Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tam straszliwe tesknie za zdjeciami takich maluchow
male boksery sa najkomiczniejszymi szczylami jakie znam i bardzo bym sie cieszyla jakbyscie wstawilai co ino macie

Posted

Nie ładnie, bardzo nie ładnie torturować nas takimi zdjęciami:mad:
A tak na serio to kluseczek jest przeuroczy:loveu: Do schrupania:loveu:
Ehh zazdroszczę . . .

Posted

[quote name='Besti']Aaaaaaaaaaaaa papi:loveu::loveu::loveu: Pulpecik rzeczywiście. Ładnie umaszczony. A imię jest? Bo nie doczytałam.
Imię było i się zmyło :evil_lol:. Kilka siedzi mi w głowie ale na nic nie mogę się zdecydować.

Kilka fotek oszołomka :loveu:

Radosne tarzanko

Zabaweczki nadal nikt nam nie podprowadził ;)

Posted

Daj propozycje tutaj to coś wybierzemy mądrego:evil_lol:

Boże ja bym swojej nie pozwoliła się zamoczyć i wytarzać- ewentualnie spałaby na balkonie:eviltong:

Posted

Nie :eviltong:. Imię będę wybierać jak już go zobaczę i poznam diabelski charakterek :evil_lol:

Najśmieszniejsze jest to, że on mi się tak "bawił" dzień po tym jak go wykąpałam :diabloti:. Poziom smrodu musiał wyrównać :evil_lol:
Zanim dotarliśmy do domu już był suchutki.

Posted

Kaaasia napisał(a):

Nie ma co zazdrościć, przecież to same nerwy, bieganina, mały gryzie, sika, awantury, brak czasu na sen :diabloti:
Doczekasz się tego i ty ;)

E tam .... da się wytrzymać :P ja bym chciała się cofnąć w czasie bo Miya była szatanem, ale mimo wszystko było sporo frajdy !! :)

Posted

no czasem imie sie ma juz przed maluchem a czasem przychodzi do glowy jak sie zobaczy , dotknie a czasem sie to imie zmienia w trakcie dorastania hihihi

wazne ze bedzie fajny maluch a ze bedzie to ja wiem !

Posted

[quote name='Sonka95']Oli robi to co Sonia po kąpieli musi się wytarzać albo w trawie lub piachu :evil_lol:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/547594_161098834056263_2038722589_n.jpg
Bo to najlepsza zabawa :evil_lol:

[quote name='magdabroy']https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/149057_161098810722932_1130642260_n.jpg nie długo będą tak dwa wodować :D
Oby nie :mad:. Wystarczy że jednego muszę pilnować aby się za dużo nie moczył.
Ta woda bardzą często jest strasznie syfiasta (nie wiem dlaczego są takie dni) i boję się że może coś złapać.

[quote name='Niufciak']https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/557935_161098830722930_1179166983_n.jpg
jakie seksi spojrzenie :D "ej, mała! chcesz spróbować?" :D
Nie bardzo :evil_lol:

[quote name='zaba14']E tam .... da się wytrzymać :P ja bym chciała się cofnąć w czasie bo Miya była szatanem, ale mimo wszystko było sporo frajdy !! :)
Frajdy jest sporo ale pracy też ;).

[quote name='Tekla64']no czasem imie sie ma juz przed maluchem a czasem przychodzi do glowy jak sie zobaczy , dotknie a czasem sie to imie zmienia w trakcie dorastania hihihi

wazne ze bedzie fajny maluch a ze bedzie to ja wiem !
Dokładnie tak :smile:

Dzisiaj zobaczyłam że Oli ma jakąś gulę na ogonie :placz:. On w tym miejscu zawsze miał takie "krzywe miejsce" ale nic się z tym nie działo. A teraz gula miękka w dotyku :placz:. Mam nadzieję że on się uderzył podczas ciągłego merdania, bo już mam różne czarne wizje w głowie :placz:

Posted

[quote name='Tekla64']ogon jest u bokserow mocno narazony na obicia i oby to tylko to ale czasem i obicie moze byc malo fajne wiec sprawdzaj i jakby co do weta
No ja mu ten ogon, a zwłaszcza to miejsce bez przerwy macam i oglądam. Do tej pory nic się nie działo :roll:

[quote name='marta.k9080']https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/407131_161098750722938_1384842412_n.jpg
jaki on jest pocieszny:p
Taki świrusek :evil_lol: