Kava Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 czy Nowy jest do adopcji? opowiedz cos o nim... a do watku Nico i Nuka prosilabym linka Quote
kaja69 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Kava']czy Nowy jest do adopcji? opowiedz cos o nim... a do watku Nico i Nuka prosilabym linka[/QUOTE] Nowy jest jak najbardziej do adopcji...to młody psiak ,na moje oko nie ma roku...wesolutki,sympatyczny i dopiero się rozkreca u mnie... A do Nuki i Noco wchodzi sie przez banerek :) Quote
savahna Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Dzięki dziewczyny,że zajrzycie do swiętokrzxyskich psiaków. Mortes ewidentnie prosi między wierszami o wsparcie. Nie wiem, może ktos z nią na pw w tej kwetsii cos rozmawia, ale na watku....nie bardzo widać wsparcie. Przed chwila ktoś majacy kontakt z Nadzieja Dobermana się odezwał. Może coś drgnie.... No ale jest jeszcze drugi kundliszonek.... Kaja jakie fotki cudne porobiłas. Wykorzystam na pewno. A Żabcia jaka laseczka, linie chyba złapała....;) To,ze była kilka razy wyrzucana to pewne? Ale,że z jednego domu, czy tak po kolei z kilku? A ja normalnie zła jestem....że nie wiem, no.... Myślałam,ze od jutra mam nowy okres rozliczeniowy w internecie a tu kurcze już mi dzisiaj normalnie chodzi. Zorientowałam się pół godziny przed końcem czasu promocyjnego, bo mam takie nienormowane bajty od 24-12....Nic nie ogłosiłam....bo myślałam,że się będzie ślimaczył....:cool3: Quote
Justyna Klimek Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nowy wygląda, jakby miał na imię Cynamon, w skrócie Cymek :) Quote
kaja69 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Oki,będzie Cymek :) matko chrzestna :) Quote
Kava Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='kaja69']Oki,będzie Cymek :) matko chrzestna :)[/QUOTE] a na nazwisko daje mu Kolendra.....( znacie ten swietny film: Cynamon i Kolendra"?) Quote
Kava Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Justyna Klimek']ja nie znam...[/QUOTE] [quote name='kaja69']Ja też:oops::oops::oops:[/QUOTE] wstawilam na fb 2 trailer... popatrzcie... Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 A gdzie savahna ??? O tej porze juz powinna tu być .... Quote
savahna Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Chyba ogłasza jakies kundle......:diabloti: Quote
savahna Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='kaja69']Ciekawe skąd je ma ??? Tez bym chciała wiedziec...Znalazłam Ci Kaja kurcacka. Jest w drugije żiwotnyje Quote
savahna Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Lemoniada']Na moje oko to kaczątko jest ;) Łooooooj, no tak....kacatko.... Ale moja ciocia była lepsza. Jak w podstawówce kazali narysowac kure to narysowała z czterema nogami....:evil_lol: A jak to powiedziałam mojej mamie w ramach anegdotki to ona na to: A ile ma?!!!:diabloti: Może to jakies genetyczne....... Quote
rita60 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Witam,widzę,że humorek dopisuje od poniedziałku:lol: Quote
AgusiaP Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ja się uśmiałam jak głupia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='savahna']Łooooooj, no tak....kacatko.... Ale moja ciocia była lepsza. Jak w podstawówce kazali narysowac kure to narysowała z czterema nogami....:evil_lol: A jak to powiedziałam mojej mamie w ramach anegdotki to ona na to: A ile ma?!!!:diabloti: Może to jakies genetyczne....... Savahna,moja córka,od urodzenia na wsi ,tak...no i pojechalismy do mojego kuzyna ,który ma gospodarstwo...zabrał Karoline do obory ,wychodza i się jej pyta ,no jak Karolinko ,podoba ci się ? a Karola na to ,no ładne te krówki...kuzyn mało nie esplodował...Karolinko to sa ŚWINKI,ŚWINKI TO SĄ !!!! Może my spokrewnione ,savahna:evil_lol: Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='AgusiaP']Ja się uśmiałam jak głupia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Agusia wróciła a w Krzykoskach juz byłas ,bo wiesz ,że się tam wybierasz...warto byłoby się zapoznac dokąd jedziesz,chyba,ze wolisz niespodzianki:cool3: Quote
Martika&Aischa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Agula jeszcze żyje w nieświadomości i nie wiem że jedzie na zlot czarownic:diabloti: Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Agula jeszcze żyje w nieświadomości i nie wiem że jedzie na zlot czarownic:diabloti:[/QUOTE] Czas ja chyba uswiadomić...chyba,że jej niespodzianke zrobisz,że niby do zoo czy do kina...a potem to juz jakos będzie,byleby do samochodu wsiadła:diabloti: Quote
Ginn Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='AgusiaP']Ja się uśmiałam jak głupia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ja też. Ten wątek nie zawodzi nigdy. Powinno się Was przepisywać na receptę. Trochę mi przeponka popracowała. Stary stary dowcip o grabiach pewno znacie. Quote
Martika&Aischa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='kaja69']Czas ja chyba uswiadomić...chyba,że jej niespodzianke zrobisz,że niby do zoo czy do kina...a potem to juz jakos będzie,byleby do samochodu wsiadła:diabloti:[/QUOTE] My razem to ostanio tylko do biedronki :cool3::cool3::cool3: W piątek będę widziałam się z Iwonkąmaj więc ją będę usilnie namawiała ...w czwartek widzę się z Myszką więc też ją poinformuję że jedzie :evil_lol: A do Aguli zaraz napiszę :razz: Quote
AgusiaP Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='kaja69']Agusia wróciła a w Krzykoskach juz byłas ,bo wiesz ,że się tam wybierasz...warto byłoby się zapoznac dokąd jedziesz,chyba,ze wolisz niespodzianki:cool3: Kurcze dziewuchy ja nie wiem o co lotto...?:-o Proszę mnie uświadomić :mad: Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Aaaa nic takiego Agusiu...pewien wekend masz już zaplanowany,ale nic sie nie martw ,wszystko załatwione...Ty tylko do Martusi autka wsiądź i będzie dobrze... Quote
Recommended Posts