Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaaasia'] Tak nie można. Przyszła, powiedziała że będzie papiś i nic więcej :placz:. Jakieś szczególiki: kudłaty, gładki, biały, łaciaty, duży mały. Cokolwiek ;)
I dlaczego to nie jest bokser :diabloti:[/QUOTE]
:eviltong:
kudłata, stróżująca, duża, a koloru jeszcze nie wiem, jakiego :) Jutro Leszek jedzie zaklepać sunię. 100 km pokona.
Ech ... z bokserem to ciężka sprawa, mój mąż nie przepada za bokserami, a jeden na razie starczy, w dodatku głuchy. Ale ja go jeszcze kiedyś przekabacę na boksera :)

[quote name='Kaaasia']Która hodowczyni czy która cioteczka?[/QUOTE]
Hodowczyni :)

Posted

[quote name='Bolsbokser']:eviltong:
kudłata, stróżująca, duża, a koloru jeszcze nie wiem, jakiego :) Jutro Leszek jedzie zaklepać sunię. 100 km pokona.
Ech ... z bokserem to ciężka sprawa, mój mąż nie przepada za bokserami, a jeden na razie starczy, w dodatku głuchy. Ale ja go jeszcze kiedyś przekabacę na boksera :)

Jak możena nie przepadać za boksiami :question: :evil_lol:
Niedługo zobaczymy coś tam wymyśliła :grins:

[quote name='Bolsbokser']
Hodowczyni :)
Pani Kasia :smile:

A oto niespodzianka. Gratia Tuareg:loveu:

Posted

[quote name='Kaaasia'] Jak możena nie przepadać za boksiami :question: :evil_lol:
Bo Leszek ma ADHD jak boksery, a najbardziej nie lubi się w drugiej istocie tego, co się samemu ma lub czyni :P Ale jak przerobi ten problem, to i boksera kolejnego przełknie. Za jakiś czas :)

[quote name='Kaaasia'] Pani Kasia :smile:
To mi podpowiedziałaś :mad:

[quote name='Kaaasia']A oto niespodzianka. Gratia Tuareg:loveu:

Ojej, jak ja uwielbiam tyle białego na ryjkach :loveu:

[quote name='Kaaasia']Niedługo zobaczymy coś tam wymyśliła :grins:
No ta, co w niepewności i napięciu nie 3mała

Posted

[quote name='Bolsbokser']
To mi podpowiedziałaś :mad:

Ojej, jak ja uwielbiam tyle białego na ryjkach :loveu:

No ta, co w niepewności i napięciu nie 3mała[/QUOTE]
Pani Katarzyna Żółkiewicz, hodowla Gratia :smile:

No kto jak kto, ale ty białe docenisz :loveu:

Nie trzymałam w napięciu, dopiero dzisiaj zdjęcia dostałam :eviltong:

[quote name='kalyna']Łoo jesssso jaki uroczy scyluś :loveu:

Bolsbokser owiała wszystko tajemnicą..... teraz to mnie ciekawość zżera... :diabloti:[/QUOTE]
Czy uroczy to wyjdzie w praniu :evil_lol:

Prawda :diabloti:. Rzuciła newsa i czekaj człowieku. Te kilka tygodni szybko zleci :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']
Prawda :diabloti:. Rzuciła newsa i czekaj człowieku. Te kilka tygodni szybko zleci :evil_lol:[/QUOTE]
Oj, bo ja usiluje sie nie ekscytowac, ze niby taka rozsadna jestem. Leszek od pol roku mi jojczy to wyjojczyl. Ale ja tez mu kiedys wyjojcze :p Boksierka, bialego :)
Mąż jedzie dzisiaj sunie wybrac. Kazalam mu fotke cyknac.

Posted

[quote name='Bolsbokser']Oj, bo ja usiluje sie nie ekscytowac, ze niby taka rozsadna jestem. Leszek od pol roku mi jojczy to wyjojczyl. Ale ja tez mu kiedys wyjojcze :p Boksierka, bialego :)
Mąż jedzie dzisiaj sunie wybrac. Kazalam mu fotke cyknac.
No ja jojcze i jojcze, to i ty z czasem wyjojczysz :evil_lol:
Ja mam niestety za daleko aby sobie podjechać i pooglądać :roll:

[quote name='magdabroy']http://i49.tinypic.com/fcrzmb.jpg jaki szczylek :loveu:
[quote name='M&S']ale ciapowaty :loveu:
http://i49.tinypic.com/fcrzmb.jpg
Taki diabełek w małym ciałku :evil_lol:

[quote name='Tekla64']jakie male szczescie w tym nieszczesnym ryjku widac, pikna ci ona , jaka mnie zazdrosc zzera hihihi tfu tfu
bedzie bialoznaczony ciemny pregus , fjnie
To chłopaczek ;)
Chyba nie będzie bardzo ciemny ale właśnie miał być z białym:smile:

[quote name='Izabela124.']To niedługo będziesz miała tornado w domu :D
[quote name='M&S']Będzie się działo :evil_lol:
Już się boję, Chyba powinnam teraz wysypić sie na zaś i cieszyć spokojnym życiem :evil_lol:

Dzisiaj wygrałam 10zł :multi::multi:, ale na mięso dla Olka wydałam 100 :evil_lol:
Pies to kosztowna zabawka :eviltong:

Posted

[quote name='Kaaasia']
Już się boję, Chyba powinnam teraz wysypić sie na zaś i cieszyć spokojnym życiem :evil_lol:

Dzisiaj wygrałam 10zł :multi::multi:, ale na mięso dla Olka wydałam 100 :evil_lol:
Pies to kosztowna zabawka :eviltong:[/QUOTE]

Bój się bój :evil_lol:

Gratulacje, to na miesko tylko 90 wydałaś;)

Posted

[quote name='Ana :)']Chwilę mnie nie było a tu takie wieści ! :D
http://i49.tinypic.com/fcrzmb.jpg toż to małe cudo jest :loveu: uwielbiam takie białe akcenty :) już się doczekać nie mogę aż będzie u Ciebie i będziemy dostawać duuużą dawkę mam nadzieje zdjęć :)
Trzeba częściej zaglądać :eviltong:
No jak dam radę to będę cykać ;)

[quote name='M&S']Bój się bój :evil_lol:

Gratulacje, to na miesko tylko 90 wydałaś;)
Jeszcze tylko suche i miesiąc z głowy ;). Już prawie dwa tygodnie czekam i nic :mad:

Posted

[quote name='Kaaasia']

Jeszcze tylko suche i miesiąc z głowy ;). Już prawie dwa tygodnie czekam i nic :mad:[/QUOTE]

A gdzie zamawiasz?

Posted

uuuu drogi jest Oli :eviltong:

Ale najmniejsza nawet wygrana, bardzo cieszy :) gratulacje :)

A ja dzisiaj kupiłam jedzenie tak na tydzień dla psów.. 20 zł :grins:

Ja się wczoraj dowiedziałam, że Gandzika to tylko ja chciałam :angryy:

Posted (edited)

[quote name='Kaaasia']
No kto jak kto, ale ty białe docenisz :loveu:
No baaaa, ja kofffam białe, nad życie. Moim marzeniem był zawsze biały bokser. Pierwszy Nasz był w typie, z pseudo :oops: (wybacznie, nie znaliśmy się wtedy). Miał być biały szczeniak, a jak przyjechaliśmy - koopa.
O białym ani widu, ani słychu, ale ... był BOLS :loveu: (zwany tak przeze mnie, do kompletu z ONką WHISKY - rodowodową)
https://lh6.googleusercontent.com/-ny1JtKKuv1g/UWQNTWrEaGI/AAAAAAAAAIA/4Mjo6n8WRow/s798/04.08.2007+075_m.jpg

[quote name='kalyna']
Ja się wczoraj dowiedziałam, że Gandzika to tylko ja chciałam
No pacz ... ja miałam tak samo. Nikto go nie chciał, i byłby do uśpienia, bo głuchy

Edited by Bolsbokser
Posted

[quote name='M&S']A gdzie zamawiasz?
W sklepie osiedlowym. Naszą karmę mają najtańszą i do tej pory nie było problemów :roll:

[quote name='kalyna']uuuu drogi jest Oli :eviltong:

Ale najmniejsza nawet wygrana, bardzo cieszy :) gratulacje :)

A ja dzisiaj kupiłam jedzenie tak na tydzień dla psów.. 20 zł :grins:

Ja się wczoraj dowiedziałam, że Gandzika to tylko ja chciałam :angryy:
Był by tańszy jakby inną karmą jadł. Ale nie, książęcy tyłek musi mieć sraczkę bez przewy :diabloti:

20zł na tydzień na wszystkie psy :-o. U nas mięso drogie, a jak kupiłam np korpusy z kaczki za 1zł to nie chciał tego jeść, a jak chciałam zmielić to maszynkę popsułam :evil_lol:

Wszystkie psy są tylko moim wymysłem, zwłaszcza jak nabroją :diabloti:

[quote name='Bolsbokser']No baaaa, ja kofffam białe, nad życie. Moim marzeniem był zawsze biały bokser. Pierwszy Nasz był w typie, z pseudo :oops: (wybacznie, nie znaliśmy się wtedy). Miał być biały szczeniak, a jak przyjechaliśmy - koopa.
O białym ani widu, ani słychu, ale ... był BOLS :loveu: (zwany tak przeze mnie, do kompletu z ONką WHISKY - rodowodową)
https://lh6.googleusercontent.com/-ny1JtKKuv1g/UWQNTWrEaGI/AAAAAAAAAIA/4Mjo6n8WRow/s798/04.08.2007+075_m.jpg

No pacz ... ja miałam tak samo. Nikto go nie chciał, i byłby do uśpienia, bo głuchy :angryy:
Nie mam nic przeciwko białym ale wolę pręgusy. Moim kolejnym marzeniem (ale to tak za jakieś 10lat :evil_lol:) jest żółtek z białymi znaczeniami :razz:

Posted

[quote name='Kaaasia']
Nie mam nic przeciwko białym ale wolę pręgusy.
Bo białe są dla mnie zarezerwowane :eviltong:

[quote name='Kaaasia']Moim kolejnym marzeniem (ale to tak za jakieś 10lat :evil_lol:) jest żółtek z białymi znaczeniami :razz:
O tych dziesięciu latach to już czytałam paredzięsiąt postów temu. Hmmm ... :hmmmm: Kilka stron przewertowałam i ... bach, niespodzianka - scylek mały http://i49.tinypic.com/fcrzmb.jpg :diabloti:

Posted

[quote name='Kaaasia']
20zł na tydzień na wszystkie psy :-o. U nas mięso drogie, a jak kupiłam np korpusy z kaczki za 1zł to nie chciał tego jeść, a jak chciałam zmielić to maszynkę popsułam :evil_lol:
[/QUOTE]

Tora też za pierwszym razem kaczki nie chciała :shake: (partyjna ta moja suka czy co:hmmmm:) A za drugim razem jak jej dała, to też nie chciała :mad: Więc nie dostawała nic innego, tylko na każdy posiłek kaczkę :eviltong: Po 2 dniach zjadła i teraz je kaczuchę bez problemu ;)

Posted

[quote name='Bolsbokser']Bo białe są dla mnie zarezerwowane :eviltong:

O tych dziesięciu latach to już czytałam paredzięsiąt postów temu. Hmmm ... :hmmmm: Kilka stron przewertowałam i ... bach, niespodzianka - scylek mały http://i49.tinypic.com/fcrzmb.jpg :diabloti:
Ten był planowany na teraz, co prawda bardziej myślałam o końcówce roku a tu niespodzianka ;)
Za 10lat to dopiero następny pies będzie (po odejściu któregoś z obecnych).

[quote name='wedara']Super szczylek !! :loveu: Ja już czekam aż nowe fotki się pojawią jego i Oliego :):)
Dwa wredne czarnuchy. Ciężko będzie o dobre fotki :eviltong:

[quote name='magdabroy']Tora też za pierwszym razem kaczki nie chciała :shake: (partyjna ta moja suka czy co:hmmmm:) A za drugim razem jak jej dała, to też nie chciała :mad: Więc nie dostawała nic innego, tylko na każdy posiłek kaczkę :eviltong: Po 2 dniach zjadła i teraz je kaczuchę bez problemu ;)
Oli ogólnie nie chce jeść korpusów :roll: