Guest Ryniu123 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Ginn'] WP w Krakowie na ul. Dzierżyńskiego (do czwartku). Ludzie chcą przyjechać po dwa szczylki. ul. Dzierżyńskiego nie ma już od 20 lat jest Juliusza Lea. Quote
Kava Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Ryniu123']ul. Dzierżyńskiego nie ma już od 20 lat jest Juliusza Lea. Ryniu zadziwiasz mnie swoja wiedza topograficzna ( ... i nie tylko) Quote
Guest Ryniu123 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Szukałem kogoś na wizytę i wyszło szydło z worka ;) Quote
kaja69 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='Ginn']No tak - ja oczywiście miałam inne numerki. Dzięki Savahna - jak zawsze jesteś NIEZAWODNA. Pilnie potrzebna WP w Krakowie na ul. Dzierżyńskiego (do czwartku). Ludzie chcą przyjechać po dwa szczylki.[/QUOTE] Ginn,no gdyby to było tydzień temu to bym Ci wizytke odwaliła,bo akurat w Krakowie byłam i nawet tego Dzierżyńskiego bym znalazła,wygrzebałabym ta ulice sprzed 20 lat...ale niestety w ten wekend miałam inny kurs :) Byłam w Niemczech,zawiozłam Areska i Niko...Ares miał juz od dawna paszport i czipa,Niko świeżynkę.Aresikiem nikt się nie interesował i od dawna z Iloną uzgodniłysmy,ze w Niemczech będzie miał duzo większe szanse ,a Nikus pojechał do towarzystwa i było akurat miejsce w bdt u mojej koleżanki tzn była jakby wymianka...dwa psiaki przyjechały ze mną ,jedna sunia na sterylke i przede wszystkim na naprawę piersi,bo jakies wycieki ma i piesek staruszek na operacje łapki...i jestem strasznie padnieta,do południa wydawało mi sie ,że ogarne zaległości,ale sie pomyliłam... Quote
Martika&Aischa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 A ja zaglądam do tymczasów ;) Aneczka wszędzie trafi ...gdzie diabeł nie może tam Anie pośle ;) wiem coś o tym ;) Quote
kaja69 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='Martika@Aischa']A ja zaglądam do tymczasów ;) Aneczka wszędzie trafi ...gdzie diabeł nie może tam Anie pośle ;) wiem coś o tym ;)[/QUOTE] Tylko przeważnie okrężną drogą :),moja dewiza "po co sobie ułatwiać życie" :) Quote
Kava Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='kaja69']Tylko przeważnie okrężną drogą :),moja dewiza "po co sobie ułatwiać życie" :)[/QUOTE] ty mistrzyni w tym zakresie.... ale znajdujesz sie w znakomitym towarzystwie.... gdyby te zwierzaki wiedzialy co wam zawdzieczaja... Quote
savahna Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dzień doberek. To jak już Kaja odpoczniesz, ogarniesz się to skjleć proszę jakieś info o Wilczusiu, takie sliczne jak o Dafi zrobiłaś, bo z pierwszej to nie bardzo jest co wziąść......:roll: Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Savahna,przede wszystkim dzięki za cierpliwość do mnie:)jestes aniołem...ale żeby nie było..wczoraj próbowałam mysleć nad Wilczusiem,ale jakoś synapsy nie łączyły,awaria:shake: Pani Amelio ,żeby zdjęcia wstawiać na dogo trzeba ściągnąc taki program,oczywiście teraz na szybko nie pamietam...taki z żabą:evil_lol: albo proszę do mnie na maila to ja wstawię:lol: buziaczki dla mojej,a właściwie juz nie mojej,złośnicy słodziutkiej:lol: Quote
Ginn Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Ryniu123']ul. Dzierżyńskiego nie ma już od 20 lat jest Juliusza Lea. W Krakowie nie byłam ok. 40 lat - to i skąd mi wiedzieć. A taką ulicę mi ludzie podali - widocznie są starszej generacji tak jak ja. Ryniu dzięki Ci za propozycję WP - piszę na pw. Quote
savahna Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dziewczyny, mam osobe chętna na tego szczeniaka(suczkę) ale Pani jest ze Szczecina i nie ma samochodu(tak napisała), co oznacza ,że trzeba by psa dowieźć chyba....Dla nas za daleko Jak ktoś ma jakiegoś szczylka to można proponować na ten mail: [email protected] Quote
AMELIA64 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Pani Amelio ,żeby zdjęcia wstawiać na dogo trzeba ściągnąc taki program,oczywiście teraz na szybko nie pamietam...taki z żabą:evil_lol: albo proszę do mnie na maila to ja wstawię:lol: buziaczki dla mojej,a właściwie juz nie mojej,złośnicy słodziutkiej:lol:[/QUOTE] Dzięki za poradę,rzeczywiście mam problem z wysłaniem fotki,a tą co wysłałam bardzo okrężną drogą aż przez NK czy niewyrażnie wyszła? Pozdrawiam serdecznie. Quote
savahna Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='kaja69']Savahna,przede wszystkim dzięki za cierpliwość do mnie:)ale żeby nie było..wczoraj próbowałam mysleć nad Wilczusiem,ale jakoś synapsy nie łączyły,awaria:shake: [/QUOTE] No nie szkodzi, tylko mi głupio, bo już dawno powinnam mu zrobic, ale nie chce improwizować. Ty go znasz to lepiej Ci wyjdzie. Info o Dafi było super i do kolejnych ogłoszeń na pewno wykorzystam.;) Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='savahna']Dziewczyny, mam osobe chętna na tego szczeniaka(suczkę) ale Pani jest ze Szczecina i nie ma samochodu(tak napisała), co oznacza ,że trzeba by psa dowieźć chyba....Dla nas za daleko Jak ktoś ma jakiegoś szczylka to można proponować na ten mail: [email protected] ufff,czytam pierwsze zdanie i juz kilometry przeliczam...myślałam,że o transport prosisz :) a Ty miejsce zwalniasz :) dzieki...w Krzykosach mamy chyba jeszce wolnego szczylka,trza Justyny się zapytać... [quote name='AMELIA64']Pani Amelio ,żeby zdjęcia wstawiać na dogo trzeba ściągnąc taki program,oczywiście teraz na szybko nie pamietam...taki z żabą:evil_lol: albo proszę do mnie na maila to ja wstawię:lol: buziaczki dla mojej,a właściwie juz nie mojej,złośnicy słodziutkiej:lol: Dzięki za poradę,rzeczywiście mam problem z wysłaniem fotki,a tą co wysłałam bardzo okrężną drogą aż przez NK czy niewyrażnie wyszła? Pozdrawiam serdecznie. No właśnie wcale nie widać :( Pani Amelio ja mogę wstawiać jak mi Pani prześle na maila :) [quote name='savahna']No nie szkodzi, tylko mi głupio, bo już dawno powinnam mu zrobic, ale nie chce improwizować. Ty go znasz to lepiej Ci wyjdzie. Info o Dafi było super i do kolejnych ogłoszeń na pewno wykorzystam.;) Wiesz Savahna,Twoja improwizacja pewnie i tak by lepiej wyszła od moich wypocin...dzisiaj jade na sterylke z ta sunia co ja przywiozłam,ale wieczorkiem się postaram...mi jest głupio ,ze robisz mi ogłoszonka a ja na czas materiałów nie mam przygotowanych,ale to wszystko z braku czasu... Quote
Justyna Klimek Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Witojcie!:) Wreszcie oficjalnie przebywam na wątku Ani: rzeczywiście trochę tymczasów uzbierałaś! Bardzo dziękuję za namiary na Panią szukającą szczeniaka. Właśnie wysłałam do niej mail ze zdjęciami i opisem. Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 O dzieki Justynko,ze się sama obsłuzyłaś :) i witoj u moich psioków :) Savahna mam juz teks dla Wilczusia,ale wyślę Ci go na pw,bo na forum sie wstydzam:oops:,jak go zrecenzujesz to opinie tez poproszę na pw:lol: jak sie nie nada to będe kombinowac dalej Quote
savahna Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Najwyzej przecinek gdzieś postawie i usz. Wysyłoj (żeby w klimacie pozostac) Ja wprawdzie zmykam, ale rano zajrze.;) Quote
ataK Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ja tak na chwilę, żeby na bieżąco być, bo dziś znowu zaległości porobiłam straszne... Weszłam na dogo dopiero wieczorem... Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 I nasza piękna Boska :) Dziekuje Pani Amelio za zdjęcie i służę pomocą :lol: Quote
Kava Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 alez Boska jest boska.... a jak patrzy ... cala ona... Aniu a koszyczek i miejsce po Boskiej jeszcze wolne? Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Pico zajął :) on jest taki grzeczniutki,zreszta poznałas go to wiesz ,że to psiak bezproblemowy...w czwartek ma zabieg... Quote
ataK Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='kaja69']Atko,jesteś niesystematyczna No wiem, tylko strasznie przeszkadza mi szkoła dzieciaków i konieczność robienia zakupów i wszystkich tych bezsensownych czynności domowych... Gdyby nie to, miałabym więcej czasu ;) Quote
savahna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jejciu, jaka kruszynka z tej Boskiej....:p I aniołkowo bardzo wyszła na tej fotce. Quote
kaja69 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='ataK']No wiem, tylko strasznie przeszkadza mi szkoła dzieciaków i konieczność robienia zakupów i wszystkich tych bezsensownych czynności domowych... Gdyby nie to, miałabym więcej czasu ;) Też tego nie lubie i nie czuję...moje dzieciaki przechodza szkołę życia i całkiem dobrze im to wychodzi...a mąż nigdy się nie nudzi...jak wraca z pracy nigdy nie wie co w domu zastanie,czy obiad będzie czy nie,czy dom jak po tornado,czy posprzątane,czy żona w domu czy gdzieś nie wiadomo gdzie itp podobno taka akuratna żona jest nudna,więc go uswiadomiłam,ze ma w domu ideał :) [quote name='savahna']Jejciu, jaka kruszynka z tej Boskiej....:p I aniołkowo bardzo wyszła na tej fotce. No przecież to aniołek ,więc jak ma wyjść:roll: Quote
Recommended Posts