Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kava']czy Nowy jest do adopcji?
opowiedz cos o nim...

a do watku Nico i Nuka prosilabym linka[/QUOTE]

Nowy jest jak najbardziej do adopcji...to młody psiak ,na moje oko nie ma roku...wesolutki,sympatyczny i dopiero się rozkreca u mnie...

A do Nuki i Noco wchodzi sie przez banerek :)

Posted

Dzięki dziewczyny,że zajrzycie do swiętokrzxyskich psiaków. Mortes ewidentnie prosi między wierszami o wsparcie. Nie wiem, może ktos z nią na pw w tej kwetsii cos rozmawia, ale na watku....nie bardzo widać wsparcie.
Przed chwila ktoś majacy kontakt z Nadzieja Dobermana się odezwał. Może coś drgnie....
No ale jest jeszcze drugi kundliszonek....
Kaja jakie fotki cudne porobiłas. Wykorzystam na pewno. A Żabcia jaka laseczka, linie chyba złapała....;)
To,ze była kilka razy wyrzucana to pewne? Ale,że z jednego domu, czy tak po kolei z kilku?
A ja normalnie zła jestem....że nie wiem, no....
Myślałam,ze od jutra mam nowy okres rozliczeniowy w internecie a tu kurcze już mi dzisiaj normalnie chodzi. Zorientowałam się pół godziny przed końcem czasu promocyjnego, bo mam takie nienormowane bajty od 24-12....Nic nie ogłosiłam....bo myślałam,że się będzie ślimaczył....:cool3:

Posted

[quote name='kaja69']Oki,będzie Cymek :) matko chrzestna :)[/QUOTE]

a na nazwisko daje mu Kolendra.....( znacie ten swietny film: Cynamon i Kolendra"?)

Posted

[quote name='Justyna Klimek']ja nie znam...[/QUOTE]

[quote name='kaja69']Ja też:oops::oops::oops:[/QUOTE]

wstawilam na fb 2 trailer...
popatrzcie...

Posted

[quote name='Lemoniada']Na moje oko to kaczątko jest ;)
Łooooooj, no tak....kacatko....
Ale moja ciocia była lepsza. Jak w podstawówce kazali narysowac kure to narysowała z czterema nogami....:evil_lol: A jak to powiedziałam mojej mamie w ramach anegdotki to ona na to: A ile ma?!!!:diabloti:
Może to jakies genetyczne.......

Posted

[quote name='savahna']Łooooooj, no tak....kacatko....
Ale moja ciocia była lepsza. Jak w podstawówce kazali narysowac kure to narysowała z czterema nogami....:evil_lol: A jak to powiedziałam mojej mamie w ramach anegdotki to ona na to: A ile ma?!!!:diabloti:
Może to jakies genetyczne.......

Savahna,moja córka,od urodzenia na wsi ,tak...no i pojechalismy do mojego kuzyna ,który ma gospodarstwo...zabrał Karoline do obory ,wychodza i się jej pyta ,no jak Karolinko ,podoba ci się ? a Karola na to ,no ładne te krówki...kuzyn mało nie esplodował...Karolinko to sa ŚWINKI,ŚWINKI TO SĄ !!!!
Może my spokrewnione ,savahna:evil_lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']Ja się uśmiałam jak głupia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Agusia wróciła a w Krzykoskach juz byłas ,bo wiesz ,że się tam wybierasz...warto byłoby się zapoznac dokąd jedziesz,chyba,ze wolisz niespodzianki:cool3:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Agula jeszcze żyje w nieświadomości i nie wiem że jedzie na zlot czarownic:diabloti:[/QUOTE]

Czas ja chyba uswiadomić...chyba,że jej niespodzianke zrobisz,że niby do zoo czy do kina...a potem to juz jakos będzie,byleby do samochodu wsiadła:diabloti:

Posted

[quote name='AgusiaP']Ja się uśmiałam jak głupia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Ja też. Ten wątek nie zawodzi nigdy. Powinno się Was przepisywać na receptę. Trochę mi przeponka popracowała. Stary stary dowcip o grabiach pewno znacie.

Posted

[quote name='kaja69']Czas ja chyba uswiadomić...chyba,że jej niespodzianke zrobisz,że niby do zoo czy do kina...a potem to juz jakos będzie,byleby do samochodu wsiadła:diabloti:[/QUOTE]

My razem to ostanio tylko do biedronki :cool3::cool3::cool3: W piątek będę widziałam się z Iwonkąmaj więc ją będę usilnie namawiała ...w czwartek widzę się z Myszką więc też ją poinformuję że jedzie :evil_lol: A do Aguli zaraz napiszę :razz:

Posted

[quote name='kaja69']Agusia wróciła a w Krzykoskach juz byłas ,bo wiesz ,że się tam wybierasz...warto byłoby się zapoznac dokąd jedziesz,chyba,ze wolisz niespodzianki:cool3:

Kurcze dziewuchy ja nie wiem o co lotto...?:-o
Proszę mnie uświadomić :mad:

Posted

Aaaa nic takiego Agusiu...pewien wekend masz już zaplanowany,ale nic sie nie martw ,wszystko załatwione...Ty tylko do Martusi autka wsiądź i będzie dobrze...