Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']
a w Chojniku z kudłami mozna ?
buziam :loveu:

/ciach
[/QUOTE]
cały urok Chojnika to wejście na górę przez las. Zamek jest taki średni, ruina bardziej. Nie wiem czy można z psicami, byliśmy bez ale po lesie na 100% można z :)

Posted

[COLOR=Purple][B]ooo.. jakie śliiiiczne:loveu:
[url]http://i46.tinypic.com/33xa2km.jpg[/url]
aż bym sobie wydrukowała i powiesiła na ścianie:)

no i to, co na krześle siedzisz a obok Fruzia - świetne!
tylko sukni dostojnej brak ;) gdyby jeszcze ta suknia, byłyby idealne dwie damy :p

pisałam wcześniej, ale oczywiście mi sieć wywaliło i widzę, że nic się nie zapisało...

buziaki Kochane moje! :loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

Inuś, ECLIPSE jak na razie jest najlepsze ze wszystkich 3 części;-):loveu:
Duuuuuuuużo Robcia:loveu: Dziś była przedpremiera;-):multi:, a w piątek idę na całą noc z Saga Zmierzch:multi:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Doginka, a dużo Dżejka? :razz::razz:
Ja czekam aż kuzynka będzie miała wolny dzień albo popołudnie żebyśmy mogły iść do kina :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Tylko cos Fruzia nie ma zadowolonej miny :P[/QUOTE]
...[B][I]tradycyjnie jak jej każą pozować :evil_lol:
[/I][/B]
[quote name='QQk']cały urok Chojnika to wejście na górę przez las. Zamek jest taki średni, ruina bardziej. Nie wiem czy można z psicami, byliśmy bez ale po lesie na 100% można z :)[/QUOTE]
[B][I]yhy...no to trzeba sie tam kiedys wybrać :lol:
[/I][/B]
[quote name='Izabela124.'][URL]http://i47.tinypic.com/xo4oxk.jpg[/URL] super fota [/QUOTE]
[B][I]a dziekowac :loveu:[/I][/B]

[quote name='anetta']Ale sesja, suuperr!!

To to to [URL]http://i46.tinypic.com/1e71v8.jpg[/URL] :loveu:[/QUOTE]
[B][I]za komplementa dziekujemy :loveu:
[/I][/B]
[quote name='Niufciak'][URL]http://i46.tinypic.com/33xa2km.jpg[/URL]
Śliczne
my też mamy tam fotkę
Cudne miejsce;)[/QUOTE]
...[B][I].noo miejsce świetne tylko mogliby bardziej o nie zadbać :mad:
[/I][/B]
[quote name='Doginka']Nie dość, że ślicznie, to jeszcze w mojej ulubionej sepii:loveu:
[URL]http://i46.tinypic.com/33xa2km.jpg[/URL][/QUOTE]
....[B][I]może sie tam znowu wybiore tym razem porobic zainsenizowane fotencje w odpowiednim stroju :evil_lol::evil_lol:
[/I][/B]
[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]ooo.. jakie śliiiiczne
[URL]http://i46.tinypic.com/33xa2km.jpg[/URL]
aż bym sobie wydrukowała i powiesiła na ścianie
[COLOR=Black]taaaaaaaaaaaaaaa a potem jakbym Ci sie obrzydła to bys we mnie rzutkami rzucała zamiast do tarczy :diabloti::diabloti:
[/COLOR]
no i to, co na krześle siedzisz a obok Fruzia - świetne!
tylko sukni dostojnej brak gdyby jeszcze ta suknia, byłyby idealne dwie damy
....[COLOR=Black]noooooo nie wiedziałam ze te gmaszysko ma taki gotycki czar ..wtedy bym sie stosowniej ubrała :evil_lol:[/COLOR]

pisałam wcześniej, ale oczywiście mi sieć wywaliło i widzę, że nic się nie zapisało...

buziaki Kochane moje!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B][I]tez buziammm złociutka :loveu:[/I][/B]

[quote name='Doginka']Inuś, ECLIPSE jak na razie jest najlepsze ze wszystkich 3 części
Duuuuuuuużo Robcia Dziś była przedpremiera, a w piątek idę na całą noc z Saga Zmierzch:multi:[/QUOTE]
[B][I]aaa ja ..miałam isc na całą noc ale nie pójde bo sie pochorowałam dopadła mnie jelitówka i jestem tak osłabiona ze ledwo chodze...dawnooo nie miałam tak zmaltretowanych wnetrznosci nawet żebra i płuca mnie bolą ..masakra...:placz::placz:
ale jak tylko wstane na nogi to zasuwam do kina :multi::multi:[/I][/B]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Doginka, a dużo Dżejka?
Ja czekam aż kuzynka będzie miała wolny dzień albo popołudnie żebyśmy mogły iść do kina :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
....[B][I]..noo mam nadzieje ze wilczek tez biega po ekranie ..:evil_lol:

poodwiedzam WAS moje drogie wieczorkiem ..moze juz bede sie nieco lepiej czuła bo jak wspominałam wczesniej dopadło mnie niekontrolowane oczyszczanie organizmu :placz::placz: co skutkuje spadkiem mojej wagi z 53 kg do 50,06 w przeciagu 48godz...jak tak dalej pójdzie do w piatek bede wazyc 45 kg :crazyeye::crazyeye:...i mnie wywiozą :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia']
[B][I]aaa ja ..miałam isc na całą noc ale nie pójde bo sie pochorowałam dopadła mnie jelitówka i jestem tak osłabiona ze ledwo chodze...dawnooo nie miałam tak zmaltretowanych wnetrznosci nawet żebra i płuca mnie bolą ..masakra...:placz::placz:
[/I][/B][I][COLOR=Purple][B]noooo... to ładne rzeczy ja słyszę... co to za bakcyle krążą znowu ostatnio? :roll:
ja też chora... tylko na szczęście nie na jelitówkę... ale temperatura skacze, gardło blee, zatoki bleee...
przyjedź do mnie Inuś - pognijemy razem w łóżku :diabloti:
chociaż nie... może lepiej ja do Ciebie... Ty z jelitówką możesz nie wyjść nawet przed dom... wybacz, nie pomyślałam... :oops:
[/B][/COLOR][/I][B][I]
ale jak tylko wstane na nogi to zasuwam do kina :multi::multi:[/I][/B]
[B][COLOR=Purple]jesteś normalnie hardcore :evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]chuda taka a jaka niezniszczalna[/COLOR][/B]:diabloti:

[B][I]poodwiedzam WAS moje drogie wieczorkiem ..moze juz bede sie nieco lepiej czuła bo jak wspominałam wczesniej dopadło mnie niekontrolowane oczyszczanie organizmu :placz::placz: co skutkuje spadkiem mojej wagi z 53 kg do 50,06 w przeciagu 48godz...jak tak dalej pójdzie do w piatek bede wazyc 45 kg :crazyeye::crazyeye:...i mnie wywiozą :evil_lol:[/I][/B][/QUOTE][COLOR=Purple][B]
pod tym względem choroby są... hmm... "zbawienne"? :roll: ale to w moim przypadku, bo mnie jest dużo i też mi waga spadła przy chorowaniu, z czego się cieszę
no ale dla Ciebie moja droga, to już nie jest dobrze:shake:
jak spadniesz poniżej 45 kg, to będziesz ważyć mniej niż moja Zuzka:crazyeye:
a wczoraj była u weta i przy okazji się ważyła i było 45,5 kg[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][B]także jedz kochana, jedz!! jakieś soczki, witaminki... no siłę musisz mieć przecież:)[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][B]czym Ty chcesz chorobę pokonać? [/B][/COLOR]

Posted

Zdrowiej szybciutko i broń Boże nie pij soczków i nie jedz nic surowego, bo przy biegunce to masakra złapać jakiś owoc albo soczek, albo się najeść jak Ci radzi Basia 2202:crazyeye:
Woda, taka lekko przed gotowaniem jest doskonała, węgiel, bo on wiąże toksyny (tak z 10 tabletek na raz! - nie żartuję) i ryż z kurczakiem jak dla piesków podczas biegunki - to działa i nie rozwala doopska, a jednocześnie nie faszerujesz się chemią;-)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wracaj do zdrowia i lepiej już tak nie chudnij bo nam całkiem znikniesz :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][I]no postarm sie nie chudnąć ale pieron wie co bedzie dalej :shake:
[/I][/B]
[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]
pod tym względem choroby są... hmm... "zbawienne"? :roll: ale to w moim przypadku, bo mnie jest dużo i też mi waga spadła przy chorowaniu, z czego się cieszę
no ale dla Ciebie moja droga, to już nie jest dobrze:shake:
jak spadniesz poniżej 45 kg, to będziesz ważyć mniej niż moja Zuzka:crazyeye:
a wczoraj była u weta i przy okazji się ważyła i było 45,5 kg[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][B]także jedz kochana, jedz!! jakieś soczki, witaminki... no siłę musisz mieć przecież:)[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][B]czym Ty chcesz chorobę pokonać? [/B][/COLOR][/QUOTE]
[B][I]hmmm...obawiam sie ze moja Zuzola też bedzie grubsza ode mnie :evil_lol::evil_lol:
jesoo nie moge więcej chudnąć bo juz i tak mam plaskodoopie a przy 45 kg to ani cycka ani doopy ani NIC :crazyeye:
ale juz mi dzisiaj lepiej..zjadlam sucharki popiłam mietą i ............nie musiałam do kibelka :multi: choć tak na marginesie to najładniejsze miejsce w całym mieszkaniu:evil_lol:

[/I][/B]
[quote name='niunka04']szybkiego powrotu do zdrowia kochana!!!:) Ja bym tak chciała z 10 kg schudnąć...:)[/QUOTE]
[B][I]U mnie spadek 10 kg skutkowalbym moim zniknieciem :evil_lol::evil_lol:
dziekuje ..wydaje mi sie ze wracam..
[/I][/B]
[quote name='Izabela124.']Również zdrówka życzę![/QUOTE]
[B][I]dziekuje dziekuje ..to takie miłe :loveu:
[/I][/B]
[quote name='NATKA']Panie na włościach :lol::lol::lol:
[URL]http://i47.tinypic.com/xo4oxk.jpg[/URL]

Zdrowiej szybciutko :loveu:[/QUOTE]
[B][I]staram sie :lol: wrócił mi węch i smak wiec zmierza ku dobremu :multi:
[/I][/B]
[quote name='Doginka']Zdrowiej szybciutko i broń Boże nie pij soczków i nie jedz nic surowego, bo przy biegunce to masakra złapać jakiś owoc albo soczek, albo się najeść jak Ci radzi Basia 2202:crazyeye:
Woda, taka lekko przed gotowaniem jest doskonała, węgiel, bo on wiąże toksyny (tak z 10 tabletek na raz! - nie żartuję) i ryż z kurczakiem jak dla piesków podczas biegunki - to działa i nie rozwala doopska, a jednocześnie nie faszerujesz się chemią;-)[/QUOTE]

[B][I]spokojnie..pije wode i elektrolity ..dziś zjadlam juz sucharki i wypiłam miete taką z ogródka pychotaaa :multi:wnetrznosci juz mnie nie bolą i wyharatane gardło pracuje też w miarę normalnie ....jesli do soboty wsio sie unormuje to lecem do kinaaaaaaaa:multi::multi::multi:[/I][/B]

Posted

Inuś zdrowiej nam:mad:
ja się muszę przyznac , że z wagi 54kg po miesiącu pracy w Interconti ważę 47kg:shake: masakra jakaś-wszystkie ciuchy na mnie wiszą, widać mi kości i cycki gdzieś zwiały:-( no i pewnie nikt mi nie uwierzy, ale jem normalnie śniadania, obiady i kolacje oraz wsuwam słodkości i wychodzi na to, że wszystko "wylatam" albo stres....jak tak dalej pójdzie to z mojej suknii ślubnej bedzie można uszyć dwie:evil_lol:

Posted

[B]Zdrowiej Inuś i leć do kina, bo warto - Eclipse to najlepsza z 3 części;-) Super scena walki, super gadki Edzia z Jackobem, podobała mi sie gadka w namiocie:lol: no i duuuuuuuuuuużo Edzia i belli jest:multi:[/B] [B]I Edward lepiej wygląda w Eclipse niż w New moon:lol::loveu:[/B]

Posted

[quote name='Doginka'][B]Zdrowiej Inuś i leć do kina, bo warto - Eclipse to najlepsza z 3 części;-) Super scena walki, super gadki Edzia z Jackobem, podobała mi sie gadka w namiocie:lol: no i duuuuuuuuuuużo Edzia i belli jest:multi:[/B] [B]I Edward lepiej wygląda w Eclipse niż w New moon:lol::loveu:[/B][/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
Właśnie gdzieś kiedyś czytałam że Edzio musiał posiedzieć na siłowni troszkę do 3 części żeby przy Dżejku nie wyglądał zbyt szczypiorkowo.
Kurde, nie mogę się doczekać aż sama pójdę na Eclipse do kina...ja chcę już teraz zaraz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='stokrotka.af']inuś zdrowiej nam:mad:
Ja się muszę przyznac , że z wagi 54kg po miesiącu pracy w interconti ważę 47kg:shake: Masakra jakaś-wszystkie ciuchy na mnie wiszą, widać mi kości i cycki gdzieś zwiały:-( no i pewnie nikt mi nie uwierzy, ale jem normalnie śniadania, obiady i kolacje oraz wsuwam słodkości i wychodzi na to, że wszystko "wylatam" albo stres....jak tak dalej pójdzie to z mojej suknii ślubnej bedzie można uszyć dwie:evil_lol:[/quote]
kochana..ile potrzebujesz kg?????oddam ci ..jeszcze zapłacę po 500zł za każdy oddany kilogram:roll::roll:

Ineczko zdrowiej szybko,albo dawaj to chorubsko mi:multi:Moim "schabom" taka choroba i dieta wręcz pomoże:evil_lol::evil_lol:

A jeżeli do kina idziesz na te wampirki...to moje 15-letnie dziewczę zachwycone:loveu:
Podobno o niebo lepszy film od poprzedniej częśći.....tylko ja nie bardzo wiem o czym ona mówi:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ewcia38']
A jeżeli do kina idziesz na te wampirki...to moje 15-letnie dziewczę zachwycone:loveu:
Podobno o niebo lepszy film od poprzedniej częśći.....tylko ja nie bardzo wiem o czym ona mówi:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
córka powinna zadać Ci pracę domową, mianowicie kazać Ci przeczytać całą sagę :diabloti:
jak można nie wiedzieć o czym mowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Ewcia38']...
Podobno o niebo lepszy film od poprzedniej częśći.....tylko ja nie bardzo wiem o czym ona mówi:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Dziewczę ma całkowitą rację:lol: Film jak na razie najlepszy z wszystkich 3 części, ale zobaczymy jak będzie z kolejnymi dwiema:lol:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
córka powinna zadać Ci pracę domową, mianowicie kazać Ci przeczytać całą sagę :diabloti:
jak można nie wiedzieć o czym mowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Dokładnie, Ewcia38 musisz koniecznie przeczytać i obejrzeć - ja stara baba a zakochałam sie bez pamięci:roflt::loveu: Na zabój kocham Edwarda:loveu:

Posted

Cześć dziewczyny;)
i jak tam zdrówko?jelitówka to gorsze od wszystkiego,moja córka jak miała 2 latka wylądowała w szpitalu a ja sie od niej zaraziłam,i akurat zaszłam w tym czasie w ciąże i też mnie zamknęli w szpitalu...a tak poza tym to ważysz mniej odemnie:oops:nawet w zdrowiu;)
pozdrawiamy i zdrówka,zdrówka,zdrówka życze;)

A co do tego Edwarda i filmu to sie zastanawiałam co wszyscy w nim widzą ale jak przeczytałam książki też mnie wzięło a jak obejrzałam filmy to już koniec,nawet moja rybka ma na imie Edward:evil_lol: