Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bary- psina w typie ON'ka. Ma obcięty ogon i problem z prawym okiem. Podchodzi do ludzi ale tylko powąchać i zaraz chowa się do budy.... Bary jak dotąt dał się tylko raz wyciągnąć na spacer. Jest bardzo nieufny. Musiał być skrzywdzony przez człowieka i to doprowadziło go do swego rodzaju fobii. Przed adopcją zostanie wykastrowany. Jest bardzo spokojny i czujny. Dwa razy udało mi się go wyciągnąć z budy. Za każdym razem bał się głaskania. Zachowuje się tak jakby nikt nigdy tego nie robił. Potrzebny mu jest dom, w którym odnajdzie poczucie bezpieczeństwa. Potrzebny jest mu przyjaciel a nie właściciel...

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też jestem...może jutro wypucuję kojec Barremu,jak będzie chciał iść na spacer...on bardzo się boi...ma coś z oczkiem,wyłapali go w gminie Nieborów.

Posted

Romka napisał(a):
Ja też jestem...może jutro wypucuję kojec Barremu,jak będzie chciał iść na spacer...on bardzo się boi...ma coś z oczkiem,wyłapali go w gminie Nieborów.

A my jutro z edzią.71 też będziemy ( bo ona bez dzisiejszej wizyty u Tosiek fiksuje :lol:) to postaramy się dużo zrobić :)

Posted

Romka napisał(a):
Ewa już go głaszcze a ja dziś próbowałam zdobyć jego zaufanie...pieczony udkiem kurczaka.;) Jeszcze trochę...

Jest przerażony, stąd jego zachowanie. Pomalutku i Bary wyjdzie na zewnątrz.

Posted

Romka napisał(a):
Ewa już go głaszcze a ja dziś próbowałam zdobyć jego zaufanie...pieczony udkiem kurczaka.;) Jeszcze trochę...

Hmmm....przez żołądek do serca, dobry sposób.:diabloti: