Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ptysiak napisał(a):
To dobrze bo Ptysia nie wyobrażam sobie tak skubać już widzę jak się wierci :evil_lol:

Buziak w nosek dla Oliego :)

Kwestia przyzwyczajenia, a po drugie jak robiła to jej pańcia to było ok, bo jak poszli do specjalisty to lepiej nie mówić :diabloti:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Kwestia przyzwyczajenia, a po drugie jak robiła to jej pańcia to było ok, bo jak poszli do specjalisty to lepiej nie mówić :diabloti:

Już sobie to wyobrażam co się tam działo :evil_lol:

Posted

bira napisał(a):
Ale fajne foty spacerkowe :-) Zazdroszczę towarzystwa :-) Widać, że czterołapy zgrane i super rozbawione :-)

Psy zgrane ze sobą bardzo (praktycznie razem wychowane ;)) ale nie raz bywa to upierdliwe, jak Oli pilnuje wszystkich suk :diabloti:

Ptysiak napisał(a):
Już sobie to wyobrażam co się tam działo :evil_lol:

Ja też :evil_lol:. 4 osoby się nią zajmowały :evil_lol:

Posted

Pingwin stracił całkowicie głowę. Mimo operacji jaką przeprowadziła moja mama dokonał żywota w paszczy Olka :evil_lol:
Chyba to był jedyny pluszak ze śmiercią którego nie miałam do czynienia :evil_lol:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Pingwin stracił całkowicie głowę. Mimo operacji jaką przeprowadziła moja mama dokonał żywota w paszczy Olka :evil_lol:
Chyba to był jedyny pluszak ze śmiercią którego nie miałam do czynienia :evil_lol:

:evil_lol:
pozostałe zabijacie wspólnie z Olim :diabloti:

Posted

Ptysiak napisał(a):
:evil_lol:
pozostałe zabijacie wspólnie z Olim :diabloti:

Przyznaję się bez bicia :eviltong:

roadtonowhere napisał(a):
O ja... jak mnie tu dawno nie było! :O Oli`ego urok wzrósł trzysta krotnie :razz: Piękny :loveu:

Ale rozum niestety nie :evil_lol:

Posted

Kaaasia napisał(a):
U nas obecnie mordowana jest żaba :evil_lol:

Kto sobie wymyślił taką pogodę- przyznać się :diabloti:

U Nas morduje się obecnie ONka :evil_lol:

Osobiście wolę chyba jak pada niż taki upał... :roll:

Posted

Ja tylko o 14 wyszlam z Olim na szybki sik i ledwo do domu się doczłapaliśmy. Za to ok 19 się sporo ochłodziło i zrobiło bardzo fajnie więc pospacerowaliśmy troszkę dalej :lol: