phase Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Na szczęście pogoda była. Nie było upału, ani mrozu, ale po prostu umiarkowanie. :eviltong: Chociaż słonka brakowało. Jakieś fotki mam, takie sobie, bo i aparat do kitu. Gosio miał zabawę, pływanie, czesanie, mizianie, co tylko chciał. :) Quote
from_wonderland Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Odwiedzę Gopsa przed meczykiem :cool1: Oczywiście szeroki uśmiech :loveu: dlaczego taka radość wciąż bez swojego człowieka, trudno zrozumieć... Quote
phase Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Jutro jak nie pojadę na wieś to zawitam u Goskaaaa. :) Quote
from_wonderland Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 phase napisał(a):Jutro jak nie pojadę na wieś to zawitam u Goskaaaa. :) Phase, Gosek słodko ma z Tobą :) dobrze, że tak z nim jesteś Quote
anica Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 odwiedzam Pieszczocha :) jak musi być chłopakowi dobrze... Gosiu ..Goseczku.. kiedy Ciebie ktoś wypatrzy?.. widać.. że to całe Euro... chyba musimy przeczekać...:chaos::Poland: mizianka po całym odsłoniętym brzuszku.. Quote
phase Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='from_wonderland']Phase, Gosek słodko ma z Tobą :) dobrze, że tak z nim jesteś Ajj. :oops: [quote name='anica']odwiedzam Pieszczocha :) jak musi być chłopakowi dobrze... Gosiu ..Goseczku.. kiedy Ciebie ktoś wypatrzy?.. widać.. że to całe Euro... chyba musimy przeczekać...:chaos::Poland: mizianka po całym odsłoniętym brzuszku.. Ogłoszonka ciągle ma wznawiane chłopak. Ostatnio troszeńkę się uspokoił. Quote
PaulinKa030894 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA Dramatyczna sytuacja w schronisku w ruskiej wsi !! Potrzebujemy wsparcia finansowego, potrzebne są również auta do przewiezienia psiaków ze schroniska do DT , oraz ręce do pomocy na miejscu !! My nie prosimy, My błagamy. http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460 Quote
anica Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 przytulam Cię Gosiu.. po tym .. co zobaczyłam.. w ruskiej wsi... na razie nic nie wykrztuszę :-( Quote
phase Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='PaulinKa030894']Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA Dramatyczna sytuacja w schronisku w ruskiej wsi !! Potrzebujemy wsparcia finansowego, potrzebne są również auta do przewiezienia psiaków ze schroniska do DT , oraz ręce do pomocy na miejscu !! My nie prosimy, My błagamy. http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460 Też zobaczyłam, to jest DRAMAT, przez ogromne D...... Niestety, ale ja raczej nie mam jak pomóc a podnosić bez sensu też nie chcę. Mam nadzieję, że wszystkim psiakom uda się pomóc na czas... Quote
from_wonderland Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 phase napisał(a):Też zobaczyłam, to jest DRAMAT, przez ogromne D...... Niestety, ale ja raczej nie mam jak pomóc a podnosić bez sensu też nie chcę. Mam nadzieję, że wszystkim psiakom uda się pomóc na czas... Na pewno, jak się dziewczęta zorganizuja na dogo, to zawsze im się uda pomóc ;) Quote
marra Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Dawno mnie nie było u Goska ale prawda jest taka, że ciągle mam go w głowie. Jak można mu jeszcze pomóc nie wiem :( może do jakiejś Fundacji od Astów się zwrócić ? żeby ktoś go wypatrzył w końcu :( Quote
phase Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 W środę będę u Gosia. Znalazłam takie foteczki jeszcze nasze , bodajże to był 3 czy 4 spacerek dobre 2 lata temu. Quote
from_wonderland Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Urocze :loveu: Gosek po prostu czaruje tymi orzechowymi oczkami Quote
phase Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 from_wonderland napisał(a):Gosek po prostu czaruje tymi orzechowymi oczkami To fakt, to fakt! :) Jeszcze ma śmieszną baardzo malusią po boku plamkę brązową. :) Na razie leje i leje deszcz, oby jutro tak nie było. Quote
from_wonderland Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 phase napisał(a):To fakt, to fakt! :) Jeszcze ma śmieszną baardzo malusią po boku plamkę brązową. :) Na razie leje i leje deszcz, oby jutro tak nie było. No, niestety u mnie też pogoda mało wakacyjna :roll: Quote
phase Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Dzisiaj z Gosem zaszalałam. Miał ponad 2 godzinny spacer. Chłopak się uspokoił. ANI RAZU nie gryzł smyczy. A nawet przychodzi do mnie, jak dam mu komendę. Aaaa no i dostał piękną, różżżooffą obróżkę. :grins: Jak uda mi się to wstawię 2 zdjęcia, ale z tel. Chociaż na razie nie chce mi w ogóle komputer odczytywać kabla USB. Quote
from_wonderland Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='phase']Dzisiaj z Gosem zaszalałam. Miał ponad 2 godzinny spacer. Chłopak się uspokoił. ANI RAZU nie gryzł smyczy. A nawet przychodzi do mnie, jak dam mu komendę. Aaaa no i dostał piękną, różżżooffą obróżkę. :grins: Jak uda mi się to wstawię 2 zdjęcia, ale z tel. Chociaż na razie nie chce mi w ogóle komputer odczytywać kabla USB.[/QUOTE] Róóóshoffa :D widzę, że Gos jest wprowadzany w świat mody i szyku. To czekamy na zdjęcia. Quote
phase Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='from_wonderland']Róóóshoffa :D widzę, że Gos jest wprowadzany w świat mody i szyku. To czekamy na zdjęcia.[/QUOTE] [quote name='anica']Czekamy.. czekamy :)[/QUOTE] W sobotę jadę na wesele, więc po weekendzie wstawię zdjęcia, ale uprzedzam, że zdjęcia z telefonu, ale jedno ukazuje zdjęcie Gosa w obróżce. :evil_lol: Quote
phase Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Byłam dzisiaj u Gosława i jeszcze jutro przed wyjazdem chcę do niego zajrzeć. Niedługo wkleję jakieś fotki. :) Quote
Recommended Posts