CZARODZIEJ:) Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Był przerażony pierwszym "spacerem". Ale to i tak wielki sukces że udało się go wyciągnąć za bramę. Następnym razem może będzie lepiej.... Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 jest super. mam nadzieje że dzisiejszy spacer spodobał się mu i że będzie chciał więcej... Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 podrzucam ci Romciu...zobacz co dzisiaj Bary wyczyniał. Quote
Romka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 O kurde,super po prostu...najpierw niepewny(ogonek,oblizywanie) a potem nawet pychol uśmiechnięty...no i czy psiaki nie są mądre...obserwował nas i zaryzykował spacerek...same dziś sukcesy...:lol::lol: Quote
edzia.71 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Romka napisał(a):A to oczko jak myślicie,widzi trochę? Mysle, że widzi . Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Romka napisał(a):A to oczko jak myślicie,widzi trochę? chyba nie:shake::shake: Quote
Romka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Pewnie mówimy o dwóch różnych oczkach...na jedno zatem widzi...zapytam p.doktor co się dzieje z okiem Barrego... Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Romka napisał(a):Pewnie mówimy o dwóch różnych oczkach...na jedno zatem widzi...zapytam p.doktor co się dzieje z okiem Barrego... ja myślę o tym prawym... Quote
edzia.71 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):ja myślę o tym prawym... Ja tez myślę o prawym. Gdyby nie widział na nie to może by jakoś łepek przechylał. Nie znam się . Tak se tylko myślę:-( Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 edzia.71 napisał(a):Ja tez myślę o prawym. Gdyby nie widział na nie to może by jakoś łepek przechylał. Nie znam się . Tak se tylko myślę:-( jak go dzisiaj miziałem z lewej strony ok, ale z prawej zachowywał się podobnie do rufiego, na początku... Quote
edzia.71 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):jak go dzisiaj miziałem z lewej strony ok, ale z prawej zachowywał się podobnie do rufiego, na początku... No to mamy odpowiedź Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 edzia.71 napisał(a):No to mamy odpowiedź Ale na szczęście z lewym okiem jest ok. Quote
perdusia1 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Na jedno oczko widzi na pewno, on często przechyla łepek, zwłaszcza gdy nadchodzą wolontariusze. Pierwszy spacer przypominał mi początki Rufusa, jestem dobrej myśli. Rufus poradził sobie więc Bary też da radę, tym bardziej, że widzi przynajmniej na jedno oczko :) <EWA> Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 perdusia1 napisał(a):Na jedno oczko widzi na pewno, on często przechyla łepek, zwłaszcza gdy nadchodzą wolontariusze. Pierwszy spacer przypominał mi początki Rufusa, jestem dobrej myśli. Rufus poradził sobie więc Bary też da radę, tym bardziej, że widzi przynajmniej na jedno oczko :) <EWA> racja:ghost_2:... Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Jaki ostatnio zaskoczony był jak wszedłem do niego i podniosłem pokrywę budy. Postawił takie oczy:-o, myślałem że mu wyskoczą... Myślał że jak schowa się do budy to nikt go nie znajdzie, a tu proszę taka niespodzianka:-D Quote
mamanabank Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):jest super. mam nadzieje że dzisiejszy spacer spodobał się mu i że będzie chciał więcej... Łał! Szok! Brawo, brawo, brawo!!! Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Wczoraj trochę trzeba było użyć sprytu żeby wyszedł ale na szczęście się udało. Został wymiziany i dostał wielką kość... Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 W sobotę obowiązkowy spacer z paniczem... Quote
Romka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):W sobotę obowiązkowy spacer z paniczem... Oj,spacer przydałby się...szczeka jak słyszy mój samochód ale jak wchodzę do schroniska,już jest mniej szczekliwy,kojarzy nas pozytywnie... Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Romka napisał(a):Oj,spacer przydałby się...szczeka jak słyszy mój samochód ale jak wchodzę do schroniska,już jest mniej szczekliwy,kojarzy nas pozytywnie... Niestety spacer musimy przełożyć, na szczęście jutro nastąpi ta chwila:-D Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):Niestety spacer musimy przełożyć, na szczęście jutro nastąpi ta chwila:-D nie wiem czy to co dzisiaj zrobił bary można nazwać spacerem ale jest chociaż w tym wszystkim plus: wyszedł z boksu... Quote
Recommended Posts