tusinka22 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='tusinka22']to nie jest tak że mnie drażnisz. I dlatego jeśli Wszystkim będzie pasowało, poprosiłam koleżankę magdajedral o udostępnienie konta, zgodziła się, tylko prośba do którejś z Was, ponieważ ja mam ograniczony dostęp do internetu a Magda ma problem techniczny z poruszaniem się na dogo jest taka propozycja: Magda udostępni konto i będzie komuś przesyłała na adres e,mail info o wpłatach..... a ktoś będzie uaktualniał na wątku. Co Wy na to?[/QUOTE] prośba do którejś z Was o udostępnienie e,mail, ja mam problem z internetem (teraz żeby otworzyć dogo próbowałam 15minut), Magda przesyłała by do kogoś na bieżąco informacje o wpłatach. Quote
mshume Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ja także nie przedłużam mojej 3 miesięcznej stałej deklaracji, w październiku postaram się wpłaci coś jednorazowo.[quote name='Abrakadabra']Yyyyyyyy...... Chyba tak. Musimy dopytać Tusinkę. Ps. Wysłałam wiadomość do wszystkich, deklarujących wpłaty: Energy, Equus, Mshume, Ani z Poznania. Wydaje mi się, że S.Piranha zrezygnowała z pomocy finansowej dla Kajo.[/QUOTE] Quote
Energy Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='mshume']Ja także nie przedłużam mojej 3 miesięcznej stałej deklaracji, w październiku postaram się wpłaci coś jednorazowo.[/QUOTE] Twoja nie była 3-miesięczna...taka była tylko Equus. Quote
mshume Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ze co?A skąd wiesz? Polecam czytanie ze zrozumieniem post 150- 156, ogołne ustalenia co do Kajo. Quote
Energy Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='mshume']Ze co?A skąd wiesz? Polecam czytanie ze zrozumieniem post 150- 156, ogołne ustalenia co do Kajo.[/QUOTE] Nie mam zamiaru nic czytać, Twoja deklaracja była w 2 poście i nie miała nic do ustaleń pobytu 3-miesięcznego. Nie mam zamiaru się wdawać w utarczki słowne, to Twoje pieniądze i masz prawo zrezygnować. Ale 3-miesięczna deklaracja była tylko jedna. Zdziwiłam się, bo Abra mówiła mi co innego, być może źle zrozumiałam. Szkoda, że są rezygnacje teraz kiedy wiadomo, że pies nie ma gdzie wracać. Quote
Equus Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ja w każdym razie tak jak pisałam przedłużam swoją deklarację bezterminowo tyle, że w kwocie 30zł. A jak nie będzie za co opłacić dt i nie będzie miał gdzie wrócić to przecież zawsze można go uśpić - na to starczy kasy a za wiele osób po nim płakać nie będzie...:shake: Edit: wpłaciłam za dwa miesiące (sierpień i wrzesień) na nowe konto i jakby co to mogę udostępnić maila Quote
Rumi. Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='tusinka22']prośba do którejś z Was o udostępnienie e,mail, ja mam problem z internetem (teraz żeby otworzyć dogo próbowałam 15minut), Magda przesyłała by do kogoś na bieżąco informacje o wpłatach.[/QUOTE] jeśli nie ma kto, to mojego e-maila mogę udostępnić. Jak by co to mój mail [email][email protected][/email] Quote
mshume Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Jako BDT z zasady nie wspieram hoteli ani płatnych tymczasów,tu zrobiłam wyjątek, bo już na ogólnym wątku było ustalone,że pies wychodzi na 3 mce ze schroniska, zeby go poobserwować. To było mi od początku wiadome i dlatego złożyłam na tym wątku deklarację.Nie zauważyłam, zebyś komentowała rezygnację S.Pirahnii[quote name='Energy']Nie mam zamiaru nic czytać, Twoja deklaracja była w 2 poście i nie miała nic do ustaleń pobytu 3-miesięcznego. Nie mam zamiaru się wdawać w utarczki słowne, to Twoje pieniądze i masz prawo zrezygnować. Ale 3-miesięczna deklaracja była tylko jedna. Zdziwiłam się, bo Abra mówiła mi co innego, być może źle zrozumiałam. Szkoda, że są rezygnacje teraz kiedy wiadomo, że pies nie ma gdzie wracać.[/QUOTE] Quote
Equus Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Nie ma co komentować bo to i tak do nieczego nie prowadzi. Dzięki za udostępnienie maila [B][URL="http://www.dogomania.pl/members/113213-greatmadwomen"][B]greatmadwomen[/B][/URL] :) [/B] Quote
feliksik Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 witaj Kajo, ja wchodzę ciągle na wątek z nadzieją, że jakiśdomek się odezwie - boję się o tego psiaka Quote
Energy Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Equus']Nie ma co komentować ...[/QUOTE] W pełni się z Tobą zgadzam. Pokazuj się Kajo może ktoś jednak da ci szansę... Quote
tripti Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ktoś musi dać tą szansę. Kajo nadal bardzo potrzebuje wsparcia finansowego i domku. Miałam pakiety ogłoszeń wykupione i opłacone na bazarku ogłoszeniowym na fundację dr Lucy, ale już dość dawno i nie mogę tego bazarku znaleźć :( Quote
tusinka22 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='greatmadwomen']jeśli nie ma kto, to mojego e-maila mogę udostępnić. Jak by co to mój mail [email][email protected][/email][/QUOTE] dziękuję, przekażę Magdzie i poproszę o bieżące info jak wygląda sytuacja z pieniążkami. Quote
Equus Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Słuchajcie, czy Kajo ma jakieś nowsze zdjęcia niż te z maja? Bo trochę słabo go ogłaszać z tymi starymi, nawet nie wiemy jak on teraz wygląda. I czy są jakieś nowe wieści od Kajo? Quote
tripti Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 no ma te co Ania i Hania robiły, tylko tam oczek nie widać, a teraz jest etapami strzyżony, mmsem Ania wysłała zdjęcie, ale to raczej do ogłoszeń nie pójdzie. zapraszamy na bazarek cegiełkowy na karmę dla psów z korabiewic: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214459-***-2-50***11-49***21-99***-PSY-GŁODUJĄ-***-do-20-września?p=17614105#post17614105[/URL] Quote
Equus Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='tripti']no ma te co Ania i Hania robiły[/QUOTE] No tak ale kiedy to było... Mnie już nawet nie chodzi o ogłoszenia tylko o jakieś zdjęcia, jakiekolwiek, bo szukamy przecież osób, które by dołączyły do deklaracji, a mało kto chce sponsorować psa o którym nic nie wiadomo - znaczy nie ma zdjęć i wieści na bieżąco. Dostałam maila ostatnio z takim pytaniem jak można prosić o deklaracje skoro o psie nie ma żadnych bieżących wieści a zdjęcia ostatnie są z maja, zwłaszcza że dogo nawołuje do tego by nie dawac na hotele/tymczasy, które nie wstawiają regularnie fot i info. Trudno pozyskiwać nowe osoby chętne do deklaracji - póki co nie zyskałyśmy nikogo nowego a straciłyśmy z deklaracji chyba 3 osoby... Stąd moje pytanie czy nie dałoby się wstawiać jakichś zdjęć i nowych informacji? Ja nie mówię, że codziennie ale choć raz w tygodniu? Trzeba się zastanowić czemu nie zyskujemy nowych deklaracji tak bardzo nam potrzebnych, a tracimy stare... Trzeba jakoś zaradzić sytuacji... Quote
magdajedral Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 (edited) Postaram się sama robić rozliczenia. Może nich ktoś doda w tytule wątku numer strony, że tu są rozliczenia wpłat, będzie łatwiej znaleźć. Wpłaty: Eguus - 09.09.2011 - 60zł (deklaracja za sierpień i wrzesień) Abrakadabra - 16.09.2011 - 100zł (deklaracja za wrzesień i październik) Energy - 16.09.2011 - 40zł (deklaracja za sierpień i wrzesień) mshume - 28.09.2011 - 20zł bazarki - 337,74 Eguus - 14.11.2011 - 60zł (deklaracja za październik i listopad) Abrakadabra - 14.11.2011 - 50zl (deklaracja za listopad) Energy - 15.11.2011 - 40zł (deklaracja za październik i listopad) Abrakadabra - 23.01.2012 - 50zł (deklaracja za grudzień) Agata51 - 03.02.2012 - 60zł (deklaracja za sierpień,wrzesień, październik,listopad,grudzień,styczeń) Energy - 12.03.1012 - 60zł (deklaracja za styczeń, luty, marzec) Bazarek Tusinka22 - 144zł Agata51 - 30.04.2012 - 40zł (deklaracja luty, marzec, kwiecień, maj) Ewa L. z Facebook - 10zł magdajedral - 10zł Magda B. z FB - 150zł Katarzyna G. z FB - 100zł Monika W. z FB - 40zł Agata51 - 13.07.2012 - 20zł (deklaracja za czerwiec, lipiec) Anna Pazzi - 22.08.2012 - 300zł Agata51 - 17.10.2012 - 30zł (deklaracja sierpień, wrzesień, październik) Razem: 1721,74zł Wypłaty: 200zł - pobyt w DT listopad 2011 155zł - pobyt w DT grudzień 2011 155zł - pobyt w DT styczeń 2012 145zł - pobyt w DT luty 201 155zł - pobyt w DT marzec 2012 150zł - pobyt w DT kwiecień 2012 155zł - pobyt w DT maj 2012 150zł - pobyt w DT czerwiec 2012 126,74 - pobyt w DT za lipiec 2012 (częściowo) 183,26 - pobyt w DT sierpień 2012 (plus reszta za lipiec) 80zł - pobyt w DT wrzesień 2012 Razem: 1655zł Pozostało: 66,74zł Edited October 24, 2012 by magdajedral Quote
Abrakadabra Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 W piątek wysłałam do AniRe jakieś 8kg suchej karmy DogChow. Mam nadzieję, że Kajo nie będzie zbyt wybredny.. Magdajedral, zaraz przeleję swoją deklarację za IX. (Czy sierpnia nie zasponsorowała AniaRe?) Ps. Jesli frank szwajcarski nie stanieje, będę zmuszona zmniejszyć kwotę, którą wspomagam pudelka.... Quote
tripti Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 AniaRe zasponsorowała sierpień i wrzesień za karmę, ale ustaliliśmy, że dzięki regularnym deklaracjom uzbieramy na październik i dołoży się resztę z bazarku kółeczkowego i szkoleniowego i może jeszcze zostanie na listopad, chyba że wydarzy się cud i deklaracje wtedy wrócą do właścicieli. Quote
Energy Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jutro przeleję moją deklarację za sierpień i wrzesień. Quote
Equus Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Słuchajcie a co z tymi zdjęciami, czy ktoś kto ma kontakt z Anią może zapytać czy jest szansa by wieści i fotki pojawiały się raz w tygodniu? Jeśli Ania ma problem z aparatem to ja mogę podjechać z koleżanką i obfocić delikwenta, mogę nawet wziąć kamerkę i go nagrać byle coś nowego się pojawiło... Jak tego nie będzie to myślę, że niestety nowych deklaracji nie przybędzie a stare mogą jeszcze stopnieć... Przyznam szczerze, że gdyby to nie był Kajo tylko jakiś pies, gdzie nie byłabym tak zaangażowana i nie znała sytuacji z relacji osób które go widziały i nie znała referencji hotelu, tylko dawała po prostu deklarację to sama bym sie wycofała ze sponsorowaniem psa gdzie nie ma na bieżąco informacji, a ostatnie zdjęcia są z maja... Quote
tusinka22 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 e,mail przekazałam Magdzie, więc będzie na bieżąco przekazywać info o wpłatach. do góry Kajo!!!! Quote
tripti Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Equus']Słuchajcie a co z tymi zdjęciami, czy ktoś kto ma kontakt z Anią może zapytać czy jest szansa by wieści i fotki pojawiały się raz w tygodniu? Jeśli Ania ma problem z aparatem to ja mogę podjechać z koleżanką i obfocić delikwenta, mogę nawet wziąć kamerkę i go nagrać byle coś nowego się pojawiło... Jak tego nie będzie to myślę, że niestety nowych deklaracji nie przybędzie a stare mogą jeszcze stopnieć... Przyznam szczerze, że gdyby to nie był Kajo tylko jakiś pies, gdzie nie byłabym tak zaangażowana i nie znała sytuacji z relacji osób które go widziały i nie znała referencji hotelu, tylko dawała po prostu deklarację to sama bym sie wycofała ze sponsorowaniem psa gdzie nie ma na bieżąco informacji, a ostatnie zdjęcia są z maja...[/QUOTE] przypomnę... na informacje tak często pewnie nie można liczyć zwg czasowych, ale z tymi fotkami to dobry pomysł. Mamy jeszcze bezpieczny październik, a później awaria... co do reszty zgadzam się... Abrakadabra dziś dzwoniła do Ani, ale Ania nie odebrała, więc zdzwonią się później. Quote
AniaRe Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ania oddzwoniła do Doroty po wyjściu z pracy. Z pracy gadać o pudelku to ja akurat nie mogę. Fotki wysłane na maila. Był przed chwilą telefon-dlatego się zalogowałam-pan z pytaniem o Kajo. Ma przyjechać w sobotę obejrzeć Kajo i sobie go "zarezerwował" Mam nadzieję, że to było serio zapytanie,a nie jakaś spontaniczna akcja, z której wyjdą nici. Kajo bez zmian-powoli dał się ostrzyc, może nie idealnie wygląda ale jednak. On nie jest psem do uśpienia. Nawet, jesli nie ma gdzie wrócić. W rozważnym domu będzie szczęśliwym psem Aaaa, jeszcze jedno: oczywiście serdecznie zapraszamy, jeśli ktoś chce odwiedzić lub obfotografować Kajo. Quote
mshume Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 A Pan coś o sobie, doświadczeniu z psami itd powiedział? Quote
Recommended Posts