Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="4"]W radomskim schronisku siedzi pewna spanielowa piękność...

Psiak został przywieziony 28.03.2011r. po interwencji sąsiadów. Był przywiązany do ogrodzenia na osiedlu...inteligenty właściciel zostawił to biedactwo na ładnych parę godzin....

Przechadzając się między pawilonami, patrząc na dziesiątki nieszczęść zauważyłam go.
Siedział w kącie..., zrezygnowany...Gdy weszłam do boksu nawet nie podszedł, nawet nie zamerdał ogonkiem...
Jest całkowicie zdominowany przed koleżankę astkę!
Ta "rzuciła" się na mnie z radości, a nasz spanielek tylko patrzył swymi ślepiami...

[SIZE="5"]Ocalmy tego spaniela od zapomnienia!!!
Nie dajmy mu popaść w depresję w tym zimnym, bidulowym boksie...

[SIZE="3"]
Akcja rozpoczęta!

Piesek musi odbyć 2 tygodniową kwarantanne - do 11.04. - i jeśli nikt się nie zgłosi to możemy go zabrać do DT u Marleny :loveu: /kierunek Wawa/ -przed wydaniem do DT, psiak będzie wykastrowany przez schron-
12.04.11r. został wykastrowany

[Size="4"]Tymczasem zabezpieczmy go finansowo!!!
Zbieramy na transport Radom-Wawa, na karmę i przegląd u weta!

[SIZE="5"]KONTAKT do mnie:
Kinga - 511 732 514
[email protected]

[SIZE="5"]Banerek od Faflok:

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="5"]ROZLICZENIE:

wpłaty:
10 euro /38.79zł/ - Cleo2008
30zł - Maruda666
20zł - Collie
20zł - Asia & Ginger
30zł - masuimi33
20zł - INEZ-INKA
30 zł - NEGRITA8

[SIZE="5"]SALDO + 188.79zł

[SIZE="6"]188.79zł zostanie przekazane na 3 chore szczyle z Radomia...., tu jest sprawa pilniejsza....
http://www.dogomania.pl/threads/199873-Uratuj-psie-dziecko-BA%C5%81AGAMY-O-DT-one-umieraj%C4%85!!!-POMOCY-w-OG%C5%81ASZANIU-pilnie!

przepraszam wszystkich za zmianę celu....

konto paypal

[SIZE="4"][email protected]

[SIZE="4"]
skarbnikiem została Asia & Ginger

konto podajemy na PW

Posted

Witam, jeśli nadal potrzebny transport dla pieska to mam mozliwosc podrzucenia go do Wawy. Zapisuję wątek w razie czego. Pozdrawiam :)

Posted

Dog napisał(a):
Witam, jeśli nadal potrzebny transport dla pieska to mam mozliwosc podrzucenia go do Wawy. Zapisuję wątek w razie czego. Pozdrawiam :)

suuuper! :)

tylko musi przejść tą kwarantanne :// czy jeszcze tylko tydzień i do DT :)

Posted

Dog napisał(a):

O Magda jak miło Cię widzieć. :p

Co do imienia to proponuję Metro, od metroseksualny, bo zmylił wszystkich swoją urodą i wszyscy myśleli, że to kobitka, a to prawdziwy chłop z jajami (jeszcze). :lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']O Magda jak miło Cię widzieć. :p

Co do imienia to proponuję Metro, od metroseksualny, bo zmylił wszystkich swoją urodą i wszyscy myśleli, że to kobitka, a to prawdziwy chłop z jajami (jeszcze). :lol:

haha! dobre :evil_lol:
Metro pasuje do niego :diabloti:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Czyli co mogę się chwalić, że zostałam mamą chrzestną Mertusia? :cool3:

chwal się, proszę bardzo :D
i jako ciotka chrzestna możesz pościągać tutaj - do Metra - kilku ciekawych znajomych :eviltong:

Posted

@WATACHA - psinka jest bardziej starsza niż młodsza...jeszcze nie określali jego wieku w schronie...

ja wolę, żeby nikt się po niego nie zgłosił, bo jeżeli ma takiego inteligentnego właściciela, który przywiązuje psa na kilka godzin, to dziękuję bardzo.

kto się dorzuci na przegląd u weta i na karmę?
ja słyszałam od znajomej, że w Wawie, to drogi wet, a schron ma zaprzyjaźnioną lecznicę /ja mam od lecznicy psa na DT, więc też mogę się wstawić/ i tak przegląd? cooo?

Posted

ojejjjj:razz:
widac na focie jak astka go zdominowala.......:mad:
mam sentyment do spanieli bo to moje pierwsze psy,moi Rodzice dalej maja czarnego.....
jestem zmasakrowana deklaracjami,ale postaram sie wysuplac choc 15 zeta jednorazowo i wysle next week,ok?
sliczny jestes spanielku!!!