Asia & Ginger Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Metruś zdrowiej szybciutko i na tymczasik fruuuu! :kciuki: :kciuki: Quote
kasumi Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Metruniu, zaglądam do Ciebie :) powiem wam, że już /nawet/ cieszył się na mój widok :D moje biedaczysko :loveu: jeszcze kilka dni... Quote
Asia & Ginger Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Kiedy Meruś jedzie do DT, czy już pojechał? Tak jak pisałam na wątku spanielki Nutki deklaruję na Metrusia 20 zł (i 20zł na Nutkę), na razie jednorazowo, ale jeśli sprawa innego spaniela się ostatecznie wyjaśni, to będzie to deklaracja stała. Quote
Qeeriefire Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 W poniedziałek, jak można, przeleje jeszcze 10 złotych ;) Quote
kasumi Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 mam wiadomości...hmmm... Jest osoba chętna na Metrusia...jest to /o ile dobrze zrozumiałam/ żona prezesa TOZU czy jakoś tak...dzisiaj, późnym wieczorem mam dostać info, czy się zdecydowali.... Quote
WATACHA Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 kasumi napisał(a):mam wiadomości...hmmm... Jest osoba chętna na Metrusia...jest to /o ile dobrze zrozumiałam/ żona prezesa TOZU czy jakoś tak...dzisiaj, późnym wieczorem mam dostać info, czy się zdecydowali.... Byłoby super:multi: Quote
Asia & Ginger Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 kasumi napisał(a):mam wiadomości...hmmm... Jest osoba chętna na Metrusia...jest to /o ile dobrze zrozumiałam/ żona prezesa TOZU czy jakoś tak...dzisiaj, późnym wieczorem mam dostać info, czy się zdecydowali.... No to Marlena może będzie musiała poszukać innego spanielka na tymczas. :cool3: :evil_lol: Quote
kasumi Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 wyszło na to, że spaniel jest nasz..., oni nadal opłakują tego swojego... ale jak długo będzie szukał domu, to mamy o nich pamiętać :) może zrobimy transport łączony - stara spanielka i nasz Metro? Quote
anita_happy Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 o której planujecie trase??mamy psiaka z Szydłwoca do Wawy przerzucic - chłopak na ulicy jest!!a ma DOM! cholera..o 3 nad ranem allegro zrobiłam - rano juz super dom zadzwonił!!!! http://allegro.pl/mlody-o-niebanalnej-urodzie-i-magnetycznych-oczach-i1564655371.html Quote
kasumi Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 pisałam do Marleny, czy w sobotę jej pasuje, ale cholerka, nie odpisała mi..., więc nie wiadomo co robić...bo wieźć psa i nie będzie nikogo w domu... a poza tym trzeba będzie go zaszczepić w RADOMIU, bo w Wawie ponoć drogo biorą... Quote
Faflok Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Melduje się i tutaj. Za momencik może jakis baner wymodzę. P.S. Anitko Aston jest piękny!! :loveu: Quote
Alicja Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 śliczny jest ... w Rybniku w schronisku jest 2 letni rudziaszek też ... narazie jestem bezpieniężna ...na moje leczenie musze dużo wydac :( Quote
kasumi Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Alicja :loveu: dziękuję za obecność :* Quote
Asia & Ginger Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 kasumi napisał(a):pisałam do Marleny, czy w sobotę jej pasuje, ale cholerka, nie odpisała mi..., więc nie wiadomo co robić...bo wieźć psa i nie będzie nikogo w domu... a poza tym trzeba będzie go zaszczepić w RADOMIU, bo w Wawie ponoć drogo biorą... Kasumi mam nr tel. do Marleny, zaraz wyślę Ci na PW. Alicja napisał(a):śliczny jest ... w Rybniku w schronisku jest 2 letni rudziaszek też ... narazie jestem bezpieniężna ...na moje leczenie musze dużo wydac :( Alicja już wiemy o tym rudziaszku. ;) Zdrowiej szybciutko! :kciuki: Quote
kasumi Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 ok, czekam na PW...najwyżej pojedzie w innym terminie jak się nie zgadamy..., ale znowu ten psiak od Anity... Quote
Faflok Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Cierpię na brak weny, tymczasem mam tylko cos takiego... Quote
kasumi Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 ale super banerr *.* tylko gdzie ja 3 wetknę? :D Quote
Rumi. Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 piękny banerek :loveu: no właśnie tylko brak miejsca.... trudno zmienimy... Quote
kasumi Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Metruś dzisiaj nie pojechał....jutro mam dostać odpowiedź od Marleny, czy zabierze go przed świętami, czy po świętach..., bo chciałaby pojechać do rodziny na Wielkanoc...:) może on ze starą spanielką razem pojadą do Wawy? :D miejmy nadzieję :) Quote
kasumi Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 kochana cioteczka masuimi przekazuje pieniądze z bazarku /która robiłam ja na psy z obory/ dla naszych spanieli :) miała dostać 55zł, ale, że my mamy 2 spaniele, to podzielę -prawie- 50/50 staruszka NUTKA dostaje 25zł ,a Metro 30zł http://www.dogomania.pl/threads/204871-Westunia-z-obory-u-Arktyki-Uratuj-jej-oczka-POM%C3%93%C5%BB!!!-POTRZEBNE-WSPARCIE-NA-LECZENIE/page15 Quote
Asia & Ginger Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Wpłaty na Metrusia: 40 zł - INEZ-INKA Nutka/Metro, więc chyba po 20 zł na każdego psiaka (albo który bardziej ubogi w fundusze) Quote
kasumi Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Asia - myślę, że tę kwotę podzielimy po równo, coo? Quote
Recommended Posts