Nutusia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Przyszło wcześniej, ale konta nie sprawdzaliśmy ;) Quote
edek Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Jaszko też tak mi się wydaje :) Dostałam z gumtree wiadomość: " jestem zainteresowana Dixie ". Poprosiłam Panią, żeby napisała coś o oferowanym domku . Zobaczymy co napisze i czy odpisze. Quote
ania shirley Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Taka super wiadomość;)!!! [COLOR="silver"]I to na koniec strrrasznego dnia![/COLOR] To trzymam kciuki za domek!!!! :kciuki::thumbs::bigcool: Quote
Nutusia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Strasznie oszczędna w słowach ta zainteresowana Pani... Quote
ania shirley Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Nutusia']Strasznie oszczędna w słowach ta zainteresowana Pani...[/QUOTE] Może jej mowę z zachwytu odebrało???:diabloti: Ale cieszę się,że wogóle ktoś pyta.... Quote
romenka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ja też kciuki zaciśnięte mam!!! Oby to ten jeden wymarzony domek :) Quote
edek Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Cioteczki Pani odpisała, że mieszka w bloku na drugim piętrze. Mieszkanie ma 110 m2. Pani ma kotka i małego psa. Poprosiłam Panią o kontakt telefoniczny z nami, trzeba Panią przepytać :diabloti: Quote
ania shirley Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='edek'] trzeba Panią przepytać :diabloti:[/QUOTE] Przepytać???:cool3: [COLOR="magenta"][SIZE="3"]PRZESŁUCHAĆ!!!!:[/SIZE][/COLOR]diabloti::diabloti::diabloti: Quote
edek Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='ania shirley']Przepytać???:cool3: [COLOR="magenta"][SIZE="3"]PRZESŁUCHAĆ!!!!:[/SIZE][/COLOR]diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Chciałam napisać delikatniej hihihihi Quote
Nutusia Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Przesłuchać z lampą w oczy i przetestować na wykrywaczu kłamstw! ;) :) Quote
tekilla12 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 a wiadomo skad ta pani?w razie czego mozna zaczac szukac kogos kto moze odwiedzic pancie..... Dixiolku caluski na dobranoc:loveu: Quote
edek Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 (edited) Niestety Pani nie napisała skąd jest :( Edited January 20, 2012 by edek Quote
tripti Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='edek']Niestety Pani nie napisała skąd jest :([/QUOTE] z gumtree często trafiają się zapytania bez odpowiedzi typu: "jestem zainteresowana tym psem", "chcę tego psa" - ludzie chyba z nudów to robią. Quote
Nutusia Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Równie "wyczerpującego" smsa dostałam od Pani: "przepraszam ale nie wezmę dixi". Uznałam, że na tak rozwiniętą myśl, nie ma nawet sensu odpowiadać... Quote
vega36 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Nutusia']Równie "wyczerpującego" smsa dostałam od Pani: "przepraszam ale nie wezmę dixi". Uznałam, że na tak rozwiniętą myśl, nie ma nawet sensu odpowiadać...[/QUOTE] Przekonałam się, że przeciętnie 10% telefonów z zapytaniem w sprawie adopcji kotów, to telefony od sensownych osób. Stąd wniosek, że trzeba czasem rozmawiać z 20 debilami (przepraszam za określenie), zanim trafi się na dwie sensowne osoby. Czasami nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać, w każdym razie na pewno trzeba współczuć zwierzętom. Od początku kibicuję prześlicznym suniom z wrażliwymi, myślącymi oczkami. Quote
ania shirley Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 To ta sama pani???? Widzę postęp: dixi a nie dixsi...:cool3: Wogóle mi nie szkoda ,że pani się rozmyśliła.;) Quote
ania shirley Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='vega36'] Od początku kibicuję prześlicznym suniom z wrażliwymi, myślącymi oczkami.[/QUOTE] Wega36, dziękujemy!!;) Quote
Nutusia Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 W oryginale było diksi ;) Mi też nie szkoda. Pani zdaje się, zaplątała się we własną sieć... Quote
edek Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Nutusia']Równie "wyczerpującego" smsa dostałam od Pani: "przepraszam ale nie wezmę dixi". Uznałam, że na tak rozwiniętą myśl, nie ma nawet sensu odpowiadać...[/QUOTE] A kto jej powiedział, że w ogóle byśmy ją oddały……. Nawet do etapu przesłuchania nie dotarła. Quote
chauwa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Dixi miala straszne przezycia wczoraj. Nic jej nie jest. Miala pecha dzieczyna. Spadl na nia snieg z dachu. Z racji na to, że jest mala przykryl ja cała. Przestraszyla sie strasznie i po otrzepaniu ze sniegu zaczela szczekac na oprawce i gryzc :D Pyszczol jej zmarzl i odpuściła ataki.:evil_lol: Quote
ania shirley Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Biedny Dixol. Wcale sie nie dziwię,że okazała się agresywnym psem!! Mokre, zimne, cięzkie i z kazdej strony...brrr ... Nic tylko gryźć!!:diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [video=youtube;OSEXMxvwGB0]http://www.youtube.com/watch?v=OSEXMxvwGB0&context=C35fc8a6ADOEgsToPDskIvCRo3HGyJObS09Va3Qupu[/video] Dzisiaj zrobiłam taki, to może macie duuużo zdjęć Dixie ? ? :) proszę o opinie, co się nie podoba żebym na następny raz mogła zrobić lepszy filmik. :) Quote
edek Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Biedny Dixolek, najważniejsze, że jej się nic nie stało. Głaski dla niuni :loveu::loveu::loveu: Aleksandra mi ten filmik się podoba :p. Zebrałabym koło 20 fotek Dixie czy to by wystarczyło :cool3:? Quote
Recommended Posts