Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas,pewnie tak jak wszędzie,kretyni juz strzelają:angryy: dzisiaj zdarzyłam wypuścic towarzystwo i walnęło z grubej rury:angryy: w momencie wszystkie byly z powrotem...większośc juz będzie bała się wychodzić ...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kaja69 napisał(a):
U nas,pewnie tak jak wszędzie,kretyni juz strzelają:angryy: dzisiaj zdarzyłam wypuścic towarzystwo i walnęło z grubej rury:angryy: w momencie wszystkie byly z powrotem...większośc juz będzie bała się wychodzić ...

A jaka teraz cisza w domu:) jakie mam grzeczne psy :)

Posted

Podczytuję powoli od początku wątek psów Kaji i jeszcze mi dużo zostalo by być na bieżąco,ale to już w Nowym Roku dopiero chyba.
Wiem już jednak,nie tylko z treści wątku,że Kaja to czlowiek o b.dobrym sercu nie tylko dla zwierząt wszelkich ,ale i bliznich i pomaga,doradza komu tylko może i potrafi.:loveu::loveu:

Posted

olga7 napisał(a):
Podczytuję powoli od początku wątek psów Kaji i jeszcze mi dużo zostalo by być na bieżąco,ale to już w Nowym Roku dopiero chyba.
Wiem już jednak,nie tylko z treści wątku,że Kaja to czlowiek o b.dobrym sercu nie tylko dla zwierząt wszelkich ,ale i bliznich i pomaga,doradza komu tylko może i potrafi.:loveu::loveu:

Święte słowa kochanej cioci :)

Posted

Ejjj,no co Wy dziewczyny...nie przesadzajcie...

Połamana sunia,o której pisałam wczoraj miała składana jedna łapke,w poniedziałek operacja drugiej...do 10 stycznia moze przebywać u dziewczyn ,które ja znalazły...ja cały czas mam nadzieje ,ze znajdzie sie dla niej jakies dt...

Posted

[quote name='ataK']

I ja także - choć serce mam pełne smutku dzisiaj - życzę Wam w Nowym 2012 Roku 366 szczęśliwych, dobrych dni, pokoju w sercu, zdrowia na ciele i duszy, a radości w domu, w pracy i na wszystkich wątkach dogomanii!!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Jak dobrze mieszkać w polu..........ale i tak jedna z tymczasowiczek widzi błyski na niebie i słyszy gdzieś tam daleko wystrzały i zwiewa zaraz ze spacerku. Większość naszego towarzystwa mogłaby wyruszyć na wojnę:-) bo nic sobie z tego nie robią.

Posted

mestudio napisał(a):
Jak dobrze mieszkać w polu..........ale i tak jedna z tymczasowiczek widzi błyski na niebie i słyszy gdzieś tam daleko wystrzały i zwiewa zaraz ze spacerku. Większość naszego towarzystwa mogłaby wyruszyć na wojnę:-) bo nic sobie z tego nie robią.

Nasza Zuzia,wpada tylko na chwilę do domu:) łyk wody i z powrotem:) lata jak opętana z jednego końca podwórka na drugi:) wszystkie petardy oszczekane:)

Guest Ryniu123
Posted

Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku, a dla piesków udanych adopcji :)

Posted

Witam serdecznie tego szczegolnego poranka, jest spokojnie , psiaki i kociaki odetchnely po tej rozstrzelanej nocy....

niech Nowy Rok przyniesie nam wszystkim , to czego w ubieglym nie udalo nam sie osiagnac , niech bedzie dla nas dobry
wszystkim Misiom, Krecikom, tymczasowiczom tego swiata zycze pelnej miski, cieplego poslanka i wlasnej, glaszczacej reki.... kochajacego serca

Posted

Również witam w Nowym Roku :) oby był lepszy dla zwierzaków i dla nas :)

Moje psiaki całkiem nieźle zniosły strzelanie,najgorzej panikował Ahmed,siedział w najciemniejszym kącie w domu,ale i najcieplejszym:) wyszedł dopiero jak go trochę podsuszyło:)Wilczuś był tez przerażony,nie odstępował mnie na krok,nie zareagował nawet na buszującego po domu Gizmo:) reszta owszem też się mnie trzymała ale bez paniki...najmniej przejęły sie wybuchami koty:) tych nic nie rusza...

Posted

kaja69 napisał(a):

kaja69 napisał(a):
A jaka teraz cisza w domu:) jakie mam grzeczne psy :)

moje wszystkie też cichutkie, "grzeczne", tylko ta nowa-przedwigilijna czyli Róża spała spokojnie prawie dobę (w piątek miała sterylkę)i nagle ze strachu chciała wyskakiwać przez okno i znów - jak w Wigilię - doniczki i kwiatki wylądowały na podłodze....
pieseczki grzeczne, przerażone, więc nie wyjdą za nic..... a potrzeby przecież mają......
ale co tam - przywykam do sprzątania kałuż i nie tylko ;)

powoli coraz mniej strzałów słychać, może zapasy im się skończą wreszcie...

Posted

mari23 napisał(a):
moje wszystkie też cichutkie, "grzeczne", tylko ta nowa-przedwigilijna czyli Róża spała spokojnie prawie dobę (w piątek miała sterylkę)i nagle ze strachu chciała wyskakiwać przez okno i znów - jak w Wigilię - doniczki i kwiatki wylądowały na podłodze....
pieseczki grzeczne, przerażone, więc nie wyjdą za nic..... a potrzeby przecież mają......
ale co tam - przywykam do sprzątania kałuż i nie tylko ;)

powoli coraz mniej strzałów słychać, może zapasy im się skończą wreszcie...

Znam to zbieranie różnych niespodzianek:evil_lol: też niektóre jak przerażone nie wychodzą a jak wołam i namawiam maja takie miny jakby mówiły"już nie muszę" i faktycznie znajduję zbędne produkty przemiany materii w róznych zakatkach:evil_lol:

Ja jak zaczęły sie na dobre wystrzały to biegała od domu do stajni,bo konie tez były przerażone...

Posted

Trochę sie maleńka namęczy,ale młodziutka jest to sie szybko zagoi...a ja mam dług chyba cos ok 500zł za jej operacje...ale nic to,ważne żeby sie pozrastała :)

Posted

ataK napisał(a):
Pogubiłam się... Masz dla niej tymczas?

Do 10 stycznia tylko...szukam czegos dla niej ale jak znam życie pewnie i tak wyląduje u mnie...bronie sie przed tym z tego wzgledu,ze pies po takich operacjach ortopedycznych w dodatku z połamana miednica ma małe szanse na wyzdrowienie w moim szalonym stadzie,to bedzie nie lada wyzwanie...juz jak miałam takie po operacji jednej łapy to było niefajnie a teraz...pocieszam sie tylko ,ze malutka bedzie juz dobry tydzień po operacjach...