Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam! wpłaciłam na seterka chociaż 50 zł. Mam około 30 płyt CD z muzyką, z której wyrosłam ( oryginalne - nie piraty ) chciałabym je przekazać na bazarek

Iwonko71 pieniadze sa juz na koncie. Pięknie dziękujemy, Nasza Ty Lilusiowa Mamusiu !!
Bazarek z płytami to świetny pomysł. Obgadamy to z dziewczynami i sie z Toba skontaktuję. Wielkie dzieki za pomoc..

Stanu tych psiaków nie będę komentować, Toga - Wy na tym się znacie czy nie można gdzieś wystąpić o ukaranie właściciela?

"Pan" to bardzo młody człowiek, 20-stoparoletni. Sam ma b.trudna sytuację zyciową. Pojęcia nie mamy po co mu były te psy.?

A jeżeli chodzi o kamień, to nie sądzę ,żeby miał go tak długo w jepitach

Przeszedł zabieg usuniecia kamienia...

Poker! ja juz nie wiem jak mam Ci dziekować..? I ukłony dla Pani Małgosi ! Macie moja dozgonną wdzieczność !!

tylko ten guz strasznie wyglada

Ten guz jest wielkości mojej pięści albo i wiekszy. Twardy.
Nie widzialam jeszcze czegos takiego....Biedny psiak...:-(

Posted

ja zrozumiałam ,że jest podejrzenie o to ,że ma go nadal, co wydało mi sie mało prawdopodobne.Kiedy on miał ten zabieg?teraz?
Kiedy strarszy będzie miał operację?

Posted

Poker napisał(a):
ja zrozumiałam ,że jest podejrzenie o to ,że ma go nadal, co wydało mi sie mało prawdopodobne.Kiedy on miał ten zabieg?teraz?
Kiedy strarszy będzie miał operację?

Ach, bo ja juz tak piszę z tych nerwów mało przejrzyście....
"Młody" kamień połknął dość dawno.Dopytam przy okazji.

Usuniecie guza u "Starszego" jutro o 14-stej. Zaraz zadzwonie jakie sa wyniki badania krwi? Czy trzustka jest w porządku, bo "Pan" tłumaczył chudosć obu zresztą psów problemami z trzustką...

Posted

Czyli kiedyś pan jakoś zajmował sie psami.Bo żeby wiedzieć ,że trzustka niedomaga trzeba badania zrobić. Kamień tez był usuwany,czyli potem przestali się nimi zajmować.Pewnie znowu bida nastała.

Posted

Nie było żadnych badan trzustkowych. Patrząc na kupy obu psiaków,trawienie jest ok . To raczej było tłumaczenie sie z tych wystajacych psich żeber..

"Stary" pies nie ma nawet ksiażeczki zdrowia, a "Młody" był szczepiony na wsciekl. ostatnio w 2009r.

Posted

Badanie krwi Dziadzia Setera wykazało że wszystko ok.!!! Nie ma żadnej chorej trzustki ! Ta chudość to z niedożywienia zapewne...

Biedne psy...

Posted

Toguś nie martw się, ten piesek tyle wycierpiał,że teraz należy mu się odrobinka szczęścia. Jutro MUSI BYC OK!!!!!! Zaraz nam napisz jak coś będzie wiadomo.

Posted

[quote name='caldien']:(:(:(
Jakie rokowania, jeśli można nieśmiało spytać ...?

Za 2-3 tygodnie bedzie wiadomo.Guz poszedł do badania...