Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=teal][FONT=palatino linotype]151. [/FONT][SIZE=3][B]

[FONT=palatino linotype][SIZE=4]152. [/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=3][FONT=palatino linotype]

[COLOR=#008080][B]153. [/B][/COLOR]

[SIZE=4][B]154.

155. [/B][/SIZE]

156.

[/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT]

Edited by anetek100
Posted (edited)

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][FONT=palatino linotype][SIZE=3][COLOR=#008080][B]'''''''''''''''''''''''''''[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Edited by anetek100
Posted

a czy piesek/suczka w [B]RATLERKOWATE [/B]jako nr 2 to nie bardziej jamniczek to moze na SOS Jamniki by sie załapała ale i tak mnie złapała za serce taka bida:(

Posted

Moje uwagi - nie wiem czy słuszne.
Goldenkowate
1. - Biały i Buba nie są psami do adopcji. Buba miała jechać do domu - MARCHEWA wiesz jak się to skończyło. Biały natomiast mieszkał w bloku niedaleko schroniska i kilka razy uciekł właścicielom.
5. - Prok - czarny, wielki pies, który rzuca się na ludzi. Jest w stosunku do nich agresywny - nie do adopcji.
Rottki
1. - Dejzi - nie jest chyba do adopcji.
Collie
2. Ta sunia jest bardzo bojąca i agresywna w stosunku do ludzi.
3. Reksio - bywa agresywny. Trzeba z nim uważać i być ostrożnym - szybko się denerwuje.
4. Nero - bywa agresywny w stosunku do niektórych psów. Jest starszym psiakiem
jamniki
1. - bojący, trzeba z nim popracować

Posted

[quote name='gazzy']Moje uwagi - nie wiem czy słuszne.
Goldenkowate
1. - Biały i Buba nie są psami do adopcji. Buba miała jechać do domu - MARCHEWA wiesz jak się to skończyło. Biały natomiast mieszkał w bloku niedaleko schroniska i kilka razy uciekł właścicielom.
5. - Prok - czarny, wielki pies, który rzuca się na ludzi. Jest w stosunku do nich agresywny - nie do adopcji.
Rottki
1. - Dejzi - nie jest chyba do adopcji.
Collie
2. Ta sunia jest bardzo bojąca i agresywna w stosunku do ludzi.
3. Reksio - bywa agresywny. Trzeba z nim uważać i być ostrożnym - szybko się denerwuje.
4. Nero - bywa agresywny w stosunku do niektórych psów. Jest starszym psiakiem
jamniki
1. - bojący, trzeba z nim popracować[/QUOTE]

Gazzy,zobaczymy jak to będzie.To,że Biały uciekał z nowego domu do schroniska nie może go skreślać z szansy na inny dom,może w schronisku miał lepsze warunki niż w tym poprzednim domu.
Dla Buby o ile znajdzie się odpowiedzialny dom to tez nie widzę przeciwskazań.
U suni collie nr.2 byłam ostatnio w boksie i nic się nie działo.

Będziemy powoli poznawać psy,które będziemy tu umieszczać i wtedy się zadecyduje;)

Posted

Uważam ,że powoli musimy poznawać psy i próbować im pomóc.Grafit też miał w schronisku opinię agresywnego ,w hoteliku to wesoły ,radosny ,łagodny psiak.Więc bez sprawdzenia tych informacji nie skreślajmy tych psów ,dajmy im szanse.Inaczej w naszym schronisku psy będą tkwić latami bez szansy.

Posted

[quote name='Rubi18']moze zrobic wiecej zdjec tego pieska w kolnierzu jak bedziecie mogly to moze zalapie sie na jamniki w potrzebie:)[/QUOTE]
Zrobimy zdjęcia tylko niech malutka dojdzie do siebie po ropomaciczu.Cudo to niedawno ktoś podrzucił na wybiegi,rzeczywiście to taki jamniko -ratlerek jest,młoda sunia.:oops:

Posted

Bardzo proszę, jeśłi ktoś z Was będzie w weekend w schronisku o zapytanie o tego wyżła: płeć, wiek, sterylizacja, jak długo w schronisku, stosunek do innych psów/ludzi.
I oczywiście namiary kontaktowe do ogłoszeń.:)

Posted

Cieszę się,że taki wątek powstał i psiaki będą miały większą szansę na adopcję.Na pewno jest tam masa pięknych psów czekających na adopcję.