kasumi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 pokazujemy, pokazujemy :) i zapraszam na ceglasty bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/205643-Super-Bazarek!-Wejd%C5%BA-i-wspom%C3%B3%C5%BC-nas!-)-na-RADOMSKIE-bidy...do-14.04.11-20.00 Quote
kaja69 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Dzisiaj Cola czmychnęła mi do Moni :evil_lol: ,droge zna ,daleko nie ma ,bo po drugiej stronie drogi.Małe to,pod bramą się przecisnęła,spryciara,od jutra będzie pod zaostrzonym nadzorem :diabloti:.Cos mi się ostatnio psy wymykają,chyba się starzeję:-( Za to Wilczus robi postępy,mogę juz obracac obrożą na szyi i nie ma reakcji,niedługo zacznę zapinać smycz.On jest niesamowity...kiedys dzikus a teraz taka przylepa nie odstępujaca mnie na krok.Czekamy na kolejne odwiedziny jego poprzednich opiekunek:lol: Quote
ataK Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ach... Och... Właściwie, to ja już teraz mogę się tylko innymi tymczasikami pozachwycać, sama zostałam ze swoimi osobistymi wyłącznie :) Jeszcze do wczoraj myślałam, że mam dwa tymczasy ;) Quote
kaja69 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 No nie atko...nie masz juz tymczasów?? To wielkie pustki w Twoim domu nastały:cool3: Quote
monis88 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 kaja69 napisał(a):Dzisiaj Cola czmychnęła mi do Moni :evil_lol: ,droge zna ,daleko nie ma ,bo po drugiej stronie drogi.Małe to,pod bramą się przecisnęła,spryciara,od jutra będzie pod zaostrzonym nadzorem :diabloti:.Cos mi się ostatnio psy wymykają,chyba się starzeję:-( Za to Wilczus robi postępy,mogę juz obracac obrożą na szyi i nie ma reakcji,niedługo zacznę zapinać smycz.On jest niesamowity...kiedys dzikus a teraz taka przylepa nie odstępujaca mnie na krok.Czekamy na kolejne odwiedziny jego poprzednich opiekunek:lol: a dziś Wilczus na podworku mnie przywital :D z innymi psami :D to jest dopiero postep prawda?? :D 1 raz na podworku ;p Quote
kaja69 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Tak bardzo wesoło,tylko płakać...wczoraj o północy mój jeden ze staruszków dostał ataku tak jakby padaczki,dzisiaj jak wróciłam z pracy atak się powtórzył...wróciliśmy właśnie od pani wetki i czekamy na wyniki badania krwi,do tego czasu jestem uzbrojona we wlewki doodbytnicze i żeby nie było,że nieszczęscia chodzą pojedyńczo ,to drugiemu zapaliły się przewody słuchowe...teraz cierpliwie czekam co jeszcze się wydarzy:angryy: Quote
AgusiaP Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Aneczko mam nadzieje, że wszystko bedzie w porządku. Trzymam kciuki Quote
kaja69 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Ja też Agusiu :razz:,póki co atak sie nie powtórzył,tfu,tfu...Cola dzisiaj nie nawiała,chociaż coś... Quote
AgusiaP Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 To dobrze. Miejmy nadzieje, że już się nie powtórzą Quote
kaja69 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Agusiu,niestety spaprałam sprawę...zrobiłam tfu dwa razy a powinnam trzy i jeszcze przez lewe ramię,no i atak sie powtórzył...mam nadzieję,że wyniki szybko przyjdą i ze będzie wiadomo dlaczego tak się dzieje... I bedzie chyba kolejny problem...moja córka nie chce zgodzić sie na wyadoptowanie Ryżyka...14 pies...nie,nie da rady... A jeszcze tak przy okazji ,może ktoś pomoże tym psiakom,ja juz nie dam rady... http://www.dogomania.pl/threads/204601-Potrzebna-pomoc-Przytulisko-w-Rachowie-Starym./page19 Quote
AgusiaP Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 o kurcze to nie dobrze... Jak on się czuje? Aniu a kiedy mogą być te wyniki? Tym razem Twojej córce Ryżyk skradł serducho ;) Quote
kaja69 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Maja być po niedzieli...Tedziak między atakami zachowuje sie normalnie,jak zdrowy pies.Wczoraj pani wetka tez powiedziała,że po nim nie widać ani lat ani choroby... Quote
kaja69 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 On u nas jest od trzech lat,adoptowaliśmy biedaka...jak juz będzie postawiona diagnoza powiadomię jego poprzednią właścicielkę... U nas od wczoraj strasznie wieje,miałam nadzieję,że trochę koopek wywieje z trawnika,ale trzymają sie mocno i czekaja na mnie...za to u blizszych i dalszych sasiadów wysprzatane podwórka ,bo wszystkie smieci przywiało do mnie... Quote
AgusiaP Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Anuś u nas też strasznie wieje. Poczekaj może zmieni się kierunek wiatru, mocniej zawieje i będziesz miała posprzątane :evil_lol: Quote
kaja69 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Też o tym pomyślałam:cool3: ale znając moje szczęscie to wiatr ustanie a ja będę sobie zbierała...dzisiaj to nawet Zuzia przyszła w południe do domu na odpoczynek,bieganie pod wiatr ja wykończyło...i wszystkie psy potargane przez ta wichurę, nawet te krótkowłose... Quote
ataK Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 No to przyszłam trochę poachować :) Córce się nie dziwię, Ryżyk jest słodki ;) U nas też duje niemiłosiernie, do tego chwilami leje, a chwilami grad leci zdecydowanie większy od grochu... Quote
AgusiaP Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Gdzie jesteś piękna, słoneczna wiosenko....napewno nie u nas i u was Quote
kaja69 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 U atki to na jesień wygląda... Ryżyk właśnie idzie z córka koniom kolacje dać,wszystkie psy uwielbiaja chodzenie do stajni,ale beze mnie a z córka tylko Ryżyk chodzi no i Zuzia,ale ona to z obowiązku,bo to wszystko jest jej, a wiadomo, pańskie oko konia tuczy... Quote
monis88 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 jestem jestem ;p przywialo mnie ze szkoly ;p aCola sobie szczekała pod drzwiami ;p bumerang maly :D chyba najgorsze chwile remontu minely wiec moze sie u mnie zabunkrowac ;) Tylko Aneczko po puszorek sie zglosze ;) zeby wiatr mi jej nie porwal ;p Quote
AgusiaP Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 U nas już dzisiaj nie wieje, ale mnie przywiało do Was dziewczynki. Miłej niedzieli życzę Quote
Recommended Posts