Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiedy Meruś jedzie do DT, czy już pojechał?

Tak jak pisałam na wątku spanielki Nutki deklaruję na Metrusia 20 zł (i 20zł na Nutkę), na razie jednorazowo, ale jeśli sprawa innego spaniela się ostatecznie wyjaśni, to będzie to deklaracja stała.

Posted

mam wiadomości...hmmm...
Jest osoba chętna na Metrusia...jest to /o ile dobrze zrozumiałam/ żona prezesa TOZU czy jakoś tak...dzisiaj, późnym wieczorem mam dostać info, czy się zdecydowali....

Posted

kasumi napisał(a):
mam wiadomości...hmmm...
Jest osoba chętna na Metrusia...jest to /o ile dobrze zrozumiałam/ żona prezesa TOZU czy jakoś tak...dzisiaj, późnym wieczorem mam dostać info, czy się zdecydowali....

Byłoby super:multi:

Posted

kasumi napisał(a):
mam wiadomości...hmmm...

No to Marlena może będzie musiała poszukać innego spanielka na tymczas. :cool3: :evil_lol:

Posted

wyszło na to, że spaniel jest nasz..., oni nadal opłakują tego swojego...
ale jak długo będzie szukał domu, to mamy o nich pamiętać :)

może zrobimy transport łączony - stara spanielka i nasz Metro?

Posted

pisałam do Marleny, czy w sobotę jej pasuje, ale cholerka, nie odpisała mi..., więc nie wiadomo co robić...bo wieźć psa i nie będzie nikogo w domu...
a poza tym trzeba będzie go zaszczepić w RADOMIU, bo w Wawie ponoć drogo biorą...

Posted

kasumi napisał(a):
pisałam do Marleny, czy w sobotę jej pasuje, ale cholerka, nie odpisała mi..., więc nie wiadomo co robić...bo wieźć psa i nie będzie nikogo w domu...
a poza tym trzeba będzie go zaszczepić w RADOMIU, bo w Wawie ponoć drogo biorą...

Kasumi mam nr tel. do Marleny, zaraz wyślę Ci na PW.

Alicja napisał(a):
śliczny jest ...

w Rybniku w schronisku jest 2 letni rudziaszek też ...

narazie jestem bezpieniężna ...na moje leczenie musze dużo wydac :(

Alicja już wiemy o tym rudziaszku. ;)
Zdrowiej szybciutko! :kciuki:

Posted

Metruś dzisiaj nie pojechał....jutro mam dostać odpowiedź od Marleny, czy zabierze go przed świętami, czy po świętach..., bo chciałaby pojechać do rodziny na Wielkanoc...:)
może on ze starą spanielką razem pojadą do Wawy? :D miejmy nadzieję :)