Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Cola czmychnęła mi do Moni :evil_lol: ,droge zna ,daleko nie ma ,bo po drugiej stronie drogi.Małe to,pod bramą się przecisnęła,spryciara,od jutra będzie pod zaostrzonym nadzorem :diabloti:.Cos mi się ostatnio psy wymykają,chyba się starzeję:-(
Za to Wilczus robi postępy,mogę juz obracac obrożą na szyi i nie ma reakcji,niedługo zacznę zapinać smycz.On jest niesamowity...kiedys dzikus a teraz taka przylepa nie odstępujaca mnie na krok.Czekamy na kolejne odwiedziny jego poprzednich opiekunek:lol:

Posted

Ach... Och... Właściwie, to ja już teraz mogę się tylko innymi tymczasikami pozachwycać, sama zostałam ze swoimi osobistymi wyłącznie :) Jeszcze do wczoraj myślałam, że mam dwa tymczasy ;)

Posted

kaja69 napisał(a):
Dzisiaj Cola czmychnęła mi do Moni :evil_lol: ,droge zna ,daleko nie ma ,bo po drugiej stronie drogi.Małe to,pod bramą się przecisnęła,spryciara,od jutra będzie pod zaostrzonym nadzorem :diabloti:.Cos mi się ostatnio psy wymykają,chyba się starzeję:-(
Za to Wilczus robi postępy,mogę juz obracac obrożą na szyi i nie ma reakcji,niedługo zacznę zapinać smycz.On jest niesamowity...kiedys dzikus a teraz taka przylepa nie odstępujaca mnie na krok.Czekamy na kolejne odwiedziny jego poprzednich opiekunek:lol:

a dziś Wilczus na podworku mnie przywital :D z innymi psami :D to jest dopiero postep prawda?? :D 1 raz na podworku ;p

Posted

Tak bardzo wesoło,tylko płakać...wczoraj o północy mój jeden ze staruszków dostał ataku tak jakby padaczki,dzisiaj jak wróciłam z pracy atak się powtórzył...wróciliśmy właśnie od pani wetki i czekamy na wyniki badania krwi,do tego czasu jestem uzbrojona we wlewki doodbytnicze i żeby nie było,że nieszczęscia chodzą pojedyńczo ,to drugiemu zapaliły się przewody słuchowe...teraz cierpliwie czekam co jeszcze się wydarzy:angryy:

Posted

Agusiu,niestety spaprałam sprawę...zrobiłam tfu dwa razy a powinnam trzy i jeszcze przez lewe ramię,no i atak sie powtórzył...mam nadzieję,że wyniki szybko przyjdą i ze będzie wiadomo dlaczego tak się dzieje...

I bedzie chyba kolejny problem...moja córka nie chce zgodzić sie na wyadoptowanie Ryżyka...14 pies...nie,nie da rady...

A jeszcze tak przy okazji ,może ktoś pomoże tym psiakom,ja juz nie dam rady...
http://www.dogomania.pl/threads/204601-Potrzebna-pomoc-Przytulisko-w-Rachowie-Starym./page19

Posted

Maja być po niedzieli...Tedziak między atakami zachowuje sie normalnie,jak zdrowy pies.Wczoraj pani wetka tez powiedziała,że po nim nie widać ani lat ani choroby...

Posted

On u nas jest od trzech lat,adoptowaliśmy biedaka...jak juz będzie postawiona diagnoza powiadomię jego poprzednią właścicielkę...

U nas od wczoraj strasznie wieje,miałam nadzieję,że trochę koopek wywieje z trawnika,ale trzymają sie mocno i czekaja na mnie...za to u blizszych i dalszych sasiadów wysprzatane podwórka ,bo wszystkie smieci przywiało do mnie...

Posted

Też o tym pomyślałam:cool3: ale znając moje szczęscie to wiatr ustanie a ja będę sobie zbierała...dzisiaj to nawet Zuzia przyszła w południe do domu na odpoczynek,bieganie pod wiatr ja wykończyło...i wszystkie psy potargane przez ta wichurę, nawet te krótkowłose...

Posted

No to przyszłam trochę poachować :) Córce się nie dziwię, Ryżyk jest słodki ;) U nas też duje niemiłosiernie, do tego chwilami leje, a chwilami grad leci zdecydowanie większy od grochu...

Posted

U atki to na jesień wygląda...
Ryżyk właśnie idzie z córka koniom kolacje dać,wszystkie psy uwielbiaja chodzenie do stajni,ale beze mnie a z córka tylko Ryżyk chodzi no i Zuzia,ale ona to z obowiązku,bo to wszystko jest jej, a wiadomo, pańskie oko konia tuczy...

Posted

jestem jestem ;p przywialo mnie ze szkoly ;p aCola sobie szczekała pod drzwiami ;p bumerang maly :D chyba najgorsze chwile remontu minely wiec moze sie u mnie zabunkrowac ;) Tylko Aneczko po puszorek sie zglosze ;) zeby wiatr mi jej nie porwal ;p