zuzolandia Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='Alicja']Farciarz z tego klona ;) niom najwyzszy czas był na niego bo cosik marnie zaczynoł synek wyglundac hihihi kilka fotecek tym razem niefutrzastych ;-) Quote
olekg89 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 http://i34.tinypic.com/2l931w3.jpg co to jest?Zamrożone mięso z kuraka? Quote
Alicja Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='olekg89']http://i34.tinypic.com/2l931w3.jpg co to jest?Zamrożone mięso z kuraka? móżdzek ...:diabloti: kurde Zuzola co to je ??? Quote
zuzolandia Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='olekg89']http://i34.tinypic.com/2l931w3.jpg co to jest?Zamrożone mięso z kuraka? pudło ;-) hihihih [quote name='Alicja']móżdzek ...:diabloti: pudło;-) kurde Zuzola co to je ??? zgadujcieee ...... OGŁASZAM KONKURS ... KTO ZGADNIE CO TO JEST DOSTANIE ODE MNIE KAWALEK ...PISZE SERIO ...NA PAMIĄTKE ;-) Quote
Paulinka10 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 a ja coś wiem i z tego powodu uroczyście życze Wam również następnych i następnych itd... 6 lat w zdrowiu i miłości:loveu: podobnie sie nam daty układają:) Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [FONT=Georgia]dobra to ja zgaduję a co mi tam ;):evil_lol: sól kamienna[/FONT] Quote
zuzolandia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Paulinka10']a ja coś wiem i z tego powodu uroczyście życze Wam również następnych i następnych itd... 6 lat w zdrowiu i miłości:loveu: podobnie sie nam daty układają:) dziękuje kochana :loveu: ano tak sie zeszły datulce :cool3: [quote name='Alicja']To jakis kamulec .....ino jaki :hmmmm: kamulec który ma swoja nazwę :cool3: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dobra to ja zgaduję a co mi tam ;):evil_lol: sól kamienna[/FONT] pudło :lol: Quote
zuzolandia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='eria']róża pustyni ? [SIZE="5"]TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: cholira a myślałam ze sie wiecej osób pomęczy :diabloti::diabloti: Quote
eria Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 jednak mnie czegoś na geografii w gimnazjum nauczyli hihihi Quote
zuzolandia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='eria']jednak mnie czegoś na geografii w gimnazjum nauczyli hihihi jak wrócisz to dostaniesz koncek...;-) a kiedy nad te morze jedziesz??? bo musza Ci jesio Fruzolinda podciepnac ;-) KONIEC SZYBKIEGO KONKURSUUU !!!! WYGRAŁA ERIA !!! Quote
eria Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 nad morze 11 do 21;) nie wytrzymie Fruziol do 22 ??:lol: Quote
zuzolandia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='eria']nad morze 11 do 21;) nie wytrzymie Fruziol do 22 ??:lol: może wytrzyma ...będziesz miała po prostu wiecej robocizny hihihih.... Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ja nie chodziłam do gimnazjum :( ja od razu z postawówki w liceum wskoczyłam :roll: Quote
olekg89 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ala chyba w zawodówkę xD Jakbyś miała liceum to miałabyś też 8prac.A masz jedną w której się opierdzielasz :P Boże jaki ja durny jestem byłem pewien ,że kurczak zamrożony xD tzn. kawałki kurczaka dla psów.Siedze i ryje ze swojej głupoty Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='olekg89']Ala chyba w zawodówkę xD Jakbyś miała liceum to miałabyś też 8prac.A masz jedną w której się opierdzielasz :P pfi ...ale jaka praca :grins: chyba nie ma na dogo drugiego matoła co by sie podjął takiej roboty .... chyba wolalabym te 8 pac :diabloti: Boże jaki ja durny jestem byłem pewien ,że kurczak zamrożony xD tzn. kawałki kurczaka dla psów.Siedze i ryje ze swojej głupoty :roflt: :roflt: Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Alicja']Ja nie chodziłam do gimnazjum :( ja od razu z postawówki w liceum wskoczyłam :roll: [FONT=Georgia] taaaak? a ja myślałam że Ciebie tak długo w przedszkolu repetowali aż w końcu machnęli ręką i zostałaś tam wodzem :evil_lol:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 http://i35.tinypic.com/k1yy4w.jpg fajne ujęcie :lol: Muszę przyznać, że nie miałam pojęcia co to jest Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] taaaak? a ja myślałam że Ciebie tak długo w przedszkolu repetowali aż w końcu machnęli ręką i zostałaś tam wodzem :evil_lol:[/FONT] :splat: ...a ja się dziwiłam , jak to możliwe ze sie tam tak szybko w tej pracy zaadoptowałam .... Córcia jakaś ty domyślna :diabloti: Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 olekg89 napisał(a):żonklila -padłem na ryj hahahaha poka ryjok ;) Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Alicja']:splat: ...a ja się dziwiłam , jak to możliwe ze sie tam tak szybko w tej pracy zaadoptowałam .... Córcia jakaś ty domyślna :diabloti: [FONT=Georgia]ciekawe jak oni Ci wkręcili tą podstawówkę i liceum :evil_lol:[/FONT] [quote name='olekg89']żonklila -padłem na ryj hahahaha [quote name='Alicja']poka ryjok ;) [FONT=Georgia] może lepiej nie bo będę miała wyrzuty sumienia :)[/FONT] Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ciekawe jak oni Ci wkręcili tą podstawówkę i liceum :evil_lol:[/FONT] jeszcze 2 Studium dołozyli :roll: [FONT=Georgia] może lepiej nie bo będę miała wyrzuty sumienia :)[/FONT] może nie jest tak najgorzej :roll: w końcu poznałabyś prawdziwe oblicze siostrzeńca :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Alicja']jeszcze 2 Studium dołozyli :roll: [FONT=Georgia]matrix przy tym wymięka :evil_lol: [/FONT]może nie jest tak najgorzej :roll: w końcu poznałabyś prawdziwe oblicze siostrzeńca :diabloti: [FONT=Georgia]to akurat brzmi mi na groźbę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts