Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olly napisał(a):
Wczoraj też była, tym razem z Kapselkiem na wizycie u Sebastiana, nie chcę wyprzedzać wpisów Ali, na pewno napisze na wątku Kapsla, co u niego ;)

to lece szukać czy coś napisała ;)

no Kinio :kciuki:

Posted

Yana napisał(a):
w weekend przeleję parę złotych na chłopaka :-)

Kochana, dziękuję :) :loveu::loveu::loveu:

dostałam pieniążki od Yana - 50zł dla Kinia, wystarczy już na 5 zabiegów rehabilitacyjnych :):) :multi::multi::multi:

na koncie Kinia mamy 280 zł ;)

w przyszłym tygodniu przyjeżdża karma (jeszcze za nią nie płaciłam)

Posted

olly napisał(a):
Kochana, dziękuję :) :loveu::loveu::loveu:

dostałam pieniążki od Yana - 50zł dla Kinia, wystarczy już na 5 zabiegów rehabilitacyjnych :):) :multi::multi::multi:

na koncie Kinia mamy 280 zł ;)

w przyszłym tygodniu przyjeżdża karma (jeszcze za nią nie płaciłam)

Spokojnie,jak dojdą wszystkie przelewy z mojego ostatniego bazarku,to będzie ponad 113zł jeszcze dla Kinia,a może więcej,bo kupujący bardzo hojni i mamy dużo nadpłat ;)

Posted

[SIZE="4"]SPECJALNE ZAMÓWIENIE PRZEZ POCZTE KWIATOWĄ DOGOMANII ....DLA CIOTECZEK:
[SIZE="5"]Tatankas, Freya73, Maruda666, Olly i Alicji

[SIZE="5"]Fundacji SOS Bokserom
Skarpecie im. Kasi Talcott

[SIZE="5"]i darczyńcom, których wszystkich z osobna nie sposób wymienić.

[SIZE="5"]ZA OPIEKĘ I POMOC DLA KINGA . BARDZO WAM DZIEKUJE !

[SIZE="4"]ANDEGAWENKA

Posted

[quote name='Javena']DLA CIOTECZKI OLLY ,SPECJALNA PRZESYŁKA Z POCZTY KWIATOWEJ OD ANDEGAWENKA.

ZA OPIEKĘ I SERCE DLA KINGA .

DZIEKUJE !!!

DZIĘKUJĘ KOCHANA :) wzruszyłam się aż łezka poleciała :oops:

Posted

olly napisał(a):
Kochani, zakupiłam dla Kinia 2x 12 kg worki Hillsa po zniżkach, zapłaciłam 230zł

14 kg, nie 12kg- pomyłeczka

na koncie Kinga zostało 50zł

Posted

Coś mnie podkusiło dziś, aby zajrzeć do Kinia ...i zawstydziłam się :oops:
Andegawenko :loveu::loveu: dziękuję, ale mój wkład jest malutki:evil_lol:

Olly :loveu::loveu: , jestem pełna podziwu za to jak wszyscy walczycie o Kinia.

Posted

boksiowe cioteczki zostało mi z bazarku z zeszłego roku 5 kartek świątecznych ręcznie robionych i czterolistne koniczynki. Podarowały to boksiowe cioteczeki, wystawiłam je na tym bazarku
http://www.dogomania.pl/threads/217772-Antykwariat-II-i-co%C5%9B-jeszcze-do-23.11.2011-godz-22-00
z przeznaczeniem dochodu z kartek dla Kinga (numery 76-80)
Mogę wypisać kartki na życzenie i wysłać od razu do odbiorców życzeń (tak robiłyśmy w zeszłym roku)
może ktoś byłby chętny? zapraszam:)

Posted

Mysza2 napisał(a):
boksiowe cioteczki zostało mi z bazarku z zeszłego roku 5 kartek świątecznych ręcznie robionych i czterolistne koniczynki. Podarowały to boksiowe cioteczeki, wystawiłam je na tym bazarku
http://www.dogomania.pl/threads/217772-Antykwariat-II-i-co%C5%9B-jeszcze-do-23.11.2011-godz-22-00
z przeznaczeniem dochodu z kartek dla Kinga (numery 76-80)
Mogę wypisać kartki na życzenie i wysłać od razu do odbiorców życzeń (tak robiłyśmy w zeszłym roku)
może ktoś byłby chętny? zapraszam:)

:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Kochani, przepraszam, nie miałam ani chwili czasu :( U Kinia super, chłopak coraz młodszy, od poniedziałku zaczynamy rehabilitacje, Dziś w końcu przyszły szeleczki, które musiałam wymienić na mniejsze. Jak będę miała chwilkę to zrobię Kiniowi foteczki w szelkach. Mojemu Wigorkowi wykryli nowotwór :( jutro jedziemy na zabieg, cholernie się boję, nie mam głowy do niczego, Jeszcze raz sorki...

Posted

olly napisał(a):
Kochani, przepraszam, nie miałam ani chwili czasu :( U Kinia super, chłopak coraz młodszy, od poniedziałku zaczynamy rehabilitacje, Dziś w końcu przyszły szeleczki, które musiałam wymienić na mniejsze. Jak będę miała chwilkę to zrobię Kiniowi foteczki w szelkach. Mojemu Wigorkowi wykryli nowotwór :( jutro jedziemy na zabieg, cholernie się boję, nie mam głowy do niczego, Jeszcze raz sorki...

Nie przepraszaj, trzymam kciuki:roll: