Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='Paulinka10']a ja coś wiem i z tego powodu uroczyście życze Wam również następnych i następnych itd... 6 lat w zdrowiu i miłości:loveu:
podobnie sie nam daty układają:)

dziękuje kochana :loveu: ano tak sie zeszły datulce :cool3:

[quote name='Alicja']To jakis kamulec .....ino jaki :hmmmm:
kamulec który ma swoja nazwę :cool3:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dobra to ja zgaduję a co mi tam ;):evil_lol:
sól kamienna
[/FONT]

pudło :lol:

Posted

[quote name='eria']róża pustyni ?

[SIZE="5"]TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:multi::multi::multi::multi:

cholira a myślałam ze sie wiecej osób pomęczy :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='eria']jednak mnie czegoś na geografii w gimnazjum nauczyli hihihi

jak wrócisz to dostaniesz koncek...;-)

a kiedy nad te morze jedziesz??? bo musza Ci jesio Fruzolinda podciepnac ;-)

KONIEC SZYBKIEGO KONKURSUUU !!!!

WYGRAŁA ERIA !!!

Posted

Ala chyba w zawodówkę xD Jakbyś miała liceum to miałabyś też 8prac.A masz jedną w której się opierdzielasz :P

Boże jaki ja durny jestem byłem pewien ,że kurczak zamrożony xD tzn. kawałki kurczaka dla psów.Siedze i ryje ze swojej głupoty

Posted

[quote name='olekg89']Ala chyba w zawodówkę xD Jakbyś miała liceum to miałabyś też 8prac.A masz jedną w której się opierdzielasz :P

pfi ...ale jaka praca :grins: chyba nie ma na dogo drugiego matoła co by sie podjął takiej roboty .... chyba wolalabym te 8 pac :diabloti:

Boże jaki ja durny jestem byłem pewien ,że kurczak zamrożony xD tzn. kawałki kurczaka dla psów.Siedze i ryje ze swojej głupoty

:roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Alicja']Ja nie chodziłam do gimnazjum :( ja od razu z postawówki w liceum wskoczyłam :roll:
[FONT=Georgia]
taaaak?
a ja myślałam że Ciebie tak długo w przedszkolu repetowali aż w końcu machnęli ręką i zostałaś tam wodzem :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
taaaak?
a ja myślałam że Ciebie tak długo w przedszkolu repetowali aż w końcu machnęli ręką i zostałaś tam wodzem :evil_lol:
[/FONT]

:splat: ...a ja się dziwiłam , jak to możliwe ze sie tam tak szybko w tej pracy zaadoptowałam .... Córcia jakaś ty domyślna :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:splat: ...a ja się dziwiłam , jak to możliwe ze sie tam tak szybko w tej pracy zaadoptowałam .... Córcia jakaś ty domyślna :diabloti:

[FONT=Georgia]ciekawe jak oni Ci wkręcili tą podstawówkę i liceum :evil_lol:[/FONT]

[quote name='olekg89']żonklila -padłem na ryj hahahaha

[quote name='Alicja']poka ryjok ;)
[FONT=Georgia]
może lepiej nie bo będę miała wyrzuty sumienia :)
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ciekawe jak oni Ci wkręcili tą podstawówkę i liceum :evil_lol:[/FONT]

jeszcze 2 Studium dołozyli :roll:

[FONT=Georgia]
może lepiej nie bo będę miała wyrzuty sumienia :)
[/FONT]

może nie jest tak najgorzej :roll: w końcu poznałabyś prawdziwe oblicze siostrzeńca :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']jeszcze 2 Studium dołozyli :roll:

[FONT=Georgia]matrix przy tym wymięka :evil_lol:

[/FONT]może nie jest tak najgorzej :roll: w końcu poznałabyś prawdziwe oblicze siostrzeńca :diabloti:

[FONT=Georgia]to akurat brzmi mi na groźbę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]