mestudio Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Tłoczno i to bardzo, ale udało się w tym tygodiu odwieźć jedną sunię do DS. Obecie mam 7 piesków - 3 już moje z konieczości i 6 kotów. W tym roku na szczęście 3 pieski pojechały już do swoich domków. Quote
kaja69 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Możemy sobie reke podać,proponuję wzajemne wspieranie i wymianę doświadczeń:lol: Ja mam 4 koty i ileś tam ,które przychodza na dozywianie,2 konie ,kaczkę rosołową- przyblędę,która ma juz chyba jakies 12 lat i kury,też na dożywociu...chyba wszystkie stwory wymieniłam... Quote
Aimez_moi Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Kochaniutka wiem , ze bardzo zajeta jestes ale......moze jakis bazarek wymodzisz przed swietami? Quote
kaja69 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Aimez_moi napisał(a):Kochaniutka wiem , ze bardzo zajeta jestes ale......moze jakis bazarek wymodzisz przed swietami? Cały czas o tym myślę:cool3: Może dzisiaj coś wymodzę... Quote
mestudio Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 kaja69, a ja nawet zaglądałam na Twoje bazarki, ale akurat byłam bez grosza i tylko mogłam sobie pooglądać. Co do konika to nie mogę mieć bo się koników boję, nawet kuc do mnie nie bardzo przemawia. Quote
kaja69 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Znam to,ja tez z reguły tylko zaglądam na bazarki...albo sie ma zwierzyniec albo pieniądze:lol: A konie to dostała moja córka razem z osprzetem dla jednego konia,gdyby wujek chciał podarować cos innego o takiej wartości,bysmy się wzbraniali i nie przyjęli,ale zwierzaki!! bez zastanowienia i z wielka radościa przyjęlismy...normalnie nienormalni jesteśmy.Teraz w kredytach po uszy bo koniom trzeba było domek postawić,nam w naszym domku z dachu leci ale konie wazniejsze,my to mamy miski i wiaderka do podstawienia pod cieknący sufit...ale co tam,jedno buzi Narcyzka albo Mustanga i świat jest piękniejszy:lol: Bazarku nie dałam rady dzisiaj zrobić,ale zdjęcia juz mam gotowe,mam nadzieję,że jutro wszystko zmontuję...mam trzech darczyńców ,więc bazarek będzie trochę ciekawszy... Quote
AgusiaP Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Oj Anuś Anuś ja nie wiedziałam, że ty masz jeszcze konie :lol: Quote
monis88 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='kaja69']Dziewczyny,nawet nie wiecie jak się cieszę,że jesteście:multi: Muszę wyjaśnić przy okazji,że Colę wzięła na dt monis88.Dla mnie to wielka ulga,bo szczeniorka jest jak żywe srebro,niby takie maleństwo a śmiga z prędkościa światła. Zreszta zobaczcie sami Colę i Ryżyka w akcji to takie małe ADHD :D czasami nie nadążam za nia ;p Quote
kaja69 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Oj,żeby to było małe :lol: Ta dwójka dzisiaj chciała mi zdemolowac domek,niestety biegających nie udało się uchwycić... A tak w ogóle ,to czy ktoś mógłby pomóc mi w ogłoszonkach dla tych moich łobuzów??? Quote
kasumi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 4 ogłoszenia ode mnie :) http://tablica.pl/oferta/xara-tylko-do-wspanialej-rodziny--ID5OPf.html http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Xara,65604 http://www.morusek.pl/ogloszenie/52406/XARA---tylko-do-wspanialej-rodziny!-:/ i jeszcze na adopcje.org, ale czeka na akceptacje... Quote
kaja69 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 kasumi,dzięki bardzo:multi: Zrobiłam bazarek ufff http://www.dogomania.pl/threads/205465-Różności-na-moje-tymczasy-trwa-do-13.04-do-22.00?p=16643450#post16643450 Quote
agusiazet Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Nie mam aż tylu zwierzaków i jestem pełna podziwu. Może uda mi się wspomóc karmą. Poproszę adres na PW do wysyłki! Quote
kaja69 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 agusiazet napisał(a):Nie mam aż tylu zwierzaków i jestem pełna podziwu. Może uda mi się wspomóc karmą. Poproszę adres na PW do wysyłki! Dziękuje Agusiu i za słowa uznania i za chęć pomocy:lol: Quote
kaja69 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Aimez_moi napisał(a):Ale super....juz pedze.....:) Powoli Aga,powoli dopiero się wczoraj zaczął:lol: No i stało się ....u Moniki remont i to małe czarne jest u mnie...biega z prędkościa światła ,zabawki w momencie zlustrowane doszczętnie,legowisko przeciągnęły z Ryżykiem na środek pokoju i w ogóle chyba sie wyprowadzę...w stajni o wiele spokojniej... Quote
AgusiaP Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 kaja69 napisał(a):Powoli Aga,powoli dopiero się wczoraj zaczął:lol: No i stało się ....u Moniki remont i to małe czarne jest u mnie...biega z prędkościa światła ,zabawki w momencie zlustrowane doszczętnie,legowisko przeciągnęły z Ryżykiem na środek pokoju i w ogóle chyba sie wyprowadzę...w stajni o wiele spokojniej... I tam Anuś nie przecieka jak leje :evil_lol: Buziaki dla całej waszej gromadki Quote
kaja69 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 I spanie na sianku:lol: dzięki za buziaki... Quote
monis88 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 remont sie zaczal a ja mam juz dosc ;/ czekam na ta obiecana pomoc xD Quote
Mariat Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 No tak, wszystkich na bazarek wywiało i na mnie trafiło psy pilnować:mad:. Quote
agusiazet Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Karma ode mnie zakupiona na allegro, zapłacona i ma pójść pod adres, który od Ciebie otrzymałam! To 20 kilo:) Quote
kaja69 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Mariat napisał(a):No tak, wszystkich na bazarek wywiało i na mnie trafiło psy pilnować:mad:. Wczoraj nikt nie pilnował i moje osobiste Maos i Ahmed wyprowadziły na wycieczkę Nelkę i Aresa...po 10 min zwiedzania okolicy cała czwórka stała juz grzecznie pod bramką.Tak,że Marylko jestem bardzo wdzięczna za pilnowanie:lol:nie mozna z nich oka spuścić.... agusiazet napisał(a):Karma ode mnie zakupiona na allegro, zapłacona i ma pójść pod adres, który od Ciebie otrzymałam! To 20 kilo:) Agusiu dzieki bardzo:loveu: 20 kg :multi: super ... Quote
Recommended Posts