Bolsbokser Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Kaaasia'] Tak nie można. Przyszła, powiedziała że będzie papiś i nic więcej :placz:. Jakieś szczególiki: kudłaty, gładki, biały, łaciaty, duży mały. Cokolwiek ;) I dlaczego to nie jest bokser :diabloti:[/QUOTE] :eviltong: kudłata, stróżująca, duża, a koloru jeszcze nie wiem, jakiego :) Jutro Leszek jedzie zaklepać sunię. 100 km pokona. Ech ... z bokserem to ciężka sprawa, mój mąż nie przepada za bokserami, a jeden na razie starczy, w dodatku głuchy. Ale ja go jeszcze kiedyś przekabacę na boksera :) [quote name='Kaaasia']Która hodowczyni czy która cioteczka?[/QUOTE] Hodowczyni :) Quote
Kaaasia Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Bolsbokser']:eviltong: kudłata, stróżująca, duża, a koloru jeszcze nie wiem, jakiego :) Jutro Leszek jedzie zaklepać sunię. 100 km pokona. Ech ... z bokserem to ciężka sprawa, mój mąż nie przepada za bokserami, a jeden na razie starczy, w dodatku głuchy. Ale ja go jeszcze kiedyś przekabacę na boksera :) Jak możena nie przepadać za boksiami :question: :evil_lol: Niedługo zobaczymy coś tam wymyśliła :grins: [quote name='Bolsbokser'] Hodowczyni :) Pani Kasia :smile: A oto niespodzianka. Gratia Tuareg:loveu: Quote
Bolsbokser Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Kaaasia'] Jak możena nie przepadać za boksiami :question: :evil_lol: Bo Leszek ma ADHD jak boksery, a najbardziej nie lubi się w drugiej istocie tego, co się samemu ma lub czyni :P Ale jak przerobi ten problem, to i boksera kolejnego przełknie. Za jakiś czas :) [quote name='Kaaasia'] Pani Kasia :smile: To mi podpowiedziałaś :mad: [quote name='Kaaasia']A oto niespodzianka. Gratia Tuareg:loveu: Ojej, jak ja uwielbiam tyle białego na ryjkach :loveu: [quote name='Kaaasia']Niedługo zobaczymy coś tam wymyśliła :grins: No ta, co w niepewności i napięciu nie 3mała Quote
kalyna Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Łoo jesssso jaki uroczy scyluś :loveu: Bolsbokser owiała wszystko tajemnicą..... teraz to mnie ciekawość zżera... :diabloti: Quote
Kaaasia Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Bolsbokser'] To mi podpowiedziałaś :mad: Ojej, jak ja uwielbiam tyle białego na ryjkach :loveu: No ta, co w niepewności i napięciu nie 3mała[/QUOTE] Pani Katarzyna Żółkiewicz, hodowla Gratia :smile: No kto jak kto, ale ty białe docenisz :loveu: Nie trzymałam w napięciu, dopiero dzisiaj zdjęcia dostałam :eviltong: [quote name='kalyna']Łoo jesssso jaki uroczy scyluś :loveu: Bolsbokser owiała wszystko tajemnicą..... teraz to mnie ciekawość zżera... :diabloti:[/QUOTE] Czy uroczy to wyjdzie w praniu :evil_lol: Prawda :diabloti:. Rzuciła newsa i czekaj człowieku. Te kilka tygodni szybko zleci :evil_lol: Quote
Bolsbokser Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Kaaasia'] Prawda :diabloti:. Rzuciła newsa i czekaj człowieku. Te kilka tygodni szybko zleci :evil_lol:[/QUOTE] Oj, bo ja usiluje sie nie ekscytowac, ze niby taka rozsadna jestem. Leszek od pol roku mi jojczy to wyjojczyl. Ale ja tez mu kiedys wyjojcze :p Boksierka, bialego :) Mąż jedzie dzisiaj sunie wybrac. Kazalam mu fotke cyknac. Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 http://i49.tinypic.com/fcrzmb.jpg jaki szczylek :loveu: Quote
M&S Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 ale ciapowaty :loveu: http://i49.tinypic.com/fcrzmb.jpg Quote
Tekla64 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 jakie male szczescie w tym nieszczesnym ryjku widac, pikna ci ona , jaka mnie zazdrosc zzera hihihi tfu tfu bedzie bialoznaczony ciemny pregus , fjnie Quote
Izabela124. Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 To niedługo będziesz miała tornado w domu :D Quote
M&S Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Izabela124.']To niedługo będziesz miała tornado w domu :D[/QUOTE] Będzie się działo :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Bolsbokser']Oj, bo ja usiluje sie nie ekscytowac, ze niby taka rozsadna jestem. Leszek od pol roku mi jojczy to wyjojczyl. Ale ja tez mu kiedys wyjojcze :p Boksierka, bialego :) Mąż jedzie dzisiaj sunie wybrac. Kazalam mu fotke cyknac. No ja jojcze i jojcze, to i ty z czasem wyjojczysz :evil_lol: Ja mam niestety za daleko aby sobie podjechać i pooglądać :roll: [quote name='magdabroy']http://i49.tinypic.com/fcrzmb.jpg jaki szczylek :loveu: [quote name='M&S']ale ciapowaty :loveu: http://i49.tinypic.com/fcrzmb.jpg Taki diabełek w małym ciałku :evil_lol: [quote name='Tekla64']jakie male szczescie w tym nieszczesnym ryjku widac, pikna ci ona , jaka mnie zazdrosc zzera hihihi tfu tfu bedzie bialoznaczony ciemny pregus , fjnie To chłopaczek ;) Chyba nie będzie bardzo ciemny ale właśnie miał być z białym:smile: [quote name='Izabela124.']To niedługo będziesz miała tornado w domu :D [quote name='M&S']Będzie się działo :evil_lol: Już się boję, Chyba powinnam teraz wysypić sie na zaś i cieszyć spokojnym życiem :evil_lol: Dzisiaj wygrałam 10zł :multi::multi:, ale na mięso dla Olka wydałam 100 :evil_lol: Pies to kosztowna zabawka :eviltong: Quote
Ana :) Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Chwilę mnie nie było a tu takie wieści ! :D http://i49.tinypic.com/fcrzmb.jpg toż to małe cudo jest :loveu: uwielbiam takie białe akcenty :) już się doczekać nie mogę aż będzie u Ciebie i będziemy dostawać duuużą dawkę mam nadzieje zdjęć :) Quote
M&S Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Kaaasia'] Już się boję, Chyba powinnam teraz wysypić sie na zaś i cieszyć spokojnym życiem :evil_lol: Dzisiaj wygrałam 10zł :multi::multi:, ale na mięso dla Olka wydałam 100 :evil_lol: Pies to kosztowna zabawka :eviltong:[/QUOTE] Bój się bój :evil_lol: Gratulacje, to na miesko tylko 90 wydałaś;) Quote
Kaaasia Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Ana :)']Chwilę mnie nie było a tu takie wieści ! :D http://i49.tinypic.com/fcrzmb.jpg toż to małe cudo jest :loveu: uwielbiam takie białe akcenty :) już się doczekać nie mogę aż będzie u Ciebie i będziemy dostawać duuużą dawkę mam nadzieje zdjęć :) Trzeba częściej zaglądać :eviltong: No jak dam radę to będę cykać ;) [quote name='M&S']Bój się bój :evil_lol: Gratulacje, to na miesko tylko 90 wydałaś;) Jeszcze tylko suche i miesiąc z głowy ;). Już prawie dwa tygodnie czekam i nic :mad: Quote
M&S Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Kaaasia'] Jeszcze tylko suche i miesiąc z głowy ;). Już prawie dwa tygodnie czekam i nic :mad:[/QUOTE] A gdzie zamawiasz? Quote
kalyna Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 uuuu drogi jest Oli :eviltong: Ale najmniejsza nawet wygrana, bardzo cieszy :) gratulacje :) A ja dzisiaj kupiłam jedzenie tak na tydzień dla psów.. 20 zł :grins: Ja się wczoraj dowiedziałam, że Gandzika to tylko ja chciałam :angryy: Quote
Bolsbokser Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 (edited) [quote name='Kaaasia'] No kto jak kto, ale ty białe docenisz :loveu: No baaaa, ja kofffam białe, nad życie. Moim marzeniem był zawsze biały bokser. Pierwszy Nasz był w typie, z pseudo :oops: (wybacznie, nie znaliśmy się wtedy). Miał być biały szczeniak, a jak przyjechaliśmy - koopa. O białym ani widu, ani słychu, ale ... był BOLS :loveu: (zwany tak przeze mnie, do kompletu z ONką WHISKY - rodowodową) https://lh6.googleusercontent.com/-ny1JtKKuv1g/UWQNTWrEaGI/AAAAAAAAAIA/4Mjo6n8WRow/s798/04.08.2007+075_m.jpg [quote name='kalyna'] Ja się wczoraj dowiedziałam, że Gandzika to tylko ja chciałam No pacz ... ja miałam tak samo. Nikto go nie chciał, i byłby do uśpienia, bo głuchy Edited April 9, 2013 by Bolsbokser Quote
Kaaasia Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='M&S']A gdzie zamawiasz? W sklepie osiedlowym. Naszą karmę mają najtańszą i do tej pory nie było problemów :roll: [quote name='kalyna']uuuu drogi jest Oli :eviltong: Ale najmniejsza nawet wygrana, bardzo cieszy :) gratulacje :) A ja dzisiaj kupiłam jedzenie tak na tydzień dla psów.. 20 zł :grins: Ja się wczoraj dowiedziałam, że Gandzika to tylko ja chciałam :angryy: Był by tańszy jakby inną karmą jadł. Ale nie, książęcy tyłek musi mieć sraczkę bez przewy :diabloti: 20zł na tydzień na wszystkie psy :-o. U nas mięso drogie, a jak kupiłam np korpusy z kaczki za 1zł to nie chciał tego jeść, a jak chciałam zmielić to maszynkę popsułam :evil_lol: Wszystkie psy są tylko moim wymysłem, zwłaszcza jak nabroją :diabloti: [quote name='Bolsbokser']No baaaa, ja kofffam białe, nad życie. Moim marzeniem był zawsze biały bokser. Pierwszy Nasz był w typie, z pseudo :oops: (wybacznie, nie znaliśmy się wtedy). Miał być biały szczeniak, a jak przyjechaliśmy - koopa. O białym ani widu, ani słychu, ale ... był BOLS :loveu: (zwany tak przeze mnie, do kompletu z ONką WHISKY - rodowodową) https://lh6.googleusercontent.com/-ny1JtKKuv1g/UWQNTWrEaGI/AAAAAAAAAIA/4Mjo6n8WRow/s798/04.08.2007+075_m.jpg No pacz ... ja miałam tak samo. Nikto go nie chciał, i byłby do uśpienia, bo głuchy :angryy: Nie mam nic przeciwko białym ale wolę pręgusy. Moim kolejnym marzeniem (ale to tak za jakieś 10lat :evil_lol:) jest żółtek z białymi znaczeniami :razz: Quote
Bolsbokser Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Kaaasia'] Nie mam nic przeciwko białym ale wolę pręgusy. Bo białe są dla mnie zarezerwowane :eviltong: [quote name='Kaaasia']Moim kolejnym marzeniem (ale to tak za jakieś 10lat :evil_lol:) jest żółtek z białymi znaczeniami :razz: O tych dziesięciu latach to już czytałam paredzięsiąt postów temu. Hmmm ... :hmmmm: Kilka stron przewertowałam i ... bach, niespodzianka - scylek mały http://i49.tinypic.com/fcrzmb.jpg :diabloti: Quote
wedara Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Super szczylek !! :loveu: Ja już czekam aż nowe fotki się pojawią jego i Oliego :):) Quote
Bolsbokser Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='wedara']Super szczylek !! :loveu: Ja już czekam aż nowe fotki się pojawią jego i Oliego :):)[/QUOTE] Tak, tak, ja też czekam na fotki :loveu: Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Kaaasia'] 20zł na tydzień na wszystkie psy :-o. U nas mięso drogie, a jak kupiłam np korpusy z kaczki za 1zł to nie chciał tego jeść, a jak chciałam zmielić to maszynkę popsułam :evil_lol: [/QUOTE] Tora też za pierwszym razem kaczki nie chciała :shake: (partyjna ta moja suka czy co:hmmmm:) A za drugim razem jak jej dała, to też nie chciała :mad: Więc nie dostawała nic innego, tylko na każdy posiłek kaczkę :eviltong: Po 2 dniach zjadła i teraz je kaczuchę bez problemu ;) Quote
Kaaasia Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Bolsbokser']Bo białe są dla mnie zarezerwowane :eviltong: O tych dziesięciu latach to już czytałam paredzięsiąt postów temu. Hmmm ... :hmmmm: Kilka stron przewertowałam i ... bach, niespodzianka - scylek mały http://i49.tinypic.com/fcrzmb.jpg :diabloti: Ten był planowany na teraz, co prawda bardziej myślałam o końcówce roku a tu niespodzianka ;) Za 10lat to dopiero następny pies będzie (po odejściu któregoś z obecnych). [quote name='wedara']Super szczylek !! :loveu: Ja już czekam aż nowe fotki się pojawią jego i Oliego :):) Dwa wredne czarnuchy. Ciężko będzie o dobre fotki :eviltong: [quote name='magdabroy']Tora też za pierwszym razem kaczki nie chciała :shake: (partyjna ta moja suka czy co:hmmmm:) A za drugim razem jak jej dała, to też nie chciała :mad: Więc nie dostawała nic innego, tylko na każdy posiłek kaczkę :eviltong: Po 2 dniach zjadła i teraz je kaczuchę bez problemu ;) Oli ogólnie nie chce jeść korpusów :roll: Quote
wedara Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Ambitna z Ciebie dziewczyna DASZ RADĘ ! :) :) Zawszę można mieć nadzieję :cool3: Quote
Recommended Posts