ania shirley Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ziutka! Dziękuję!!!:Rose::Rose::Rose: Quote
Ziutka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Nie ma za co dziękować :oops: Mam tylko nadzieję, ze ktoś sensowny się odezwie... Quote
Nutusia Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Ciocia Ziutka to ogłoszeniowy Mistrzunio! W dodatku z jej ogłoszeń adopcje idą aż furczy! ;) Quote
ania shirley Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Nutusia'] W dodatku z jej ogłoszeń adopcje idą aż furczy! ;)[/QUOTE] Czyli jutro???:razz::diabloti: Quote
edek Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Nutusia']Ciocia Ziutka to ogłoszeniowy Mistrzunio! W dodatku z jej ogłoszeń adopcje idą aż furczy! ;)[/QUOTE] Też tak słyszałam ;) telefon naładowany :) Quote
Ziutka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Nutusia']Ciocia Ziutka to ogłoszeniowy Mistrzunio! W dodatku z jej ogłoszeń adopcje idą aż furczy! ;)[/QUOTE] Bardzo bym chciała, aby i tutaj tak zafurczało :cool3: Ale masz rację Madziu, coś w tym kurka jest, nie wiem czemu tak. eliza_sk robi swoim psiakom pełno ogłoszeń a kilka psów poszło od niej z moich, mimo, że miały od niej wiele pakietów i doopa :eviltong: Dzisiaj ogłaszałam psiaki z Kruszewa i już mam fajne zapytanko o tzw. Rodzinkę Morengo (mama i dwa szczeniaki) Z Klembowa to samo :cool3: Kielce to samo :cool3: Łowicz to samo (już nawet nie liczę) :cool3: Juz nie wspomnę o pojedyńczych "jednostkach" że tak powiem :cool3: No ale oby tak dalej, obym miała dalej tak dobrą rękę. Quote
Nutusia Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='Ziutka'] No ale oby tak dalej, obym miała dalej tak dobrą rękę.[/QUOTE] AMEN! :) Idę spać, żebym jutro mogła przytomnie rozmawiać ;) Quote
Ziutka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Nutusia']AMEN! :) Idę spać, żebym jutro mogła przytomnie rozmawiać ;)[/QUOTE] Idź kochana, idź i komórkę naładuj, żeby nie padła od tych rozmów z domkami ;) Jak nie teraz, to za kilka dni znowu ogłoszę i tak do skutku :mad: a uparta jestem, ojj uparta :diabloti: Quote
edek Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Dixolku to chyba niedługo będziesz się pakować !!! Quote
ania shirley Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='edek']Dixolku to chyba niedługo będziesz się pakować !!![/QUOTE] Oby!!!! :) Quote
Nutusia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Linki aktywowane - kciuki zaciskać! ;) Quote
ania shirley Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Nutusia']Linki aktywowane - kciuki zaciskać! ;)[/QUOTE] [COLOR=magenta]A niby co robiłam od rana???[/COLOR] Quote
Nutusia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Dla tych co trzymali - [COLOR=green]kontynuować![/COLOR] ;) Quote
Ziutka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Nutusia']Dla tych co trzymali - [COLOR=green]kontynuować![/COLOR] ;)[/QUOTE] Kontynuajca trwa cały czas ;) Quote
Incia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Mnie to już kciuki drętwieją od zaciskania. Ale nie odpuszczam! Quote
ania shirley Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Nutusia']Dla tych co trzymali - [COLOR=green]kontynuować![/COLOR] ;)[/QUOTE] [SIZE=3][COLOR=magenta]Tak[/COLOR] [COLOR=lime]jest [/COLOR][COLOR=magenta]!!! :kciuki::kciuki:[/COLOR][/SIZE] Quote
edek Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ja też ciągle zaciskam kciuki i nasłuchuje telefonu. Miałam przed chwilą telefon. Pani robi rekonesans, ma jeszcze pokazać zdjęcia rodzinie, który psiak się podoba. Domek brzmiał fajnie, mieszkanie w bloku, Pani jest cały czas w domu z 2 letnim dzieckiem. Zobaczymy czy zadzwoni ponownie. Kciukasy dalej zaciskamy !!! Quote
ania shirley Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A Edek cos tu napisze!!!:-P:laugh2_2::laugh2_2: A Edek coś tu napisze!!!!:laugh2_2::laugh2_2::cunao::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Aleksa. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 udało się ?!?!?!?!?! mówcie !!!! :D:D:D :mad::mad::mad: Quote
Ziutka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [CENTER]Piszcie, bo kurde już mnie kciuki bolą!!!!!!!!!!!!!!! :motz::motz::motz::motz:[/CENTER] Quote
Recommended Posts