motyleqq Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Marta_Ares napisał(a):zazdroszczę treningu IPO też bym chciala, ale jakoś tak żaden pies z 4 nie pasuje :D a jak Etnie spodobało się agility? chyba większość psów ma problemy z tunelami na początku... a później już śmigają ;d musisz sobie sprawić 5 psa :cool3: ogólnie się chyba podobało, ale w sumie nic specjalnego nie robiłyśmy :) evel napisał(a):Albo każdorazowo, gdy znajdą się obok tunelu, są tajemniczo wciągane do środka przez nieczyste moce :evil_lol: tja, zobaczymy jak będzie z tym moim głupkiem :lol: darii_iia napisał(a):Urocze fotki Komy z Etną. :loveu: I jestem za tym by kotka u Was została. ;) Fajnie, że zaczeliście agility...świetny sport. Moje dwie pokraki go uwielbiają. :) haha, ja też może i bym była za tym, nawet nie dokucza mi alergia, ale narazie mój TŻ chodzi zły, że się zwierzaki ganiają :lol: Kirinna napisał(a):popieram, mając do wyboru tunel, hopke lub kladkę zawsze wybiorą tunel:), nieważne że nie po drodze ale tunel trzeba zaliczyć na agi była suka mieszańca przez pierwszy 4 lekcje nie chciała wejść na 5 weszła i tak jej się spodobało że wykonując wszystko jedno jaki przebieg tunel musiał być:) haha, magia tunelu :lol: paulaa. napisał(a):Nie moge iść na odczulanie, bo biore inne, silne leki i alergolog powiedziała, że niestety dopóki je biore, odczulanie odpada, a będe je brać jeszcze dobre pare lat.. ;) Ale znam osoby które były odczulane, i terapia zastrzykowa, duużo daje. Fajnie, że się wkręcacie w agility, ale uwaga, to uzależnia. :D Ja strasznie żałuje, że mój pies się nie nadaje do IPO, zazdroszcze wam! Co do tuneli, oj tak, jakieś magiczne moce. Na początku, 'ratunku ja tam nie wejde', teraz wchodzi tam przy każdej okazji, nawet gdy już dostanie piłke, nie wiem czemu mu to sprawia taką radoche. :D może kiedyś się w końcu wybiorę na to odczulanie ;) to i Ty musisz mieć kolejnego psa, ale border w IPO to też raczej nie jest to :cool3: Zuzia&Snoopy napisał(a):oo super ze trenujecie we FreeXach! :) w jakie dni? w czwartki+kilka niedziel :) Wy też tam jesteście? my już po pierwszym treningu obrony :) o zdjęcia proszę naciskać na Amber :evil_lol: było bardzo bardzo fajnie, Etna się wyszczekała za wszystkie czasy ;) jej się spodobało, mi się spodobało, i Etna sama w sobie innym też się spodobała :lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 motyleqq napisał(a): w czwartki+kilka niedziel :) Wy też tam jesteście? Świetny wybór, mało obiektywnie powiem że najlepszy:cool3: a nie widziałam Was chyba na spotkaniu organizacyjnym :hmmmm: jesteśmy, jesteśmy od zeszłego roku :) Quote
motyleqq Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 bo nie było nas na tym spotkaniu, pracowałam :( a poza tym myślałam, że wybiorę Fort... ale już nie lubię Fortu:lol: Quote
Marta_Ares Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 liczylam na jakiś większy opis po spotkaniu na IPO :P czekam na zdjęcia :) co robiliście na pierwszym spotkaniu?? Quote
motyleqq Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Marta_Ares napisał(a):liczylam na jakiś większy opis po spotkaniu na IPO :P czekam na zdjęcia :) co robiliście na pierwszym spotkaniu?? hihi, więc więcej dla Ciebie :evil_lol: generalnie Etna nie szarpała dziś rękawa, tylko taką szmatkę. najpierw pozorant ją tym drażnił, aż zaczęła drzeć japę, długo jej nie trzeba było :lol: trochę się z początku bała, ale potem już pewnie łapała to, czym machał i szarpała się z nim. a potem on jej to oddawał, biegłyśmy kawałek, zabierałam jej i znów to samo :) bała się jak miała wziąć szmatkę trzymaną blisko przez pozoranta, ale myślę że na następnym treningu już jej to przejdzie :) podobało jej się, zmęczyła się, nawet już kota nie ganiała :lol: wreszcie normalnie zjadła kolację, bez myślenia o kocie ;) no i śpi ;) Quote
Amber Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Aaaa mówiłam, że będzie padnięta ;). Nic tak dobrze nie robi psu jak "mały" trening z Martinem :loveu: :evil_lol: Ja musiałam się ratować Red Bullem, bo mnie koszmarne zmęczenie złapało, więc obrobiłam i wkleję jeszcze fotki. Mogłyby być lepiej skadrowane, ale szczerze mówiąc jestem w jakimś dziwnym stanie pomiędzy snem, a jawą, więc są jakie są :lol: Szkoda, że te po zmierzchu już w większości nie wychodziły, bo na drugim wejściu Etna się rozkręciła ;). Zresztą ona będzie to spotkanie pamiętać, więc następnym razem wystartuje już dużo bardziej pewna siebie. Powiem ci, że radziła sobie chyba nawet lepiej niż Julek za pierwszym razem :p Jari chyba już na drugim treningu dostał rękaw, no ale on jest jaki widziałaś :eviltong: Mam nadzieję, że fotki ułożone chronologicznie pokażą, jak Etna się rozkręcała w trakcie spotkania ;) Btw obiektyw (Tamron) do D więc i foty do D, następnym razem biorę starego, dobrego Nikkora ;) W ogóle jutro wrzucę ci wszystkie te fotki do albumu do siebie i dam linka na PW. Quote
*Magda* Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Super :multi: Twoja Etna, to pies do wszystkiego ;) Jestem pod wrażeniem, że już na pierwszym spotkaniu, takie postępy ;) A tak na marginesie, to ładnie się prezentuje w tych szelkach :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Aga, a jak Twoje ręce ? :lol: nie bolą ? :D Quote
łamAga Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Super zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_9212.jpg rewelacyjne ujęcie :loveu: Quote
motyleqq Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Sylwia, dzięki za zdjęcia, są super :) mam nadzieję, że uda się pojechać za tydzień! spójrzcie na jej minę tutaj: http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_9116.jpg jakby pytała 'mogę to zabrać? czy to moje?' :D [quote name='magdabroy']Super :multi: Twoja Etna, to pies do wszystkiego ;) Jestem pod wrażeniem, że już na pierwszym spotkaniu, takie postępy ;) A tak na marginesie, to ładnie się prezentuje w tych szelkach :loveu: tak, mój uniwersalny pies :loveu: dzięki :) [quote name='Aleksandra95']Aga, a jak Twoje ręce ? :lol: nie bolą ? :D a właśnie, zaskakująco nie! :lol: [quote name='dOgLoV']Super zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_9212.jpg rewelacyjne ujęcie :loveu: dziękuję w imieniu Amber :lol: Quote
evel Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_9204.jpg barrrrdzo zły pies :evil_lol: Fajnie, fajnie. Ciekawe, czy Zu by się pobawiła w polowanie na szmatę, chociaż ją by pewnie przeraził Straszny Obcy Pan :roll: Quote
Fides79 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 świetne zdjęcia, widać Etnie trening przypadł do gustu:p Quote
gops Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 bardzo fajne zdjęcia . ja też bym chętnie poszła na ipo ale nie ma u nas nikogo dobrego a do "byle kogo" nie pójdę bo psa zepsuję . Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Super! Etna nieźle sobie radzi jak na początek, albo nawet lepiej niż nieźle. :loveu: :D Haha, wyobraziłam sobie Codyego na takim treningu IPO. :grin: Kiedy następny trening? :razz: Quote
Ewa&Duffel Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 No no, Etna szaleje ! Świetna ona jest, taki pies do wszystkiego ;) Quote
FredziaFredzia Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 No no, Etna fajnie sobie radzi :) http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_9170.jpg Quote
Recommended Posts