Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Journey']Bardzo mocno trzymam kciuki, aby ci ludzie okazali się nowymi, dobrymi i odpowiedzialnymi właścicielami dla Kajo ![/QUOTE]

Ja też się dołączam. Oby się chłopakowi poszczęściło!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja trzymam mocnooo i podzielam Waszą opinię, że to Ania zna psa i będzie widzieć potencjalnych właścicieli i dlatego ona jedyna może podjąć sensowną decyzję.

Posted

Nie mam dobrych wieści.
Pan się nie odezwał, pomimo, że dzwoniłam kilkukrotnieu, oczywiście nie przyjechał-bo nie wziął adresu. Napisałam smsa do niego i do narzeczonej i nadal cisza. Tak więc myślę, że nie ma na co liczyć.
A szkoda, w myślach widziałam Kajo ze "swoimi" Człowiekami.

Posted

Ja dziś nie zdzierżyłam i wysłałam smsy do obojga , że z milczenia wnioskuję, że się rozmyślili, ale że szacunek dla czasu drugiego człowieka wymaga przynajmniej smsa (ja się musiałam wyrwać z pracy w fatalnym momencie, żeby zdążyć na spotkanie z tym panem)

Ja po prostu alergicznie nienawidzę czegoś takiego. Jak ktoś mówi, że tak, to znaczy tak. A sms niewiele kosztuje.

Posted

Ja się niestety do tego przyzwyczaiłam, po tych setkach telefonów wiem, ze niektórzy dzwonią z chęci zwrócenia na siebie uwagi, robią wprawki aktorskie, z nudów i dla sportu ;( Dlatego też już nie mam sentymentów dla potencjalnych domów.Przykre to :(

Posted

No właśnie ze względu na takich "zdecydowanych na 100%" wprowadziłyśmy zaliczki na szkolenia, bo przy tak małych grupach jak my robimy, 1 czy 2 osoby robią duża różnicę.
I przy szczeniakach nie ma rezerwacji bez zaliczki.

I ja nawet przy tym panu przy pierwszym telefonie byłam bardzo sceptyczna, a on oczywiście "zarezerwował" go, bo jest zdecydowany. Dopiero po tym drugim, że nie dojedzie, nabrałam nadziei, że to ktoś serio. No i uważam, że mój sms do jego narzeczonej, czy jest zdecydowana na psa i to psa, który kiedyś miał problemy, spowodował zmianę stanowiska.
I ja ich rozumiem, niczemu się nie dziwię. Tylko temu, że nie napisali mi nawet smsa, że nie aktualne.

Posted

Skontkatowałam się z dziewczynami z bazarku szkoleniowego i mam prośbę, żeby wysłać im (obu) konto do wpłaty. Poprosze też o info kiedy pieniądze przyjdą.

Posted

[quote name='Hania']Skontkatowałam się z dziewczynami z bazarku szkoleniowego i mam prośbę, żeby wysłać im (obu) konto do wpłaty. Poprosze też o info kiedy pieniądze przyjdą.[/QUOTE]

Aniu i Haniu, a może to za szkolenie od razu na Wasze konto? to będą dwie wpłaty, to może nie będziemy tego przerzucać już po kontach i wtedy policzymy ile nam brakuje do opłacenia października?

Posted

[quote name='tripti']Aniu i Haniu, a może to za szkolenie od razu na Wasze konto? to będą dwie wpłaty, to może nie będziemy tego przerzucać już po kontach i wtedy policzymy ile nam brakuje do opłacenia października?[/QUOTE]

Wolimy nie.
Wrzesień jest od nas, nie należy nam się żadna kasa. Jedzenie przysłała Abrakadabra. A za październik-jak się skończy październik. Może wcześniej znajdzie dom...

Przy czym mamy nowe warunki pobytu Kajo u nas w hoteliku:
5 zł dziennie + 50 zł miesięcznie na wyżywienie.
Mamy nadzieję, że tak będzie łatwiej mu pomagać.

Prosiłabym tylko o potwierdzenie obu wpłat z bazarków.

Posted

[quote name='AniaRe']
Przy czym mamy nowe warunki pobytu Kajo u nas w hoteliku:
5 zł dziennie + 50 zł miesięcznie na wyżywienie.
Mamy nadzieję, że tak będzie łatwiej mu pomagać.
[/QUOTE]

AnieRe - przyznam, że zaniemówiłam...
Serdecznie dziękujemy w imieniu Kajo! To wspaniała propozycja i jesteśmy za nią bardzo wdzięczne. Nie wiem co napisać...

Posted

[quote name='Abrakadabra']AnieRe - przyznam, że zaniemówiłam...
Serdecznie dziękujemy w imieniu Kajo! To wspaniała propozycja i jesteśmy za nią bardzo wdzięczne. Nie wiem co napisać...[/QUOTE]

W zasadzie też tak na prawdę nie wiem co pisać...tak jak nie wiedziałam jak wyrazić moją wdzięczność w sms...
Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję:Rose::Rose::Rose: