Agmarek Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='Cantadorra']Agmarek, napisz pw do wszystkich deklarowiczów, aby nie płacili na konto vivy. Jutro zadzwonię do Ciebie. Dzisiaj już późno.[/QUOTE] Czekałam na Twój telefon i chyba tą ciszę źle odebrałam sądząc po smsie którego do Ciebie dziś wysłałam. Przepraszam :oops: [quote name='bela51']Wystawie, jasne, ze tak ! Dla mnie Viva straciła straciła wiarygodnosc juz po sprawie Sary, az sie dziwie, ze jeszcze tak długo wywiazywali sie z zobowiazan w stosunku do Heli. Ale trudno sie dziwic, skoro mają w swoich szeregach takich ludzi jak agabytom.[/QUOTE] Ja nic nie wiem. O co chodzi z Sarą? Niestety z tego co wiem nie wywiązywali się ze swoich zobowiązań tak długo jak byśmy tego chcieli. Zalegamy Murce za 2 miesiące i 3 faktura w drodze :placz: [quote name='Cantadorra']Żenująca sytuacja z Vivą. Prześlę Tobie po pracy zdjęcia fantów i wystawiamy. Dziękuję Bela, jesteś kochana, zawsze pomagasz.[/QUOTE] Dziękuję Wam dziewczyny. Dziękuję wszystkim którzy jeszcze tu są. Rudy taki śliczny chłopak, a mimo to nikt go nie chce :-( Quote
Cantadorra Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Agmarek, nie smucimy się, nie jęczymy tylko dzialamy :) Będzie dobrze, może później niż wcześniej, ale będzie :) Zobaczysz :) Quote
Agmarek Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='Cantadorra']Agmarek, nie smucimy się, nie jęczymy tylko dzialamy :) Będzie dobrze, może później niż wcześniej, ale będzie :) Zobaczysz :)[/QUOTE] Tak wiem...już nie raz ratowałaś mi tyłek ;-) Normalnie tylko...:flaming: Quote
bela51 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Miłosników ONkow zapraszam na nowy wątek ! Skarpeta dla Owczarkow ! Link w moim bannerku. Quote
Agmarek Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Murka wpłaciłam na Twoje konto 200 zł i jeszcze 10 za odrobaczenie. Daj znać jak dotrą. Jeszcze raz przepraszam Cię za zaistniałą sytuację. Quote
bela51 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Zapraszam na bazarek Cantadorry dla naszych lesnych psiakow ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230235-Najwyzsza-jakosc-za-nisk%C4%85-cene-czyli-bazarek-Cantadorry-do-22-08-2012-r?p=19465959#post19465959[/url] Quote
Cantadorra Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Aga, ja też wpłacę dla Murki w przyszłym tygodniu i będzie miesiąc zapłacony. Damy radę. Roześlij Aga proszę link do bazarku na wątkach. Quote
Murka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Agmarek']Murka wpłaciłam na Twoje konto 200 zł i jeszcze 10 za odrobaczenie. Daj znać jak dotrą. Jeszcze raz przepraszam Cię za zaistniałą sytuację.[/QUOTE] Doszło 210 zł, dziękuję! :) Quote
bela51 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Zapraszam na obiecany bazarek z przepiekną srebrna bizuteria od Cantadorry [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230258-Wyprzedaz-niezwk%C5%82ej-srebrnej-bizuterii-na-Hele-Rudego-i-Niko-do-23-08-2012?p=19467597#post19467597[/url] Quote
Cantadorra Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Fajnie, trochę pieniędzy uzbiera się na psiaki - biedaki :) Quote
Agmarek Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='bela51']Zapraszam na bazarek Cantadorry dla naszych lesnych psiakow ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230235-Najwyzsza-jakosc-za-niską-cene-czyli-bazarek-Cantadorry-do-22-08-2012-r?p=19465959#post19465959"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230235-Najwyzsza-jakosc-za-niską-cene-czyli-bazarek-Cantadorry-do-22-08-2012-r?p=19465959#post19465959[/URL][/QUOTE] dziękujemy :loveu: [quote name='Cantadorra']Aga, ja też wpłacę dla Murki w przyszłym tygodniu i będzie miesiąc zapłacony. Damy radę. Roześlij Aga proszę link do bazarku na wątkach.[/QUOTE] Dziękuję Cantadorra. Jak zwykle ratujesz sytuację kiedy ja siedzę i trzymam się za głowę :roll: [quote name='Murka']Doszło 210 zł, dziękuję! :)[/QUOTE] To ja dziękuję i przepraszam za zaistniałą sytuację. [quote name='bela51']Zapraszam na obiecany bazarek z przepiekną srebrna bizuteria od Cantadorry [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230258-Wyprzedaz-niezwkłej-srebrnej-bizuterii-na-Hele-Rudego-i-Niko-do-23-08-2012?p=19467597#post19467597"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230258-Wyprzedaz-niezwkłej-srebrnej-bizuterii-na-Hele-Rudego-i-Niko-do-23-08-2012?p=19467597#post19467597[/URL][/QUOTE] Cuda takie że hej! Właśnie tam zajrzałam... Czekam na zestaw wpłat który ma przesłać mi Mru, bo ten który dostałam jest chyba niekompletny... Przez najbliższe 2 tyg. będę na dogo niestety sporadycznie, więc jakby coś to na kom. proszę. Quote
Agata69 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 kurde, lipa z ogloszen, normalnie nikt nie dzwoni. a ja mam na dt szczeniaka i na wsi glodzonego psa, ktorego nie mam gdzie zabrac. Quote
Agmarek Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Mnie ta cisza też nie napawa optymizmem. Tak sobie tłumaczę że jak ludzie powracają z urlopów... Quote
Agata69 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Agmarek']Mnie ta cisza też nie napawa optymizmem. Tak sobie tłumaczę że jak ludzie powracają z urlopów...[/QUOTE] Musi tak byc jak piszesz. Quote
bela51 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 To co napisze tez nie napawa optymizmem, ale czy wiecie , ze [B]leci juz czwarty rok[/B], jak "moj" Onek Barnaba siedzi w hotelu ? A Wy oczekujecie cudow po kilku miesiącach... Quote
Murka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 U nas też są psiaki, które siedzą trzeci rok... choćby nasza prywatna tymczaska znaleziona w lesie przez TZa - młoda, ładna fajna suka, a siedzi już prawie 2,5 roku :( Ludziom co przyjeżdżają się podoba... ale zawsze jakoś ostateczny wybór pada na innego psa. Nie pozostaje nic innego jak uszy trzymać w górze i myśleć pozytywnie. U nas teraz, właśnie na wakacjach się spory ruch zrobił i nawet dom znalazła sunia, która jest u nas 1,5 roku (lada dzień wyjeżdża do Elbląga). A jutro idę zrobić wizytę PA dla pieska, który siedzi u nas od zimy, ma problemy zdrowotne i ludzie chcą kontynuować jego leczenie. A tak poza tym, to mamy kopię Rudego w wieku szczenięcym :) Identyko, może trochę mniejszy będzie jak urośnie. A my się z Helką przyuczamy do chodzenia na krótkiej smyczy, bo na dłuższej idzie nam już super, jednak Helka baaardzo nie lubi iść (i w ogóle być) blisko człowieka. Staram się to zmienić i coś nam nawet wychodzi :) Quote
Cantadorra Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Helka da radę, wierzę w nią. Właściwie to nie ma wyjścia. Murka, z naszych bazarków uzbiera się trochę grosza. Także nie denerwuj się, wszystkie długi spłacimy. W wolnej chwili zajrzyj do nas na bazarek, może coś znajdziesz dla siebie :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230258-Wyprzedaz-niezwk%C5%82ej-srebrnej-bizuterii-na-Hele-Rudego-i-Niko-do-23-08-2012[/url] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230235-Najwyzsza-jakosc-za-nisk%C4%85-cene-czyli-bazarek-Cantadorry-do-22-08-2012-r[/url] Quote
Murka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Prawda, że Pepko (4 mies.) podobny do Rudego? :) [IMG]http://images44.fotosik.pl/348/1f1ecb3e55f7673f.jpg[/IMG] Quote
Cantadorra Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Bardzo podobny, myślałam w pierwszej chwili, że to Rudy, ale pokapowałam, że u Ciebie nie ma Rudego, tylko u Furciaczka. Rudy w wersji szczuplejszej :) Quote
Agmarek Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 Rudy w wersji szczuplejszej i młodniejszej ;) Gdyby Rudy albo Helcia znalazły dom...to byłby chyba szczyt moich marzeń :oops: Quote
Murka Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Na prośbę Agmarek robię rozliczenie na wątku, bo minął kolejny miesiąc Helki u nas: [B]Stan konta na 18 lipiec wynosił -610 zł Wpłaty:[/B] +210 zł Agmarek [B]Razem: -400 zł[/B] [B]Koszty: -360 zł hotelowanie[/B] -400 zł - 360 zł = -760 zł [COLOR=#ff0000][B]Stan konta na 17 sierpień wynosi -760 zł.[/B][/COLOR] Helka się trochę jakby uspokaja, podchodzi po smaczki, spaceruje z TZem i od niego też bierze smaczki. Ale nadal człowiek to dla niej zło konieczne... Za ok. dwa tygodnie jak wszystko dobrze pójdzie Helkę przeniesiemy do domu i wtedy się zacznie ;) Quote
Agmarek Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 Wysłałam zapytanie do Mru na jaką kwotę masz Murko wystawić fakturę, ponieważ chciałabym odzyskać choć te pieniądze które ludzie wpłacili na Helkę. Mam nadzieję że mi się to uda. Czekam jeszcze na potwierdzenie jednej wpłaty. Nie wiem więc czy wystawisz nową fakturę, czy zrobisz korektę do tamtej? A ja po bardzo bliskim spotkaniu z szerszeniem miałam dość nieprzyjemną i bolesną serię zastrzyków w postaci dwóch rozpierających ukłuć w d...bolało jak diabli i co najgorsze nadal boli :-( Quote
Cantadorra Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Murka, powinnaś wystawić faktury korygujące, zerujące do Vivy, za ten okres, za który nie płaci, aby nie odprowadzać podatków, zresztą i tak czekają Ciebie korekty deklaracji, jeśli jesteś vatowcem, bo jeśli chodzi o dochodowy to nie ma problemu. Wysłałam Tobie dziś 200 zł. Także nasz debet się zmniejszył. Teraz czekamy na zakończenie bazarków i wyjdziemy na prostą. Agmarek, zadbaj o ranę po ukąszeniu, żebyś większych kłopotów sobie nie narobiła. Różnie może być. A teraz rozmasuj tą część ciała w którą dostałaś zastrzyczki :) Quote
Agmarek Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='Cantadorra'] A teraz rozmasuj tą część ciała w którą dostałaś zastrzyczki :)[/QUOTE] Bardzo śmieszne :mad: naprawdę bardzo :lol: Quote
wilczy zew Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Agmarek']Bardzo śmieszne :mad: naprawdę bardzo :lol:[/QUOTE] ale praktyczne,jeszcze ciepłe okłady są dobre :) Quote
Recommended Posts