam, że znowu... (TFU! TFU!!!!)
Ech, Aniu, z Becią to już nie jest historia, ale prawdziwy horror. Nie o wszystkim mogę napisać na wątku, jak się pewnie domyślasz...

Posted

[quote name='ania shirley']Nogę to sąsiadka Nutusi zlamała, a konkretnie babcia sasiadów. Pixol złamał pani Babci rękę. Ale dalej ją kochają.[/QUOTE]
A to dobre ;) czyli jednak i noga i reka ale kochaja psa to najważniejsze w tym przypadku codziennie czytam o zwrotach z adopcji w kazdym wieku ,z kazdego powodu i bez wzg na to po jakim czasie i to jest coś czego chyba nigdy nie zrozumiem ,ale moze sie kiedys przyzwyczaję ...

Posted

[quote name='Asiaczek']Kto ma psy, to może miec i wypadki na ulicy, w domu...
Ja mam rozwalone prawe kolano, bo ... upadłam biegając z psem na wystawie. Życie...
[/QUOTE]
wiadomo, u mnie w rodzinie to już i połamane zęby były przez psy, ale im się wszystko wybacza ;)

• 6 months later...
Posted

Nie wiem czy jeszcze ktoś tu zagląda..... Widziałam dziś panią Sylwię, czyli panią Luny. Mówiła mi , że Lunie było bardzo gorąco w te upały i ona okładała ja takimi pojemniczkami z lodówki, żeby ją schłodzić i , że Luniakowi bardzo się to podobało. Hmmmm....Myślę , że ma domek w którym jest kochana....;)

Posted

[quote name='ania shirley']Nie wiem czy jeszcze ktoś tu zagląda..... Widziałam dziś panią Sylwię, czyli panią Luny. Mówiła mi , że Lunie było bardzo gorąco w te upały i ona okładała ja takimi pojemniczkami z lodówki, żeby ją schłodzić i , że Luniakowi bardzo się to podobało. Hmmmm....Myślę , że ma domek w którym jest kochana....;)[/QUOTE]

Ha ha ha to się jej trafiło :)

Posted

[quote name='Nutusia']Nio... ja też tak myślę :) Cudownie! Mam nadzieję, że siostrzyczka też nie ma powodów do narzekań ;)[/QUOTE]

Rodzice mówią, że mała wygląda ładnie i jest szczęśliwa. Upodobała sobie córę Państwa i gania z nią jak szalona ;). Niestety jakoś nie mogę utrafić jej na spacerku jak jestem u rodziców :roll: Ale mój psiak lubi Pańcię Saszki, a on ma nosa do ludzi ;).

Posted

Poszukuję kogoś doświadczonego w wizytach PA z tych okolic:
[B]dokładna miejscowość to [COLOR=#ff0000]Mącice, gm. Chorzele, pow. Przasnysz[/COLOR][/B] (za Warszawą w stronę Mazur)

To dla suni z tego wątku - zwrócimy koszt przejazdu

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229600-MOJRA-CZYLI-S%C5%81ODKA-BU%C5%81KA-potrzebna-wizyta-PA-OKOLICE-PRZASNYSZA%21/page12?"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...NYSZA!/page12?[/URL]