Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tłoczno i to bardzo, ale udało się w tym tygodiu odwieźć jedną sunię do DS.
Obecie mam 7 piesków - 3 już moje z konieczości i 6 kotów.
W tym roku na szczęście 3 pieski pojechały już do swoich domków.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Możemy sobie reke podać,proponuję wzajemne wspieranie i wymianę doświadczeń:lol:
Ja mam 4 koty i ileś tam ,które przychodza na dozywianie,2 konie ,kaczkę rosołową- przyblędę,która ma juz chyba jakies 12 lat i kury,też na dożywociu...chyba wszystkie stwory wymieniłam...

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Kochaniutka wiem , ze bardzo zajeta jestes ale......moze jakis bazarek wymodzisz przed swietami?

Cały czas o tym myślę:cool3: Może dzisiaj coś wymodzę...

Posted

kaja69, a ja nawet zaglądałam na Twoje bazarki, ale akurat byłam bez grosza i tylko mogłam sobie pooglądać.
Co do konika to nie mogę mieć bo się koników boję, nawet kuc do mnie nie bardzo przemawia.

Posted

Znam to,ja tez z reguły tylko zaglądam na bazarki...albo sie ma zwierzyniec albo pieniądze:lol:
A konie to dostała moja córka razem z osprzetem dla jednego konia,gdyby wujek chciał podarować cos innego o takiej wartości,bysmy się wzbraniali i nie przyjęli,ale zwierzaki!! bez zastanowienia i z wielka radościa przyjęlismy...normalnie nienormalni jesteśmy.Teraz w kredytach po uszy bo koniom trzeba było domek postawić,nam w naszym domku z dachu leci ale konie wazniejsze,my to mamy miski i wiaderka do podstawienia pod cieknący sufit...ale co tam,jedno buzi Narcyzka albo Mustanga i świat jest piękniejszy:lol:

Bazarku nie dałam rady dzisiaj zrobić,ale zdjęcia juz mam gotowe,mam nadzieję,że jutro wszystko zmontuję...mam trzech darczyńców ,więc bazarek będzie trochę ciekawszy...

Posted

[quote name='kaja69']Dziewczyny,nawet nie wiecie jak się cieszę,że jesteście:multi:

Muszę wyjaśnić przy okazji,że Colę wzięła na dt monis88.Dla mnie to wielka ulga,bo szczeniorka jest jak żywe srebro,niby takie maleństwo a śmiga z prędkościa światła.
Zreszta zobaczcie sami Colę i Ryżyka w akcji

to takie małe ADHD :D czasami nie nadążam za nia ;p

Posted

Oj,żeby to było małe :lol:

Ta dwójka dzisiaj chciała mi zdemolowac domek,niestety biegających nie udało się uchwycić...

A tak w ogóle ,to czy ktoś mógłby pomóc mi w ogłoszonkach dla tych moich łobuzów???

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie mam aż tylu zwierzaków i jestem pełna podziwu. Może uda mi się wspomóc karmą. Poproszę adres na PW do wysyłki!

Dziękuje Agusiu i za słowa uznania i za chęć pomocy:lol:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ale super....juz pedze.....:)

Powoli Aga,powoli dopiero się wczoraj zaczął:lol:

No i stało się ....u Moniki remont i to małe czarne jest u mnie...biega z prędkościa światła ,zabawki w momencie zlustrowane doszczętnie,legowisko przeciągnęły z Ryżykiem na środek pokoju i w ogóle chyba sie wyprowadzę...w stajni o wiele spokojniej...

Posted

kaja69 napisał(a):
Powoli Aga,powoli dopiero się wczoraj zaczął:lol:

No i stało się ....u Moniki remont i to małe czarne jest u mnie...biega z prędkościa światła ,zabawki w momencie zlustrowane doszczętnie,legowisko przeciągnęły z Ryżykiem na środek pokoju i w ogóle chyba sie wyprowadzę...w stajni o wiele spokojniej...

I tam Anuś nie przecieka jak leje :evil_lol: Buziaki dla całej waszej gromadki

Posted

Mariat napisał(a):
No tak, wszystkich na bazarek wywiało i na mnie trafiło psy pilnować:mad:.

Wczoraj nikt nie pilnował i moje osobiste Maos i Ahmed wyprowadziły na wycieczkę Nelkę i Aresa...po 10 min zwiedzania okolicy cała czwórka stała juz grzecznie pod bramką.Tak,że Marylko jestem bardzo wdzięczna za pilnowanie:lol:nie mozna z nich oka spuścić....
agusiazet napisał(a):
Karma ode mnie zakupiona na allegro, zapłacona i ma pójść pod adres, który od Ciebie otrzymałam! To 20 kilo:)

Agusiu dzieki bardzo:loveu: 20 kg :multi: super ...