Abrakadabra Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Journey']Bardzo mocno trzymam kciuki, aby ci ludzie okazali się nowymi, dobrymi i odpowiedzialnymi właścicielami dla Kajo ![/QUOTE] Ja też się dołączam. Oby się chłopakowi poszczęściło! Quote
Energy Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Abrakadabra']Ja też się dołączam. Oby się chłopakowi poszczęściło![/QUOTE] I ja bardzo mocno trzymam:thumbs: Quote
Equus Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 I ja trzymam mocnooo i podzielam Waszą opinię, że to Ania zna psa i będzie widzieć potencjalnych właścicieli i dlatego ona jedyna może podjąć sensowną decyzję. Quote
Abrakadabra Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Hmmmm.... I co ? Udało się? Siedzę jak na szpilkach. Quote
tripti Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Abrakadabra']Hmmmm.... I co ? Udało się? Siedzę jak na szpilkach.[/QUOTE] ja podobnie... Quote
AniaRe Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Nie mam dobrych wieści. Pan się nie odezwał, pomimo, że dzwoniłam kilkukrotnieu, oczywiście nie przyjechał-bo nie wziął adresu. Napisałam smsa do niego i do narzeczonej i nadal cisza. Tak więc myślę, że nie ma na co liczyć. A szkoda, w myślach widziałam Kajo ze "swoimi" Człowiekami. Quote
Rumi. Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Szkoda, choć nienawidzę gdy ludzie nagle milkną, mieli by choć trochę przyzwoitości aby zadzwonić i powiedzieć że rezygnują. Quote
donica Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Szkoda. A w sumie to może lepiej, że rozmyślili się teraz, niż po tygodniu pobytu Kajo u nich... Quote
Energy Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Tylko mogli chociaż sms napisać, szkoda słów:shake: Quote
Equus Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 :( też nienawidzę jak ktoś nie odezwie się że zrezygnował i poprostu urywa kontakt - czy to tak trudno powiedzieć że się jednak nie zdecydują? Quote
AniaRe Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ja dziś nie zdzierżyłam i wysłałam smsy do obojga , że z milczenia wnioskuję, że się rozmyślili, ale że szacunek dla czasu drugiego człowieka wymaga przynajmniej smsa (ja się musiałam wyrwać z pracy w fatalnym momencie, żeby zdążyć na spotkanie z tym panem) Ja po prostu alergicznie nienawidzę czegoś takiego. Jak ktoś mówi, że tak, to znaczy tak. A sms niewiele kosztuje. Quote
mshume Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ja się niestety do tego przyzwyczaiłam, po tych setkach telefonów wiem, ze niektórzy dzwonią z chęci zwrócenia na siebie uwagi, robią wprawki aktorskie, z nudów i dla sportu ;( Dlatego też już nie mam sentymentów dla potencjalnych domów.Przykre to :( Quote
AniaRe Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 No właśnie ze względu na takich "zdecydowanych na 100%" wprowadziłyśmy zaliczki na szkolenia, bo przy tak małych grupach jak my robimy, 1 czy 2 osoby robią duża różnicę. I przy szczeniakach nie ma rezerwacji bez zaliczki. I ja nawet przy tym panu przy pierwszym telefonie byłam bardzo sceptyczna, a on oczywiście "zarezerwował" go, bo jest zdecydowany. Dopiero po tym drugim, że nie dojedzie, nabrałam nadziei, że to ktoś serio. No i uważam, że mój sms do jego narzeczonej, czy jest zdecydowana na psa i to psa, który kiedyś miał problemy, spowodował zmianę stanowiska. I ja ich rozumiem, niczemu się nie dziwię. Tylko temu, że nie napisali mi nawet smsa, że nie aktualne. Quote
mshume Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ja to już wiele razy przechodziłam :( Prosze o podanie na pw nr konta do wpłat, przeleję 20 zł dla Kajo. Quote
Equus Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='mshume']Prosze o podanie na pw nr konta do wpłat, przeleję 20 zł dla Kajo.[/QUOTE] Przesłałam Quote
Hania Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Skontkatowałam się z dziewczynami z bazarku szkoleniowego i mam prośbę, żeby wysłać im (obu) konto do wpłaty. Poprosze też o info kiedy pieniądze przyjdą. Quote
tripti Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Hania']Skontkatowałam się z dziewczynami z bazarku szkoleniowego i mam prośbę, żeby wysłać im (obu) konto do wpłaty. Poprosze też o info kiedy pieniądze przyjdą.[/QUOTE] Aniu i Haniu, a może to za szkolenie od razu na Wasze konto? to będą dwie wpłaty, to może nie będziemy tego przerzucać już po kontach i wtedy policzymy ile nam brakuje do opłacenia października? Quote
feliksik Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 kurcze, ale porażka z tym Panem - szkoda, że taki nie słowny Quote
AniaRe Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='tripti']Aniu i Haniu, a może to za szkolenie od razu na Wasze konto? to będą dwie wpłaty, to może nie będziemy tego przerzucać już po kontach i wtedy policzymy ile nam brakuje do opłacenia października?[/QUOTE] Wolimy nie. Wrzesień jest od nas, nie należy nam się żadna kasa. Jedzenie przysłała Abrakadabra. A za październik-jak się skończy październik. Może wcześniej znajdzie dom... Przy czym mamy nowe warunki pobytu Kajo u nas w hoteliku: 5 zł dziennie + 50 zł miesięcznie na wyżywienie. Mamy nadzieję, że tak będzie łatwiej mu pomagać. Prosiłabym tylko o potwierdzenie obu wpłat z bazarków. Quote
Abrakadabra Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='AniaRe'] Przy czym mamy nowe warunki pobytu Kajo u nas w hoteliku: 5 zł dziennie + 50 zł miesięcznie na wyżywienie. Mamy nadzieję, że tak będzie łatwiej mu pomagać. [/QUOTE] AnieRe - przyznam, że zaniemówiłam... Serdecznie dziękujemy w imieniu Kajo! To wspaniała propozycja i jesteśmy za nią bardzo wdzięczne. Nie wiem co napisać... Quote
Energy Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Abrakadabra']AnieRe - przyznam, że zaniemówiłam... Serdecznie dziękujemy w imieniu Kajo! To wspaniała propozycja i jesteśmy za nią bardzo wdzięczne. Nie wiem co napisać...[/QUOTE] W zasadzie też tak na prawdę nie wiem co pisać...tak jak nie wiedziałam jak wyrazić moją wdzięczność w sms... Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję:Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts