Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='azalia']Gosik pokazuje swoje wdzięki,ładny chłopak i młodo wygląda.
Towarzysząca mu Żabcia jest przesłodka.[/QUOTE]

Gosek wczoraj dzielnie szedł na spacerku, choć to już nie ten sam psiak. Schudł bardzo i za nic nie chce przytyć. Można mu policzyć wszystkie kości... Fakt że już wchodzi w złoty wiek, ale Gosek to już stary psiak, piszę to ze smutkiem, jednak niestety taka kolej rzeczy...

Dziękuję za miłe słowa i zapraszamy do nas na wątek. ;) Żaba niestety też już staruszka i leczymy..

• 2 weeks later...
Posted

Ależ ogrom cudnych zdjęć,DZIĘKUJEMY PIĘKNIE!

Gosik i Żabcia jak zawsze śliczni.

Niepokoi mnie chudnięcie Goska,żeby tylko biedak chory nie był,tfu,tfu.

Posted

Wlasnie cos zdjecia nie powychodzily, Gos byl pelen energii co mnie bardzo zaskoczylo, cudak. Ale dziekujemy :) Kiedys byla z niego niezla baryla, klocek gruby a teraz chudzina. Mimo to sie bardzo dobrze trzyma. Dostaje tabletki na stawy i jest leczony na tarczyce. Bedzie mial znowu usuwanie zeba. Patrzac jak on sie trzyma w swoim wieku wiekszosc psiakow mogloby mu tego zazdroscic. Ile ja bym dala by go miec w swoim domu.. Ale niestety po 1 mieszkam na 4 pietrze, co mogloby dla niego po jakims czasie byc problemem a po 2 mam domownikow nie zgadzajacych sie na kolejne zwierze tym bardziej ze moja Zaba zaczela chorowac. Zostaje mi przyjezdzanie do niego do schroniska. W koncu to juz bedzie jakies 6 lat odkad sie znamy z Gosiakiem wiec w jakiejs czesci czuje czasem ze to "moj" pies na swoj sposob. ;)