kaja69 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 A tu proszę Aresik po kapieli w stawie... Tu na placu zabaw... Nelka ogrodniczka... A tu zdjecie Zuzi z ds:cool3: I maszerujący Ryzyk jak zwykle z zapchanym pycholem... Quote
kaja69 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 I oczywiście Cola...trudno ja namierzyc obiektywem,jedynie przez przypadek udaje się jej zrobic zdjęcie... Jeszcze na koniec Wilczusia wstawię... Quote
toyota Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Jakie cudne foty ! A Ryżyk jaki ognisty ! Banerek bardzo mi się podoba. Niestety nie wiem dlaczego nie mogę go wkleić razem z tym jednym, który też chcę, żeby został. Quote
kaja69 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Toyota ,to chyba jest tylko narazie na pokaz banerek,jeszcze taki nie do wklejenia,tak mi sie wydaje...kilka postów nazad jest instrukcja obsługi od AgusiP... Ryżyk juz Ci się spodobał?? To jest najbardziej obfocony pies w stadzie,moja córka cały czas biega z aparatem za nim,a reszta psów tylko przy okazji...teraz jak zrobiło sie ciepło to trudno o zdjęcia,bo psy tak szaleja,że trudno je uchwycić... Quote
AgusiaP Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 kaja69 napisał(a):Ale niespodzianka:loveu: O Boziuuu,mam swój banerek,tak:sweetCyb:??? Dzięki bardzo:loveu: Cieszę się Aneczko, że niespodzianka się podoba ;) Quote
AgusiaP Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 kaja69 napisał(a):Toyota ,to chyba jest tylko narazie na pokaz banerek,jeszcze taki nie do wklejenia,tak mi sie wydaje...kilka postów nazad jest instrukcja obsługi od AgusiP... Ryżyk juz Ci się spodobał?? To jest najbardziej obfocony pies w stadzie,moja córka cały czas biega z aparatem za nim,a reszta psów tylko przy okazji...teraz jak zrobiło sie ciepło to trudno o zdjęcia,bo psy tak szaleja,że trudno je uchwycić... Jak Ci się podoba można już wklejac ;) Ja też sobie go wkleję, ale jak będę już pewna, że u Lizaka w DS wszystko ok ;) Quote
kaja69 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Majstruje i majstruje z tym banerkiem i nie mogę,Monika musi chyba to mi zrobić,bo ja jeszcze coś zepsuję... Mam sporo wiadomosci do przekazania,troche sie uzbierało... Od piatku mam nowego tymczasa Areska,nie pisałam o nim odrazu,bo cos na poczatku mi znikał.Raz się okazało,ze spał sobie gdzies tam w stajni na sianie ,a potem namietnie wychodził poza ogrodzenie,znanymi tylko sobie dziurkami.Amorek podobno cała zime przekoczował w rowie jakieś 15 km ode mnie.Okazało sie ,że miał złamana kość udową,łapa wisi praktycznie a jak się na niej podeprze to wygina mu sie do srodka.Poza tym ma ruszajacy się kieł razem z kawałkiem kości szczękowej,przednie ząbki tez dziwnie poprzestawiane.Na czwartek umówiona jestem już do pani wetki,robimy porzadek z ząbkami i jajkami przy okazji,co by wszystko za jedna narkozą załatwić. Od dzisiaj rana Xara i Nelka zmieniły dt .Pojechały do Niemiec do mojej kochanej koleżanki.Trzymajcie kciuki,żeby tam im sie udało znaleźć swoje cztery kąty.Mam nadzieje ,że jak tam pojade następnym razem,będę mogła spotkać się z dziewczynkami w ich nowych domkach. I ostatnia wiadomość-Cola w nowym domku.Dzisiaj zadzwoniła pani z pytaniem o Ryżyka,ale po pierwsze i najważniejsze moja córka w ryk,a po drugie pani chciała malutkiego psiaka do domu ,więc ,żeby nie było,zmierzyłam Ryżyka i jak nic wyszło 38 cm wzrostu,pani chciała mniejszego,a że Cola niskopodwoziowiec,zaproponowałam dziewczynkę.No i teraz Monia ryczy,strasznie ryczy...Cola ma wiekszego kolege Bursztynka i kotka.Z Bursztynkiem od razu przypadli sobie do gustu,a kotek w ogóle nie zainteresowany smarkulą. Quote
kaja69 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 O Boziu,zmajstrowałam ,udało się :) Widzę ,ze juz Monia pochwaliła się ds Coli.Nie rycz mała,nie rycz...zobacz sama sobie banerek wsadziłam w sygnaturkę:) A to jest Amorek Quote
AgusiaP Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Moniczko jak Cola ma kolege Bursztynka i kotka to musi być wspaniały domek nie martw się napewno będzie wszystko ok;) Quote
AgusiaP Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 kaja69 napisał(a):O Boziu,zmajstrowałam ,udało się :) Widzę ,ze juz Monia pochwaliła się ds Coli.Nie rycz mała,nie rycz...zobacz sama sobie banerek wsadziłam w sygnaturkę:) browo Aneczko brawo :sweetCyb::cool2: Quote
kaja69 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Dzięki Agusiu za prezencik:lol: A jak Ci sie podoba Amorek?? Xara koleżance juz ściągnęła ze stołu makowca:evil_lol: Sraczka znowu pewnie wróci:lol: Quote
AgusiaP Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Piękny bardzo podoba mi sie na tym pierwszym zdjęciu:lol: Anuś wyslij mi wszystko co potrzebne jest do ogłoszeń Ryżyka chyba że wolisz podesłać innego psiaka wiesz nie chcę się narazić Twojej córce :evil_lol: Quote
kaja69 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Agusiu,z Ryzykiem ciężka sprawa,naprawdę...musze chyba zwołać rodzinna naradę,bo narobie zamiesznia z ogłoszeniami a córka nie odda,tez się nie chcę jej narazić:cool3: Nie wiem co mam robić...ja tez bym najchetniej go zostawiła,ale przeciez głosno tego nie powiem... Może Areskowi??Reszta jeszcze nie do adpcji,Wilczus ze srutem,Amorek z jajami i latajacym ząbkiem...same połamańce mi się ostatnio trafiają... ale przeciez od Ciebie juz prezencik dostałam:lol: Quote
monis88 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 z kim ja bede spala jak nie z Cola?? :((( potrzeba mi czasu...a Aneczko opisujac Amora uzylas na poczatku imionka Ares ;p modle sie w duchu zeby sie wiodlo mojej malodzie :(( Quote
monis88 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='kaja69']Majstruje i majstruje z tym banerkiem i nie mogę,Monika musi chyba to mi zrobić,bo ja jeszcze coś zepsuję... Mam sporo wiadomosci do przekazania,troche sie uzbierało... Od piatku mam nowego tymczasa Areska,nie pisałam o nim odrazu,bo cos na poczatku mi znikał.Raz się okazało,ze spał sobie gdzies tam w stajni na sianie ,a potem namietnie wychodził poza ogrodzenie,znanymi tylko sobie dziurkami.Amorek podobno cała zime przekoczował w rowie jakieś 15 km ode mnie.Okazało sie ,że miał złamana kość udową,łapa wisi praktycznie a jak się na niej podeprze to wygina mu sie do srodka.Poza tym ma ruszajacy się kieł razem z kawałkiem kości szczękowej,przednie ząbki tez dziwnie poprzestawiane.Na czwartek umówiona jestem już do pani wetki,robimy porzadek z ząbkami i jajkami przy okazji,co by wszystko za jedna narkozą załatwić. Od dzisiaj rana Xara i Nelka zmieniły dt .Pojechały do Niemiec do mojej kochanej koleżanki.Trzymajcie kciuki,żeby tam im sie udało znaleźć swoje cztery kąty.Mam nadzieje ,że jak tam pojade następnym razem,będę mogła spotkać się z dziewczynkami w ich nowych domkach. I ostatnia wiadomość-Cola w nowym domku.Dzisiaj zadzwoniła pani z pytaniem o Ryżyka,ale po pierwsze i najważniejsze moja córka w ryk,a po drugie pani chciała malutkiego psiaka do domu ,więc ,żeby nie było,zmierzyłam Ryżyka i jak nic wyszło 38 cm wzrostu,pani chciała mniejszego,a że Cola niskopodwoziowiec,zaproponowałam dziewczynkę.No i teraz Monia ryczy,strasznie ryczy...Cola ma wiekszego kolege Bursztynka i kotka.Z Bursztynkiem od razu przypadli sobie do gustu,a kotek w ogóle nie zainteresowany smarkulą. o tam ;p no i rycze....ehhh no nie lubie rozstan Quote
AgusiaP Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='monis88'] juz umiem ;p Ale Moniczko chyba nie masz go w podpisie... Quote
kaja69 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 AgusiaP napisał(a):Ale Moniczko chyba nie masz go w podpisie... hi,hi Monika ja Cie nauczę wstawiac banerki:bigcool: Amorek dzisiaj pierwszy raz spał w domu i nie było wpadki z czystościa:lol:Jest zaciekawiony wszystkim i nie,zeby wszędzie się wciskał tylko to taki obserwator.Siedzi i wszystkiemu sie przyglada a przy tym jest cały czas uśmiechniety.Troche czasu mu zajęło zanim wszedł do legowiska,najpierw podgladał inne psy,potem obwąchał legowisko i w końcu dał się skusić.Chyba mu sie podobało takie spanko.To bardzo pogodny psiak,bez agresji,dobrze tylko,ze nie umie mówic ,bo chyba nie chciałabym usłyszeń co przecierpiał.Z początku myslałam,że to samochód go potrącił,ale po tym co zobaczyłam w paszczy to wydaje mi się ,ze był bity...straszne... Quote
kaja69 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Aimez_moi napisał(a):Kurcze.....:) ale sie dzieje.....:):) Sie dzieje,dzieje... Dzisiaj Ares z Wilczusiem zrobili zawody w kopaniu dołków,mogłabym smiało 50-letnie drzewo wsadzić,albo piwnicę wymurować... Quote
ataK Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Aniu, wykrakałaś mi... Mam nowego tymczasa... Jutro mu założę wątek... Quote
Recommended Posts