Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mam wszedzie tak samo daleko, ale chetnie sie wybiore na jakis spacerek w wiekszym gronie, nawet mialam nadzieje, ze w ten weeked, ale troche zachorzalam :-?

moze za tydzien, sobota? park awf, albo okolice kopca kosciuszki, albo park w borku, co Wy na to?

pozdrawiam krakusow. 8)

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak! w okolicy zwiazku :) zreszta zweryfikujmy: pomiedzy zwiazkiem a hmm zakopianka, Carrefourem, przed petla tramwajowa. Tak?

to chyba najprosciej byloby umowic sie przed zwiazkiem? (Zywiecka 35, choc tego numeru nie pamietam dokladnie..)

Posted

A czy to nie ten park (może właśnie WAM chodzi o ten sam) który jest obok pętli za stacją beznynową na prostej linii od Careffoura? Ja kojarze własnie ten..Niestety nie wiem gdzie jest Związek na Żywieckiej..Może jednak spotkajmy sie w Borku Fałęckim na petli autobusowej.

Posted

dina a moze byc na petli tramwajowej? ;) to jest petla linii 19, 22, 8, 23. do parku jeden krok.

i proponuje najbizsza niedziele, w sobote mnie nie ma :( albo nastepny weekend.

Posted

Mówisz o petli tramawajowej ..ok ...w tym tygodniu tez raczej nie moge.oczywiscie mowie o weekendzie..

Więc kto sie zgłasza.jak cos pod spodem jest moj nr GG

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie Kochani Krakowianie czyt.Krakusy :wink:

A ja tak z ciekawosci pragne się dowiedzieć ,czy wogóle spotkaliscie sie w końcu i gdzie ?????!!!

Tez mam ochote na takie spotkanie :)

Pozdrawiam goraco Krakuska z okolic N.H ,ale w Z.K jestem w kazdy poniedzialek :D

Posted
Witajcie Kochani Krakowianie czyt.Krakusy :wink:

A ja tak z ciekawosci pragne się dowiedzieć ,czy wogóle spotkaliscie sie w końcu i gdzie ?????!!!

Tez mam ochote na takie spotkanie :)

Pozdrawiam goraco Krakuska z okolic N.H ,ale w Z.K jestem w kazdy poniedzialek :D

No właśnie wreszcie żeśmy sie nie spotkali, czekamy na większe grono i dogodny dla wszystkich moment ;)

Kto wyraża chęć i z jakimi psiakami przyjedziecie? Może odpowiedni jakis park w okolicach Borku Fałęckiego, albo pętli

Pozdrawiam Aga&Dino

• 1 month later...
Posted

POstanowiałm ożywić trochę ten topic. Jako że wystawa blisko w Krakowie więc może tam się jakoś odnajdziemy, pewnie na wcześniejszy spacerek przzed czerwcem nie macie ochoty? jeste cieplutko , milutko więc moze się zbierzemy czo? czekam na chętnych? inaczej sama sobie pochodze ;) :) ;)

• 4 weeks later...
Posted

My z Kraka stan posiadania to najukochansza ON-ka znajda smietnikowa oraz mlodzieniec Jurek jamnis mieszkamy na Kurdwanowie i chetnie poszalejemy z innymi dogomaniakami

Posted

Widzisz GeBa wszystkim zapały osłabły i nie chcą się spotkać. Najbliższe Big Spotkanie pewnie będzie na wystawie w Krakowie pod koniec czerwca, musimy sie zmówić.

Pozdrawiam Aga&Dino

Posted

hej ja chetnie dołącze do spotkania . Mam kudlicho najkochańsze znalezione jak było małei ma już 3 latka.Chetnie się pobawi z waszymi psami ,uwielbia psy. Na wystawę oczywiscie się wybieram jak co roku jako obserwator / widz , mama zamiar spedzić tam dwa dni bu interesuje mnie kilka ras . My mieszkamy na kazimierzu ( stare miasto ) i chętnie się spotkamy jak tylko ustalizie jakiś termin i miejsce.

pozdrawiamy

Posted

a ja sie dalej ebde upieral ze najlepsiejszym miejscem na spotkanie sa łąki nowohuckie, i to nie dlatego ze mieszkam w poblizu (20-30 min na nogach) ale ze tam jest spokoj,pusto, malo ludu postronnego...a psy sie moga wyszalec :)

• 1 month later...
Posted
a ja sie dalej ebde upieral ze najlepsiejszym miejscem na spotkanie sa łąki nowohuckie, i to nie dlatego ze mieszkam w poblizu (20-30 min na nogach) ale ze tam jest spokoj,pusto, malo ludu postronnego...a psy sie moga wyszalec :)

O które konkretnie laki Ci chodzi :) ????????

Pozdr.......... :)

• 1 month later...
Posted

Szkoda, że nasze spotkania nie doszły do skutku. Wakacje się kończą można było zorganizować fajne spotkanko, ale cóż... Choć jeszcze mamy szanse. Ja postaram się dostosować. Nie przeczę, że najbardziej pasowałoby mi miejsce typu Borek Fałęcki, Błonia, bądź coś na tej trasie. Jestem uzależniona od busów (choć w nich niewygodnie się z psem jeździ).

Czy zmobilizujemy się i coś jeszcze z tego będzie? nie czekajmy na zimę...

Posted

Noooo - to te mi najbardziej pasują :D jednak "blonia" mam daleko ,a już nie wspomne o "borku" :( :( - jak mam do ZK jechać to mam już dość :evil:

No to co organizujemy coś- puki jeszcze wakacje :) - ???????????????

Posted

Ja jestem za. Póki są wakacje. Tylko musicie mi doradzić czym mam dojechać z Borku, 10? tyle wiem, że do Nowej Huty jedzie. Ale parku tatmego nie kojarze. Chyba, że ktoś po mnie wyjdzie :D. Ja proponuje ten poniedziałek, albo wtorek, może być? :)