Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, deklaruję co miesiąc 30 zł na pieska z komórki ze Śląska, proszę o dane, gdzie mogę przesyłać te kwotę.
W sprawie Książek, to nikt na nk ani inne tym podobne portale nie dawał tego wątku, a nie sądzę,by ktoś z owej zapadłej wsi śledził portale o zwierzętach. Dla nich pies to rzecz niestety. Czekam na pomoc. Koleżanka będzie tam na święta, zrobi jakieś zdjęcia. Jak to nie pomoże wszystko, to latem sama tam pojadę powalczyć! Szkoda, że to kilkaset kilometrów ode mnie...
Dziękuję za wsparcie!

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Felka, jz10 bardzo dziękujemy za pomoc!!:loveu:[B]

Deklaracje stałe:
75zł Roland_De [/B]
[COLOR=black][B]50zł Makrela[/B]
[/COLOR][COLOR=black][B]45zł żabol[/B][/COLOR][COLOR=black][B]
25zł Martika@Aischa[/B][/COLOR]
[B]10zł Felka z Bagien
30zł jz10[/B]
[COLOR=blue][B]??? piescofajnyjest[/B][/COLOR]

[SIZE=3][B]razem: 235zł [FONT=Arial Black]brakuje 65zł miesięcznie[/FONT]:-([/B][/SIZE]

[B]Deklaracje jednorazowe:[/B]
[B]40zł monikab[/B]
[B]50zł What May NN [/B]
[B]50zł Romka[/B]

[B]razem: 140zł

[/B]
Więzień potrzebuje jeszcze księgowej!!czy ktoś mógłby udostępnić konto i poprowadzić rozliczenia biedaka??

Posted

milosnikow owczarkow zapraszam tez na watek Ajaxa, mozna powiedziec specjalnej troski
zabranego z olkusza
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/190535-wiejski-AJAX-zaniedbany-przez-cz%C5%82owieka-PILNIE-szuka-domu[/URL]!

Posted

deklaruje 10 zł miesiecznie , boziu on jest piekny , miłość i troska zrobi z niego dostojnego psiula, juz oczami wyobraźni go widze, wyczesany, lsniacy usmiechniety pycholek ahhhh....... aleeee po pracy polece do sąsiada któremu w zimie odszedł pies i wiem że chciałby wziasc jakas bide ze schroniska w jeleniej górze,tez miał owczarka i to bardzo podobnego do tego, kurcze ..oni nie maja dzieci tylko dwa koty, podwórko domek jednorodzinny..zapytam sie moze jeszcze żadnego nie wybrał...wazne tylko aby cos wiecej wiedziec o tym pieknisiu jaki jest , pobyt w hoteliku napewno pozwoliłby na sprawdzenie jego charakterku , a domek mozna zaklepać.

Posted

aha i jak sie zgodzicie to moge poprowadzic ksiegowość, w tym hoteliku który ma miejsce dla tego pieknego psa , mamy suczke i prowadze jej ksiegowosc i raczej nie ma problemu ze mna. a że teraz posiedze dłuuuużej na wolnym w domu to z nudów przez 9 miesięcy moge to robic.

Posted

[quote name='anett']Felka, jz10 bardzo dziękujemy za pomoc!!:loveu:[B]

Deklaracje stałe:
75zł Roland_De [/B]
[COLOR=black][B]50zł Makrela[/B]
[/COLOR][COLOR=black][B]45zł żabol[/B][/COLOR][COLOR=black][B]
25zł Martika@Aischa[/B][/COLOR]
[B]10zł Felka z Bagien
30zł jz10[/B]
[COLOR=blue][B]??? piescofajnyjest[/B][/COLOR]

[SIZE=3][B]razem: 235zł [FONT=Arial Black]brakuje 65zł miesięcznie[/FONT]:-([/B][/SIZE]

[B]Deklaracje jednorazowe:[/B]
[B]40zł monikab[/B]
[B]50zł What May NN [/B]
[B]50zł Romka[/B]

[B]razem: 140zł

[/B]
Więzień potrzebuje jeszcze księgowej!!czy ktoś mógłby udostępnić konto i poprowadzić rozliczenia biedaka??[/QUOTE]

Cioteczko kochana a nie mogłabyś zostać księgową naszego słodkiego więźnia ?

Posted

Martika niestety nie dam rady prowadzić księgowości ale na szczęście już zgłosiła się Asiek:multi:
Asiek.l-g wielkie dzięki za deklarację i możliwość prowadzenia rozliczeń biedaka:loveu: oczywiście zgadzamy się i dziękuję!:lol:

Psiak zostanie zabrany po świętach, pojedzie po niego najprawdopodobniej Waldek TZ Lilki z hoteliku
Felka nie mamy na pierwszy miesiąc bo potrzebujemy kasy na już na transport i podstawowy serwis - odrobaczenie, szczepienie, odpchlenie...

Posted

witam, dziekuje ze moge Mu pomagac prowadzac rozliczenia, prosze pisać o nr konta to zaraz porozsyłam, a moze jakies imie dla niego ładne wymysleć ,żeby wnie wpisywać w przelewach "dla wieźnia" . ;)

Posted

wszystkim którzy deklarowali wpłaty stałe i jednorazowe wyslałam juz nr konta. a moze zrobić bazarek na imie dla Więźnia, skarbonka jego by sie wzbogaciła..tak tylko głosno mysle.

Posted

[quote name='Felka z Bagien']Pieniążki przesłane.Odbijamy więźnia:cool3:.A czy z właścicielami(oby im jajka święcone w koszyku eksplodowały:mad:) macie już wszystko dogadane?
On taki piękny Orfeusz,Wspaniały pies:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Oto samo miałam zapytać?Czy z właścicielami wszystko dogadane?

Posted

Nazwijmy Go Nelson..... na cześć Nelsona Mandeli. To był chyba jeden z najslynniejszych wieźniów na świecie....a wieeelki człowiek i podziwiany przez narody.

Posted

[quote name='nescca']Nazwijmy Go Nelson..... na cześć Nelsona Mandeli. To był chyba jeden z najslynniejszych wieźniów na świecie....a wieeelki człowiek i podziwiany przez narody.[/QUOTE]
Jestem za :) Imię jak najbardziej do niego pasuje :):):) I również czekam na odpowiedź czy właściciele zrzekli się psiaka ???

Posted

[quote name='nescca']Nazwijmy Go Nelson..... na cześć Nelsona Mandeli. To był chyba jeden z najslynniejszych wieźniów na świecie....a wieeelki człowiek i podziwiany przez narody.[/QUOTE]

Świetny pomysł Nesca!:loveu:
Hało wątku:
[B][I]UWOLNIĆ NELSONA!!![/I][/B]

Posted

o losie, wspaniale, Dziekujemy.
Jesli dobrze policzyłam to deklaracji stałych brakuje 35 zł , juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze go na zielonej trawce z wiatrem w włosach, on wtedy rozbłysnie całym swym urokiem. zakochałam sie w nim, chwała że tylko w psach tak szybko sie zakochuje...