Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O kurde,super po prostu...najpierw niepewny(ogonek,oblizywanie) a potem nawet pychol uśmiechnięty...no i czy psiaki nie są mądre...obserwował nas i zaryzykował spacerek...same dziś sukcesy...:lol::lol:

Posted

CZARODZIEJ:) napisał(a):
ja myślę o tym prawym...

Ja tez myślę o prawym. Gdyby nie widział na nie to może by jakoś łepek przechylał. Nie znam się . Tak se tylko myślę:-(

Posted

edzia.71 napisał(a):
Ja tez myślę o prawym. Gdyby nie widział na nie to może by jakoś łepek przechylał. Nie znam się . Tak se tylko myślę:-(

jak go dzisiaj miziałem z lewej strony ok, ale z prawej zachowywał się podobnie do rufiego, na początku...

Posted

Na jedno oczko widzi na pewno, on często przechyla łepek, zwłaszcza gdy nadchodzą wolontariusze. Pierwszy spacer przypominał mi początki Rufusa, jestem dobrej myśli. Rufus poradził sobie więc Bary też da radę, tym bardziej, że widzi przynajmniej na jedno oczko :) <EWA>

Posted

perdusia1 napisał(a):
Na jedno oczko widzi na pewno, on często przechyla łepek, zwłaszcza gdy nadchodzą wolontariusze. Pierwszy spacer przypominał mi początki Rufusa, jestem dobrej myśli. Rufus poradził sobie więc Bary też da radę, tym bardziej, że widzi przynajmniej na jedno oczko :) <EWA>

racja:ghost_2:...

Posted

Jaki ostatnio zaskoczony był jak wszedłem do niego i podniosłem pokrywę budy. Postawił takie oczy:-o, myślałem że mu wyskoczą... Myślał że jak schowa się do budy to nikt go nie znajdzie, a tu proszę taka niespodzianka:-D

Posted

W sobotę obowiązkowy spacer z paniczem...

Oj,spacer przydałby się...szczeka jak słyszy mój samochód ale jak wchodzę do schroniska,już jest mniej szczekliwy,kojarzy nas pozytywnie...

Posted

Romka napisał(a):
Oj,spacer przydałby się...szczeka jak słyszy mój samochód ale jak wchodzę do schroniska,już jest mniej szczekliwy,kojarzy nas pozytywnie...

Niestety spacer musimy przełożyć, na szczęście jutro nastąpi ta chwila:-D

Posted

Niestety spacer musimy przełożyć, na szczęście jutro nastąpi ta chwila:-D

nie wiem czy to co dzisiaj zrobił bary można nazwać spacerem ale jest chociaż w tym wszystkim plus: wyszedł z boksu...