Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Joann napisał(a):
noo jak fajnie sobie skacze do tej oponki;] powieś mu gryzak i niech włazi po drzewie;]

Gryzak powiesiłam ale jakoś nie miał na niego ochoty :diabloti: ale dalej będziemy próbować. Oli zamiast gryzak to rączki lubi memłać :evil_lol:

Klaudia&Aza napisał(a):
Albo to przeoczyłam albo nie chwaliłaś się, że bierzesz udział w konkursie ,,Przyjaciel Pies" - na zielonej trawce:mad::eviltong:

A no jakoś się nie chwaliłam :eviltong: że Oli mi się w gazecie lansuje :evil_lol:

Weekend mieliśmy super, tylko za szybko się skończył. Pies wyszalany będzie odsypiał do wtorku a ja teraz lecę posprawdzać co się u kogo dzieje ;)

Posted

Kaaasia napisał(a):
A no jakoś się nie chwaliłam :eviltong: że Oli mi się w gazecie lansuje :evil_lol:

Tak też mi się własnie wydawało że nie pisałaś. Było pisać to bym głosowała na niego:eviltong:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Tak też mi się własnie wydawało że nie pisałaś. Było pisać to bym głosowała na niego:eviltong:

Teraz napisałam :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Lepiej późno niż wcale :evil_lol:

Prawda :evil_lol:

Klaudia&Aza napisał(a):
Ale głosowanie chyba było do 6 czerwca:eviltong:

Szczerze, to tego nie wiem :oops:

Posted

[quote name='Kaaasia']Szczerze, to tego nie wiem :oops:
Kopiuje z ich strony:
Uwaga! Głosowanie na zdjęcia w kategorii: NA ZIELONEJ TRAWCE kończy się 6 czerwca o godzinie 12:00. Po tym terminie głosowanie nie będzie możliwe.
;)

Posted

[quote name='Ptysiak']
Następnym razem to się pochwal Ciocia bo więcej głosów byś miała ;)
Ok, będę pamietać :lol:

Troszkę fotek ze spotkaniaOlego z wielką milością i małym diabełkiem :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Bernańczyki :loveu::loveu:

http://i49.tinypic.com/2qkmgj6.jpg udało im się przejść z tym patykiem przez drzewo? :evil_lol:
Oli wygrał ten pojedynek ;)

[quote name='Klaudia&Aza']http://i45.tinypic.com/1osy1c.jpg szaleństwo :lol:

Zazdroszczę towarzystwa spacerowego:)
Towarzystwo mamy fajne- jest jeszcze seter i ON, wszystko płci pięknej :cool3: bo Oli nie lubi konkurencji ;)

[quote name='understandme']Spotkanie z dwoma bernami :loveu: ale swietna zabawa byla - widac to po minach :D
Zabawa zawsze jest szalona, a czasami nawet za bardzo :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Ale super fotki :multi:

http://i50.tinypic.com/2rq1qoo.jpg bez kąpieli to chyba się nie obyło :D

http://i45.tinypic.com/m7s7te.jpg jak fajnie Oli tu wyszedł :loveu:
Ja się takimi sprawami jak kąpiel nie przejmuję, bo z mojego większość się wykruszy :evil_lol: ale panna miała na sobie kilka dodatkowych kg piachu :razz:

Posted

Ptysiak napisał(a):
No tak Oli pod tym względem jest super :)
Ale współczuję Właścicielom panienki :D

Właściciele przyzwyczajeni, zwłaszcza że ta młodsza wszędzie wlezie :evil_lol:. Piasek wysechł i odpadł tylko niewiadomo kiedy i gdzie wlazła i wyszła cała w rzepach. Miałyśmy skubania :shake:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Właściciele przyzwyczajeni, zwłaszcza że ta młodsza wszędzie wlezie :evil_lol:. Piasek wysechł i odpadł tylko niewiadomo kiedy i gdzie wlazła i wyszła cała w rzepach. Miałyśmy skubania :shake:

Wyobrażam sobie ile tego skubania było... nie zazdroszczę :shake:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Wyobrażam sobie ile tego skubania było... nie zazdroszczę :shake:

Na szczescie suńka spokojnie pozwoliła się skubać ;)

justysiek napisał(a):
jestem:loveu: w końcu w Waszej galerii, Oli jest piękny:loveu:
towarzystwa zazdroszczę:loveu:

Witamy w naszych skromnych progach :lol:
Fajnie by byłoporobić fotki całego towarzystwa ale jakoś nie możemy się zgrać :oops:.
A i tak tęsknię do czasów pięknej młodości Olka gdy razem biegało ze 12 psiaków :lol:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Na szczescie suńka spokojnie pozwoliła się skubać ;)

To dobrze bo Ptysia nie wyobrażam sobie tak skubać już widzę jak się wierci :evil_lol:

Idę w końcu pospać :D

Dobrej nocy :)
Buziak w nosek dla Oliego :)