Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Ryniu123
Posted

[quote name='Ginn'] WP w Krakowie na ul. Dzierżyńskiego (do czwartku). Ludzie chcą przyjechać po dwa szczylki.
ul. Dzierżyńskiego nie ma już od 20 lat jest Juliusza Lea.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ryniu123']ul. Dzierżyńskiego nie ma już od 20 lat jest Juliusza Lea.

Ryniu zadziwiasz mnie swoja wiedza topograficzna ( ... i nie tylko)

Guest Ryniu123
Posted

Szukałem kogoś na wizytę i wyszło szydło z worka ;)

Posted

[quote name='Ginn']No tak - ja oczywiście miałam inne numerki. Dzięki Savahna - jak zawsze jesteś NIEZAWODNA.
Pilnie potrzebna WP w Krakowie na ul. Dzierżyńskiego (do czwartku). Ludzie chcą przyjechać po dwa szczylki.[/QUOTE]

Ginn,no gdyby to było tydzień temu to bym Ci wizytke odwaliła,bo akurat w Krakowie byłam i nawet tego Dzierżyńskiego bym znalazła,wygrzebałabym ta ulice sprzed 20 lat...ale niestety w ten wekend miałam inny kurs :)

Byłam w Niemczech,zawiozłam Areska i Niko...Ares miał juz od dawna paszport i czipa,Niko świeżynkę.Aresikiem nikt się nie interesował i od dawna z Iloną uzgodniłysmy,ze w Niemczech będzie miał duzo większe szanse ,a Nikus pojechał do towarzystwa i było akurat miejsce w bdt u mojej koleżanki tzn była jakby wymianka...dwa psiaki przyjechały ze mną ,jedna sunia na sterylke i przede wszystkim na naprawę piersi,bo jakies wycieki ma i piesek staruszek na operacje łapki...i jestem strasznie padnieta,do południa wydawało mi sie ,że ogarne zaległości,ale sie pomyliłam...

Posted

[quote name='Martika@Aischa']A ja zaglądam do tymczasów ;) Aneczka wszędzie trafi ...gdzie diabeł nie może tam Anie pośle ;) wiem coś o tym ;)[/QUOTE]

Tylko przeważnie okrężną drogą :),moja dewiza "po co sobie ułatwiać życie" :)

Posted

[quote name='kaja69']Tylko przeważnie okrężną drogą :),moja dewiza "po co sobie ułatwiać życie" :)[/QUOTE]

ty mistrzyni w tym zakresie.... ale znajdujesz sie w znakomitym towarzystwie....

gdyby te zwierzaki wiedzialy co wam zawdzieczaja...

Posted

Dzień doberek. To jak już Kaja odpoczniesz, ogarniesz się to skjleć proszę jakieś info o Wilczusiu, takie sliczne jak o Dafi zrobiłaś, bo z pierwszej to nie bardzo jest co wziąść......:roll:

Posted

Savahna,przede wszystkim dzięki za cierpliwość do mnie:)jestes aniołem...ale żeby nie było..wczoraj próbowałam mysleć nad Wilczusiem,ale jakoś synapsy nie łączyły,awaria:shake:

Pani Amelio ,żeby zdjęcia wstawiać na dogo trzeba ściągnąc taki program,oczywiście teraz na szybko nie pamietam...taki z żabą:evil_lol: albo proszę do mnie na maila to ja wstawię:lol: buziaczki dla mojej,a właściwie juz nie mojej,złośnicy słodziutkiej:lol:

Posted

[quote name='Ryniu123']ul. Dzierżyńskiego nie ma już od 20 lat jest Juliusza Lea.

W Krakowie nie byłam ok. 40 lat - to i skąd mi wiedzieć. A taką ulicę mi ludzie podali - widocznie są starszej generacji tak jak ja.
Ryniu dzięki Ci za propozycję WP - piszę na pw.

Posted

Dziewczyny, mam osobe chętna na tego szczeniaka(suczkę) ale Pani jest ze Szczecina i nie ma samochodu(tak napisała), co oznacza ,że trzeba by psa dowieźć chyba....Dla nas za daleko

Jak ktoś ma jakiegoś szczylka to można proponować na ten mail:
[email protected]

Posted

Pani Amelio ,żeby zdjęcia wstawiać na dogo trzeba ściągnąc taki program,oczywiście teraz na szybko nie pamietam...taki z żabą:evil_lol: albo proszę do mnie na maila to ja wstawię:lol: buziaczki dla mojej,a właściwie juz nie mojej,złośnicy słodziutkiej:lol:[/QUOTE]

Dzięki za poradę,rzeczywiście mam problem z wysłaniem fotki,a tą co wysłałam bardzo okrężną drogą aż przez NK czy niewyrażnie wyszła?
Pozdrawiam serdecznie.

Posted

[quote name='kaja69']Savahna,przede wszystkim dzięki za cierpliwość do mnie:)ale żeby nie było..wczoraj próbowałam mysleć nad Wilczusiem,ale jakoś synapsy nie łączyły,awaria:shake:
[/QUOTE]
No nie szkodzi, tylko mi głupio, bo już dawno powinnam mu zrobic, ale nie chce improwizować. Ty go znasz to lepiej Ci wyjdzie.
Info o Dafi było super i do kolejnych ogłoszeń na pewno wykorzystam.;)

Posted

[quote name='savahna']Dziewczyny, mam osobe chętna na tego szczeniaka(suczkę) ale Pani jest ze Szczecina i nie ma samochodu(tak napisała), co oznacza ,że trzeba by psa dowieźć chyba....Dla nas za daleko

Jak ktoś ma jakiegoś szczylka to można proponować na ten mail:
[email protected]

ufff,czytam pierwsze zdanie i juz kilometry przeliczam...myślałam,że o transport prosisz :) a Ty miejsce zwalniasz :) dzieki...w Krzykosach mamy chyba jeszce wolnego szczylka,trza Justyny się zapytać...
[quote name='AMELIA64']Pani Amelio ,żeby zdjęcia wstawiać na dogo trzeba ściągnąc taki program,oczywiście teraz na szybko nie pamietam...taki z żabą:evil_lol: albo proszę do mnie na maila to ja wstawię:lol: buziaczki dla mojej,a właściwie juz nie mojej,złośnicy słodziutkiej:lol:

Dzięki za poradę,rzeczywiście mam problem z wysłaniem fotki,a tą co wysłałam bardzo okrężną drogą aż przez NK czy niewyrażnie wyszła?
Pozdrawiam serdecznie.
No właśnie wcale nie widać :( Pani Amelio ja mogę wstawiać jak mi Pani prześle na maila :)

[quote name='savahna']No nie szkodzi, tylko mi głupio, bo już dawno powinnam mu zrobic, ale nie chce improwizować. Ty go znasz to lepiej Ci wyjdzie.
Info o Dafi było super i do kolejnych ogłoszeń na pewno wykorzystam.;)

Wiesz Savahna,Twoja improwizacja pewnie i tak by lepiej wyszła od moich wypocin...dzisiaj jade na sterylke z ta sunia co ja przywiozłam,ale wieczorkiem się postaram...mi jest głupio ,ze robisz mi ogłoszonka a ja na czas materiałów nie mam przygotowanych,ale to wszystko z braku czasu...

Posted

Witojcie!:)
Wreszcie oficjalnie przebywam na wątku Ani: rzeczywiście trochę tymczasów uzbierałaś!
Bardzo dziękuję za namiary na Panią szukającą szczeniaka. Właśnie wysłałam do niej mail ze zdjęciami i opisem.

Posted

O dzieki Justynko,ze się sama obsłuzyłaś :) i witoj u moich psioków :)

Savahna mam juz teks dla Wilczusia,ale wyślę Ci go na pw,bo na forum sie wstydzam:oops:,jak go zrecenzujesz to opinie tez poproszę na pw:lol: jak sie nie nada to będe kombinowac dalej

Posted

[quote name='kaja69']Atko,jesteś niesystematyczna

No wiem, tylko strasznie przeszkadza mi szkoła dzieciaków i konieczność robienia zakupów i wszystkich tych bezsensownych czynności domowych... Gdyby nie to, miałabym więcej czasu ;)

Posted

[quote name='ataK']No wiem, tylko strasznie przeszkadza mi szkoła dzieciaków i konieczność robienia zakupów i wszystkich tych bezsensownych czynności domowych... Gdyby nie to, miałabym więcej czasu ;)
Też tego nie lubie i nie czuję...moje dzieciaki przechodza szkołę życia i całkiem dobrze im to wychodzi...a mąż nigdy się nie nudzi...jak wraca z pracy nigdy nie wie co w domu zastanie,czy obiad będzie czy nie,czy dom jak po tornado,czy posprzątane,czy żona w domu czy gdzieś nie wiadomo gdzie itp podobno taka akuratna żona jest nudna,więc go uswiadomiłam,ze ma w domu ideał :)

[quote name='savahna']Jejciu, jaka kruszynka z tej Boskiej....:p
I aniołkowo bardzo wyszła na tej fotce.

No przecież to aniołek ,więc jak ma wyjść:roll: