Cantadorra Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Agmarek, pilnie potrzebny nr konta Furciaczka prywatny. Chciałabym rozliczyć Rudego na zero u Furciaczka. Quote
Cantadorra Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Agmarek, zapomniałam, poproszę jeszcze saldo Rudego u Olgi. Myślę, że Bela przelałaby Furciaczkowi na konto hoteliku tą fakturę, a pieniądze Rudaska, przeszłyby na Helkę, co Ty na to? Quote
Agmarek Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='Cantadorra']Agmarek, pilnie potrzebny nr konta Furciaczka prywatny. Chciałabym rozliczyć Rudego na zero u Furciaczka.[/QUOTE]Przejrzałam wczoraj swoje wiadomości, bo gdzieś miałam chyba konto Furciaczka, ale nie mam. Napisałam do niej na fejsie żeby podała. [quote name='Cantadorra']Agmarek, zapomniałam, poproszę jeszcze saldo Rudego u Olgi. Myślę, że Bela przelałaby Furciaczkowi na konto hoteliku tą fakturę, a pieniądze Rudaska, przeszłyby na Helkę, co Ty na to?[/QUOTE] No właśnie w tej sprawie też pisałam, bo Olga mi napisała że nie dostała jeszcze faktury... Aaa...co ja na to? A ja na to jak na lato!!! :-) Jak dla mnie świetna propozycja :multi: Quote
bela51 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Czy nie ma innego kontaktu do furciaczka, jak tylko dogo ? Bardzo chciałabym wreszcze dostac ten nr konta... Quote
Agmarek Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='bela51']Czy nie ma innego kontaktu do furciaczka, jak tylko dogo ? Bardzo chciałabym wreszcze dostac ten nr konta...[/QUOTE] Iza pisałam Furciaczkowi na fejsie, dzwoniłam do niej i miała dziś wieczorem podać Ci oba konta. Quote
bela51 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) Konta furciaczka dalej nie mam.:shake: Zrobiłam wstępne rozliczenie bazarków Cantadorry ( jeszcze nie zakonczonych ) i na razie na Hele i Rudego przypada po 626,70 zł. Na konto Murki przelałam 560 zł ( splata zadłuzenia ), 66,70 przeleje zaraz na konto Fundacji. Gdy rozlicze Rudego u Furciaczka, pozostałe pieniadze tez zostana przelane dla Heli na konto Fundacji Pomagajmy Razem. Edited September 4, 2012 by bela51 Quote
Agmarek Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Zaraz się jeszcze raz przypomnę Furciaczkowi smsem. Może zapomniała że wczoraj rozmawiałyśmy. Quote
Murka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Powoli opanowujemy epidemię kaszlu kenelowego, uff. Evelin wpłaciła na walkę z zarazą 100 zł i z tego 75 zł przekazuję na szczepionki, a 25 zł na leczenie zarażonych psiaków. W całości szczepionek zostało zakupionych 11 sztuk, ale jedna została już wczesniej opłacona w całości, więc zostaje 10. 75 zł : 10 = 7,50 zł - o tyle zmniejszają się koszty szczepionki dla każdego psiaka. Czyli nie 42,50 zł tylko [B]35 zł[/B] :) Poniżej rachunek za m.in. szczepionki: [URL]http://images45.fotosik.pl/1527/165a8a73978efb7bgen.jpg[/URL] Przeniesienie do domu Helki niestety się odwleka, bo sunia, która miała wyjechać od nas, nie wyjechała - pani, która miała ją odebrać nie pojawiła się, nie odbiera telefonów, wygląda na to, że pozbyła się problemu... Musimy czekać aż coś się rozluźni... Quote
Agmarek Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='Murka'] Przeniesienie do domu Helki niestety się odwleka, bo sunia, która miała wyjechać od nas, nie wyjechała - pani, która miała ją odebrać nie pojawiła się, nie odbiera telefonów, wygląda na to, że pozbyła się problemu... Musimy czekać aż coś się rozluźni...[/QUOTE] Szkoda...dla Heli czas niestety nie jest korzystny...:shake: Quote
bela51 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Czy mam przelac na konto Murki kase za szczepienie Heli ? Quote
Cantadorra Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='bela51']Czy mam przelac na konto Murki kase za szczepienie Heli ?[/QUOTE] Myślę, że tak, po to są te pieniądze. Quote
Agmarek Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='bela51']Czy mam przelac na konto Murki kase za szczepienie Heli ?[/QUOTE] Jak wczoraj rozmawiałam z Cantadorrą to zdaje się że tak :roll: Quote
bela51 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Cantadorra']Myślę, że tak, po to są te pieniądze.[/QUOTE] No to juz robie przelew. A konta furciaczka jak nie było, tak nie ma.:roll: Quote
Agmarek Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='Cantadorra']Myślę, że tak, po to są te pieniądze.[/QUOTE] A dziękuję za podpowiedź. Uprzedziłaś mnie jak pisałam post :-) Bela czy Furciaczek podała Ci konto?? Quote
Agmarek Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='bela51'] A konta furciaczka jak nie było, tak nie ma.:roll:[/QUOTE] Kurde...co ja dzisiaj tak z opóźnieniem? :evil_lol: Może Furciaczek chce zrobić prezent Rudemu i nie wziąć pieniędzy na hotelowanie i transport? [B]Furciaczku...[/B]:czytaj: Quote
bela51 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 No własnie napisałam, ze niestety nie mam w dalszym ciagu tego konta. Quote
Agmarek Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='bela51']No własnie napisałam, ze niestety nie mam w dalszym ciagu tego konta.[/QUOTE] Dzwoniłam wczoraj, dzisiaj już pisałam smsa i na fejsie się przypominałam. Quote
bela51 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 A jaka droga ona miala mi to konto przesłac ? Bo jesli przez fb, to sorry, ale ja tam sie nie umiem poruszac. Quote
Agmarek Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='bela51']A jaka droga ona miala mi to konto przesłac ? Bo jesli przez fb, to sorry, ale ja tam sie nie umiem poruszac.[/QUOTE] Raczej tu, bo nie mówiłam jak się nazywasz. Jeśli chodzi o środki zebrane przez Rudego to dostałam info że ostatnia faktura 350 zł była zapłacona 30 lipca. Od tej pory nie ma już wpłat na Rudego, więc wpłata Belli jeszcze nie dotarła. Quote
bela51 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='Agmarek']Raczej tu, bo nie mówiłam jak się nazywasz. Jeśli chodzi o środki zebrane przez Rudego to dostałam info że ostatnia faktura 350 zł była zapłacona 30 lipca. Od tej pory nie ma już wpłat na Rudego, więc wpłata Belli jeszcze nie dotarła.[/QUOTE] Nie dotarła, bo nic dla Rudego nie wpłacalam. Miałam najpierw rozliczyc go u Furciaczka, a reszte przekazac dla Heli na konto Fundacji. Quote
bela51 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='furciaczek']Za transport wyszlo 150zl , nie liczac dodatkowych kosztow:lol::evil_lol: Nie odmieszkal pelnego miesiaca, wyszlo mi 16 dni wiec koszty hotelowania 180zl. Zwrot kosztow paliwa na konto prywatne, podesle na maila. Fakture za hotel wysylac tak jak zawsze do Lodzi czy inaczej? .[/QUOTE] Wyglada, ze zalegacie Furciaczkowi 150 + 180. Ale nie mam ciagle nr konta. Quote
Agmarek Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='bela51'] Na konto Murki przelałam 560 zł ( splata zadłuzenia ), 66,70 przeleje zaraz na konto Fundacji..[/QUOTE] To ja źle odebrałam ten wpis. Przepraszam :roll: Quote
bela51 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 66,70 poszlo na konto Fundacji, ale dla Heli. Quote
Agmarek Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='bela51']66,70 poszlo na konto Fundacji, ale dla Heli.[/QUOTE] Ok. Rozumiem :-) Quote
Cantadorra Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Agmarek, zadzwoń proszę do Furciaczka, to jakaś paranoja. Chcemy płacić i nie chcą kasy? Quote
Recommended Posts