Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='doddy']Moglibysmy zabrać 2 psy w razie co.
Tylko ja to czarno widzę zbieranie pieniążków na dobcia. :oops:

Dlaczego czarno?:crazyeye:

Zabierajcie go do Warszawy. I napiszcie ile potrzebno na rozpoczęcie. Jestem daleko od Warszawy ale planuje jechać do dobrej kliniki że chorobą skóry swojej dobczi. Nu to i tego odwiedzę. W Warszawie bardzo ludzi o wielkim sercu. Ktoś się zaopiekuje malutkim a my będziemy zbierać kasę. Tylko nie mam pojęcia jak się to wszystko zakłada.

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aisaK']A możemy zmienić tytuł postu i otworzyć skarpetę na AFN, zbieramy na operację i pobyt na SGGW...Napewno cos wymyślimy...
Zgadzam się! Zróbmy tak! Uratujmy go!

Posted

[quote name='Vika_Bari']Pomocy kaleki doberman spada i nikt go nie zauważa tyle bidy jest naokoło!!!!!!!!

Doberman w potrzebie! Pilnie! Czy ktokolwiek się odezwi!
:placz: :placz: :placz:

Posted

Kochane - czy zbiorka kasy juz rozpoczeta???
Moze od razu na konto doddy - z dopiskiem dla dobermana. Co Wy na to?
Doddy podaj nr konta to wplace pierwsze 100PLN.

W razie co ja moge sie zajac zbiorka kasy. Tylko musze wiedziec ile trzeba, do kiedy i komu na koniec przelac kase. Dobermaniarze sie doloza - jestem pewna!

Albo tu dac info, ze na dobcia zbieramy!
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645

Beata

Posted

Najlepiej by zbiórka była na AFN.

Mam nadzieję, że uda się na dobka zebrać fundusze.

Ja mogę jednynie mu pomóc opieką i zabraniem go ze schroniska. Wtedy po pierwszych konsultacjach będzie wiadomo co dalej. Tak na odległość nic nie pomogę.

Posted

Numer konta:
31 1140 2017 0000 4902 0527 0923

MultiBank

Dorota Romaniuk
Karabeli 4 m 97
01-313 Warszawa

nr konta dla przelewów z zagranicy
BREXPLPWMUL31114020170000490205270923
Z dopiskiem: Doberman w Żyrardowie-operacja
co Wy na to? Mamy już 200zł!!!
Macie konto na forum dobków?Może tam dac info...

Posted

Ja dam info na forum dobkowe.
Napisalam tez do GreenEvil z AFN. Dam znac jak odpisze i zaczniemy zbierac kase.
Doddy - jak te kase przekazc potem? Komu? Gdzie ma isc?
Beata

Posted

Vika_Bari napisał(a):
Mamy konto! Zaraz wpłacę!

Jeszce nie place. Mam pytanie. To jest numer konta AFN czy jakiejś osoby która się zajmie pieskiem? Chce miec stały kontakt z osobą która będzie martwila się o psa. Jest to możliwe?

Posted

I jest klapa z transportem dobka. Otóz jak zabierze Jarek Ślepaczka to nie jedzie z nim do Warszawy... Wiec dobek nie załapie sie na transport do stolycy...

Nr konta podany jest to nr konta AFN.
Jeżeli zorganizuje sie transport i pies dojedzie, będę zajmować się ja i u mnie będzie można dowiadywać sie o losie psa z pobytu w Klinice. Zresztą i tak wieści będą takto na bierzaco.

Posted

doddy napisał(a):
Najlepiej by zbiórka była na AFN.

Mam nadzieję, że uda się na dobka zebrać fundusze.

Ja mogę jednynie mu pomóc opieką i zabraniem go ze schroniska. Wtedy po pierwszych konsultacjach będzie wiadomo co dalej. Tak na odległość nic nie pomogę.

Beata -100 zl
Vika-Bari-100 zł
Dzodzo-100 zł
Zobacz jak my chcemy mu pomóc! Zrób my to! Trochę optymizmu!
Mamy 300 zł.
Napisałam do tej pani na prywat która pomaga dobeczkom znalesc domki w Niemczech i napisałam na priw do Mirka-ela z prośbą o zmianę nazwy wątku i cisza. Ale jestem pełna optymizmu. A możemy go jakoś nazwać czy on ma imię? Jeżeli możemy to proponuje Nikolas (jak ten aktor)!

Posted

Czyli szukamy transportu. Na kiedy? Dajcie znac na kiedy dokaldnie transport potrzeba. Popytam znajomych ze stolicy. Jak to jest daleko?
Doddy - w jakich godzinach trzeba dojechac z SGGW abu go moc zostawic?

Beata