Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Collie']Wpłaciłam jeszcze 10 złotych ;)
Collie bardzo bardzo dziękujemy. :Rose:

[quote name='kasumi']Asia - myślę, że tę kwotę podzielimy po równo, coo?
Tak tak, na razie po równo. Chyba, że któremuś będzie brakowało, to się przerzuci z jednego na drugiego. ;)

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Dotarła wpłata:
30 zł - OD MASUIMI33 (KASA MIAŁABYĆ NA 'JEJ' PSA, ALE PRZEKAZAŁA NA NASZE SPANIELE)

kasę wpłacałam ja :D bo był mój bazarek na Bubę i psiaki oborowe - od Arktyki , przekazałam 25% bazarkowych na psa z obory, który jest u niej na DT, ale powiedziała, że kasę na razie mają i przekazuje na nasze spaniele :)

wyjaśnienia dla tych, co nie w temacie :)

Posted

[quote name='kasumi']kasę wpłacałam ja :D bo był mój bazarek na Bubę i psiaki oborowe - od Arktyki , przekazałam 25% bazarkowych na psa z obory, który jest u niej na DT, ale powiedziała, że kasę na razie mają i przekazuje na nasze spaniele :)

wyjaśnienia dla tych, co nie w temacie :)
Tak tak, wiem, że Ty wpłacałaś, poznałam po nazwisku, bo wcześniej wpłacałaś mi pieniążki od Cleo2008 z Paypala.
Ale chciałam tylko napisać potwierdzenie, że kasiurka już jest na koncie.

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Tak tak, wiem, że Ty wpłacałaś, poznałam po nazwisku, bo wcześniej wpłacałaś mi pieniążki od Cleo2008 z Paypala.
Ale chciałam tylko napisać potwierdzenie, że kasiurka już jest na koncie.

to ok :)

Dostałam info od Marleny, że Metruś może do niej pojechać po świętach..., co do łączonego transportu, to lepiej, żeby stara spanielka pojechała przed świętami (o ile weci pozwolą, dzisiaj chyba będą zdejmowane szwy po sterylce i jutro mam mieć info kiedy może jechać)

Posted

kasumi napisał(a):
to dobrze :)

jutro odwiedzę naszego Metrusia :) może wyjdziemy na spacerek :)

Ooo, to fotki jakieś porób, przydadzą się w przyszłości do ogłoszeń.
I Nutkę też obfoć oczywiście. :cool3:

Posted

greatmadwomen napisał(a):
To ten sam pies? Jezu zmarniał biedaczek :(

czy ja wiem...moim zdaniem - na żywo - wygląda lepiej :) rusza się, nie jest osowiały :) tylko te zdjęcia wyszły średnio i wygląda na smutnego...a on był szczęśliwy :)

Posted

greatmadwomen napisał(a):
Ale jednak na pierwszych zdjęciach był piękny, teraz nie jest już aż tak piękny. Wiadomo schron robi swoje

no faktycznie, teraz jak spojrzałam na poprzednie zdjęcia to był ładniejszy...
ale w DT będzie jeszcze piękniejszy i zawsze uśmiechnięty :)

Posted

[quote name='kasumi']no faktycznie, teraz jak spojrzałam na poprzednie zdjęcia to był ładniejszy...
ale w DT będzie jeszcze piękniejszy i zawsze uśmiechnięty :)
W to nie wątpię. :p

http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/Spaniel%20METRO/DSC09498.jpg
Mimo wszystko jest piękny :loveu: :loveu: :loveu: , tylko trochę bardziej zmierzwiony. ;)

Na Metrusia dotarła dzisiaj taka wpłata:
30 zł - NEGRITA8

Wielkie dzięki. :Rose:

Posted

Metruś ma szanse pojechać do Niemiec do DS!!! Pani, która weźmie Nutkę na BDT zna ludzi, którzy poszukują spaniela takiego jak nasz Metruś :) Zaadoptowali już jednego od tejże Pani, więc zna ich :)

Suuuper, coo? :) Mam nadzieję, że w ten czwartek wszystko się ułoży

Posted

[quote name='kasumi']Metruś ma szanse pojechać do Niemiec do DS!!! Pani, która weźmie Nutkę na BDT zna ludzi, którzy poszukują spaniela takiego jak nasz Metruś :) Zaadoptowali już jednego od tejże Pani, więc zna ich :)

Kasumi ale nas zaskakujesz! Co to za Pani? Wiem o kilku spanielach, które pojechały do Niemiec do DS i DT, jeśli napiszesz o jakiego spaniela chodzi, może będę kojarzyła co to za osóbka. ;)

Posted

kasumi napisał(a):
Metruś ma szanse pojechać do Niemiec do DS!!! Pani, która weźmie Nutkę na BDT zna ludzi, którzy poszukują spaniela takiego jak nasz Metruś :) Zaadoptowali już jednego od tejże Pani, więc zna ich :)

no to :kciuki:

Posted

:) we wtorek pojadą razem z Nutką do DT do AnnyA, a potem w czwartek do Rudy Śląskiej, Wrocław /na konsultacje z Nutką i jeszcze jednym psiakiem/, a potem do Niemiec :)