Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaszko też tak mi się wydaje :)

Dostałam z gumtree wiadomość: " jestem zainteresowana Dixie ".
Poprosiłam Panią, żeby napisała coś o oferowanym domku . Zobaczymy co napisze i czy odpisze.

Posted

Cioteczki Pani odpisała, że mieszka w bloku na drugim piętrze. Mieszkanie ma 110 m2. Pani ma kotka i małego psa. Poprosiłam Panią o kontakt telefoniczny z nami, trzeba Panią przepytać :diabloti:

Posted

[quote name='ania shirley']Przepytać???:cool3:

[COLOR="magenta"][SIZE="3"]PRZESŁUCHAĆ!!!!:[/SIZE][/COLOR]diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Chciałam napisać delikatniej hihihihi

Posted

[quote name='edek']Niestety Pani nie napisała skąd jest :([/QUOTE]

z gumtree często trafiają się zapytania bez odpowiedzi typu: "jestem zainteresowana tym psem", "chcę tego psa" - ludzie chyba z nudów to robią.

Posted

[quote name='Nutusia']Równie "wyczerpującego" smsa dostałam od Pani: "przepraszam ale nie wezmę dixi". Uznałam, że na tak rozwiniętą myśl, nie ma nawet sensu odpowiadać...[/QUOTE]
Przekonałam się, że przeciętnie 10% telefonów z zapytaniem w sprawie adopcji kotów, to telefony od sensownych osób. Stąd wniosek, że trzeba czasem rozmawiać z 20 debilami (przepraszam za określenie), zanim trafi się na dwie sensowne osoby. Czasami nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać, w każdym razie na pewno trzeba współczuć zwierzętom.

Od początku kibicuję prześlicznym suniom z wrażliwymi, myślącymi oczkami.

Posted

[quote name='Nutusia']Równie "wyczerpującego" smsa dostałam od Pani: "przepraszam ale nie wezmę dixi". Uznałam, że na tak rozwiniętą myśl, nie ma nawet sensu odpowiadać...[/QUOTE]

A kto jej powiedział, że w ogóle byśmy ją oddały……. Nawet do etapu przesłuchania nie dotarła.

Posted

Dixi miala straszne przezycia wczoraj.
Nic jej nie jest.
Miala pecha dzieczyna.
Spadl na nia snieg z dachu.
Z racji na to, że jest mala przykryl ja cała.
Przestraszyla sie strasznie i po otrzepaniu ze sniegu zaczela szczekac na oprawce i gryzc :D
Pyszczol jej zmarzl i odpuściła ataki.:evil_lol:

Posted

[video=youtube;OSEXMxvwGB0]http://www.youtube.com/watch?v=OSEXMxvwGB0&context=C35fc8a6ADOEgsToPDskIvCRo3HGyJObS09Va3Qupu[/video]

Dzisiaj zrobiłam taki, to może macie duuużo zdjęć Dixie ? ? :) proszę o opinie, co się nie podoba żebym na następny raz mogła zrobić lepszy filmik. :)

Posted

Biedny Dixolek, najważniejsze, że jej się nic nie stało. Głaski dla niuni :loveu::loveu::loveu:

Aleksandra mi ten filmik się podoba :p. Zebrałabym koło 20 fotek Dixie czy to by wystarczyło :cool3:?