danavas Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 ciotki błagam pomóżcie jest sprawa...pilna bardzo!!!! jeśli ta 3-miesięczna kotka znajdzie dom stały lub tymczasowy.... to ta piękna sunia również go dostanie...błagam o pomoc...pytajcie znajomych kociarzy i nie tylko.... http://www.dogomania.pl/threads/2122...6#post17373896 Quote
kimiji Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 super, że Rudzielec wreszcie w domku :) Też widziałam ą jak szła z Rudą :):) Quote
Meeaw Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Uwaga :D Mam już pierwszą relację od nowej pani Rudej: Jak narazie Ruda zachowuje sie Idealnie mężowi też sie bardzo spodobala a mojej corci to liże nożki i jej sie to podoba bo sie glosno smieje widac ze do dzieci Ruda jest OK ani na chwile nie spuszcza mnie z oka jest strasznie usluchliwa wczoraj poszlismy pobiegac z mezem i pieskiem tesciow Ruda zachowwala sie SUPER ogolnie to piesek na Medal Pozdrawiam Oraz zdjęcia: Dawno tak wygodnie nie leżałam;) Choć na własnej podłodze drzemka też jest fajna ;) Quote
kimiji Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ale uśmiechnięta:loveu: Nareszcie Ruda dobrze trafiła :multi: Quote
maciaszek Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Cudownie, no po prostu cudownie :) :) :). Quote
Meeaw Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Kolejna relacja z domku Rudej: [FONT=MS Shell Dlg 2]Witam byłam dzisiaj z Rudą u weterynarza jest już zaszczepiona odrobaczona i odpchlona weterynarz powiedział że Ruda ma 2 lata nie więcej ale jak na swój wiek jest bardzo spokojna i pojętna jest prze kochana o takim piesku marzyliśmy z mężem Ruda świetnie dogaduje się z moją córcią siądzie koło niej i ją pilnuje nie da zrobić jej krzwdy ani mi męża ignoruje ogólnie woli towarzystwo pań bo panów ignoruje ;) pozdrawiam[/FONT] Wygląda na to, że świetnie trafiła :) niedługo wybieram się na wizytę poadopcyjną Quote
fernari Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Cudownie Ruda ! Wiedziałam, że będzie dobrze :) Cudowny domek - dla cudownego psa :D :D :D Może Ruda jest młoda, ale za to bardzo dojrzała :p No i ma klase :) Quote
Meeaw Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Byłam wczoraj na wizycie poadopcyjnej u Rudej. Wszystkie dobre wieści z jej nowego domku się potwierdziły :) Ruda ma trzy miejsca do spania, tzn swoje posłanie, łóżko pańci (jak pana nie ma w domu ;)) i małą kanapę. Ma również trzy miseczki, w jednej suche, w drugiej miała parówki, a w trzeciej wodę :) Odrobinę przytyła, więc poprosiłam właścicielkę o zwrócenie uwagi na to, na razie wygląda dobrze, ale wiadomo, nie ma co się przejadać ;) Chodzi na spacery ze swym psim kolegą, owczarkiem, psem od teściów właścicieli Rudej mieszkających naprzeciwko, adoptowanym ze schroniska w Sosnowcu przez panią Rudej. Do spacerów Ruda jest zdecydowanie chętna, ale te długie trochę ją męczą. Jak zachowuje się Ruda? Zdecydowanie się zmieniła :D Gdy mnie zobaczyła oczywiście szalała z radości i bardzo chciała się bawić, jej pani powiedziała, ze jest pełna energii i entuzjazmu. Poza tym jest przyjazna dla wszystkich ludzi. Jej radość i chęci do życia emanują od niej z daleka! Chyba nie może uwierzyć, że trafiła w tak świetne miejsce. Bawi się piłeczką, choć w schronisku nie bardzo interesowała się zabawkami i ogólnie jest bardziej szalona. Zazwyczaj bawiła się z psami z pewnym dystansem, tzn nie lubiła jak jakiś pies był nachalny czy wchodził jej na głowę, a teraz... w stosunku do swojego kolegi owczarka zachowuje się zupełnie odwrotnie! Gdy się spotkali on stał cierpliwie i spokojnie, a ona obskakiwała go, lizała po pysku i usilnie zaczepiała do zabawy. ;) Dla małej córci nowej Pani Ruda jest bardzo miła, liże ją tylko delikatnie, na pewno krzywdy nie zrobi. Z panią od Rudej pozostajemy w kontakcie. Myślę, że o losy mojej byłej podopiecznej mogę być spokojna :) Quote
kimiji Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jak ja kocham takie relacje :) Mała dobrze trafiła :) Quote
Meeaw Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Cieszę się, że podzielacie moją radość :D Dodaje jeszcze nowe zdjęcia z domku Rudej :) Quote
soboz4 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 słodkie! Dodaj je wszystkie na picaso "Szczęśliwe psy"! Quote
Recommended Posts