Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

[quote name='Potter'][URL]http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,10764010,Zarzuty_za_cierpienie_zwierzat_w_schronisku_w_Dyminach.html[/URL]

Hmmm, podoba mi się ton tego artykułu... Dyminy zostały odbite dzięki gazecie wybiórczej, powiatowemu wetowi i parlamentarzystom. Natomiast organizacje jeździły tam chyba na pikniki ...

I jak zwykle pani niedorzecznik pełnonocnik dała popis niekompetencji. Według naszych dalece niekompletnych informacji, kielecki akt oskarżenia jest co najmniej dziewiątą tego typu sprawą: Białystok, Nowa Ligota, Legnica, Orzechowce, Krzyczki, Olkusz, Wieluń, Biedrzycka .... A drugie tyle spraw w toku ...
[/QUOTE]
A ile jeszcze do zlozenia w prokuraturze, lepiej nie myslec, o wyliczaniu nie wspomne bo postu zabraknie.

Posted

[quote name='Potter'][URL]http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,10764010,Zarzuty_za_cierpienie_zwierzat_w_schronisku_w_Dyminach.html[/URL]

Hmmm, podoba mi się ton tego artykułu... Dyminy zostały odbite dzięki gazecie wybiórczej, powiatowemu wetowi i parlamentarzystom. Natomiast organizacje jeździły tam chyba na pikniki ...

[/QUOTE]

Chyba organizacje raczej jeździły tam na sesje zdjęciowe (przydatne, ale nieskuteczne). Przez tyle lat PUK działał i nic nie udało się zrobić. Aż w końcu posłowie i jak to określasz "niedorzecznik" w ciągu jednej wizyty załatwili sprawę schroniska. Gdyby nie wizyta tych osób to dalej organizacje by jeździły na sesje zdjęciowe, albo jak to nazywasz "pikniki".
Podobno jesteś prawnikiem (z aplikacją, czy nie?), a nie dociera do ciebie, że mogłaś pogrążyć całą sprawę schroniska swoim niekompetentnym, chaotycznym, impulsywnym i bezmyślnym działaniem. Mam nadzieję, że domyślasz się, że chodzi o psa na taczce.

Posted

[quote name='arkad']Chyba organizacje raczej jeździły tam na sesje zdjęciowe (przydatne, ale nieskuteczne). Przez tyle lat PUK działał i nic nie udało się zrobić. Aż w końcu posłowie i jak to określasz "niedorzecznik" w ciągu jednej wizyty załatwili sprawę schroniska. Gdyby nie wizyta tych osób to dalej organizacje by jeździły na sesje zdjęciowe, albo jak to nazywasz "pikniki".
Podobno jesteś prawnikiem (z aplikacją, czy nie?), a nie dociera do ciebie, że mogłaś pogrążyć całą sprawę schroniska swoim niekompetentnym, chaotycznym, impulsywnym i bezmyślnym działaniem. Mam nadzieję, że domyślasz się, że chodzi o psa na taczce.[/QUOTE]
Zanim nastepnym razem sie odezwiesz na tym watku radze zajrzec na strone:

[URL]http://www.obrona-zwierzat.pl/kontakt.html[/URL]
pozniej spojrz w lustro i zastanow sie jaki jest Twoj wklad pracy w polepszeniu losu bezdomnych zwierzat.

Posted

[quote name='wilczka']arkad-tyle cie nie bylo na watku i nikt za toba nie plakal
znowu zaczynasz?
spadowka stad[/QUOTE]:happy1:

dokładnie! Arkad - zajmij się swoim podworkiem - dobrze? ładnie proszę....

Posted

[B] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B]

[INDENT] nie trzeba placic-KLIKAMY I POMAGAMY-30 sekund dziennie
[URL="http://tablica.pl/nakarm-psa/?utm_source=tablica&utm_medium=newsletter&utm_campaign=nakarm"]http://tablica.pl/nakarm-psa/?utm_so...ampaign=nakarm[/URL]

cioteczki rozsylamy gdzie sie da [/INDENT]

Posted

[quote name='wilczka']arkad-tyle cie nie bylo na watku i nikt za toba nie plakal
znowu zaczynasz?
spadowka stad[/QUOTE]

Prawda w oczy kole, więc znów chamskie odzywki.
Niestety taka jest reakcja niektórych "miłośników" zwierząt na wytykane im błędy. Przykre, ale prawdziwe.

[quote name='andzia69']:happy1:

dokładnie! Arkad - zajmij się swoim podworkiem - dobrze? ładnie proszę....[/QUOTE]

Przyganiał kocioł garnkowi. Ja nie prowadzę schroniska, ale gdybym miał to robić, robiłbym to jak trzeba. Ładnie proszę... skup się na prowadzeniu schroniska.

Posted

i dzieki bogu ze nie prowadzisz schroniska bo gdyby tak bylo zafundowalbys psiakom kolejny puk.
nie ma lepszej kierowniczki od andzi i gdyby nie ona to opieke nad zwierzetami mialby taki patafian jak ty.zejdz z tej kobiety i zniknij z tego forum!!!!!!!!!!!!!!!!!
bede chamska bo z idiotami po dobroci sie nie da-inaczej nie rozumieja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='arkad']Prawda w oczy kole, więc znów chamskie odzywki.
Niestety taka jest reakcja niektórych "miłośników" zwierząt na wytykane im błędy. Przykre, ale prawdziwe.

Przyganiał kocioł garnkowi. Ja nie prowadzę schroniska, ale gdybym miał to robić, robiłbym to jak trzeba. Ładnie proszę... skup się na prowadzeniu schroniska.[/QUOTE]
Chamskie odzywki !!! chyba o sobie piszesz. Chodzaca doskonalosc :angryy: wstydu i ambicji nie masz za grosz.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Chamskie odzywki !!! chyba o sobie piszesz. Chodzaca doskonalosc :angryy: wstydu i ambicji nie masz za grosz.[/QUOTE]

Popatrz na siebie:evil_lol:, a potem oceniaj innych. Jak coś niewygodne dla ciebie i typów twojego pokroju, to krytykujecie. Pasuje wam tylko to co jest po waszej myśli. To jest forum, a nie towarzystwo wzajemnej adoracji ;)
Prawda w oczy kole i chyba to było mocne ukłucie skoro określacie mnie... jako trolla. A ja tylko zwracam uwagę dzięki komu wreszcie skończyła się gehenna psów w schronisku.

Posted

[quote name='arkad']Popatrz na siebie:evil_lol:, a potem oceniaj innych. Jak coś niewygodne dla ciebie i typów twojego pokroju, to krytykujecie. Pasuje wam tylko to co jest po waszej myśli. To jest forum, a nie towarzystwo wzajemnej adoracji ;)
Prawda w oczy kole i chyba to było mocne ukłucie skoro określacie mnie... jako trolla. A ja tylko zwracam uwagę dzięki komu wreszcie skończyła się gehenna psów w schronisku.[/QUOTE]
Prawda w oczy kole, jak widac trola tez, wiec go ignoruje.

Posted

no chyba nie dzieki tobie!!!!!!!tak kole w oczy ale nie prawda tylko jak czytam twoje idiotyczne posty ktore nijak sie maja do prawdy.sam piszesz ze to forum publiczne-wiec mam prawo publicznie krytykowac takich debili jak ty

Posted

[quote name='wilczka']no chyba nie dzieki tobie!!!!!!!tak kole w oczy ale nie prawda tylko jak czytam twoje idiotyczne posty ktore nijak sie maja do prawdy.sam piszesz ze to forum publiczne-wiec mam prawo publicznie krytykowac takich d....i jak ty[/QUOTE]

Dzięki tobie też nie, ani też nie dzięki "harremu" :lol: i jej stowarzyszeniu. Jak w starym przysłowiu: podpalić nie miał kto, a grzać się lecą wszyscy.
Poza tym " debil" to słowo obraźliwe i nie akceptowane (patrz regulamin) na forum wobec powyższego wnioskuję do moderatora o usunięcie postu wilczki.
Wilczka nie używam chamskich słów wobec ciebie, ale widać że brakuje ci argumentów, skoro zaczynasz używać wyzwisk. :multi: :evil_lol:
Miłego dnia! :loveu:

Posted

oczywiscie ze nie ja odbilam schron,ale wiem kto to zrobil i wiem komu jestem w swoim i zwierzakow imieniu wdzieczna.chodzi o to ze sa to tak skromne osoby ktore nigdy nie powiedza TAK TO JA,a ja nie pozwole by ktos odbieral ich zaslugi i jak sam napisales nie zgodze sie na to by inni grzali sie przy ogniu ktory oni rozpalili.
a arumentow mi nie brakuje-ale nerwow i cierpliwosci do ludzi takich jak ty!!!

Posted

Słuchajcie nie wiem do kogo się zwrócić ale sprawa dotyczy psa koczującego na terenie stacji benzynowej STATOIL jakieś 10 km od Kielc w stronę Piotrkowa Tryb.
Same nic nie możemy pomóc bo mieszkamy w Rzeszowie ale sprawa ma się tak : nastoletnia córka p.Magdy opiekujacej się przytuliskiem pod Rzeszowem, pojechała dzisiaj na wesele i właśnie zatrzymali sie na tej nieszczęsnej stacji coś przekąsić. I wiadomo kto chce zobaczyć psią niedolę to widzi bo sama pomaga w przytulisku. Więc dziewczyna dostrzegła malutką, beżową sunieczkę, krótkowłosą i przerażliwie wychudzoną. Boki wpadnięte, cycuchy wyciągnięte, nie była w stanie ocenić czy sunia jeszcze może karmić. Kupili jej parówki z hot-dogów i pojechali na to wesele ale dziewczyna zamiast się bawić to płacze i dzwoni wciąż do mamy do Rzeszowa, żeby dała znać na dogo o tej całej sytuacji bo sunia naprawdę wygląda jakby ciągnęła ostatkiem sił. Ponoć jest tam od jakiegoś czasu ale wszyscy ją przeganiają bo nie chcą mieć problemu. To wszystko co możemy zrobić ze swojej strony, odległość zbyt duża by jechać po suńkę, dlatego zwracamy sie do was o pomoc, to ponoć rzut beretem od Kielc.
Ponieważ wychodzimy teraz z Tz , w razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić do Magdy / czyli mamy tej Moniki/ bo to ona robi alarm i prosi o pomoc i ma wiadomości z pierwszej ręki od córki. Telefon Magdy 668509334

Posted

[quote name='Becia66']Słuchajcie . [B]Więc dziewczyna dostrzegła malutką, beżową sunieczkę, krótkowłosą i przerażliwie wychudzoną. Boki wpadnięte, cycuchy wyciągnięte[/B],
Ponieważ wychodzimy teraz z Tz , w razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić do Magdy / czyli mamy tej Moniki/ bo to ona robi alarm i prosi o pomoc i ma wiadomości z pierwszej ręki od córki. Telefon Magdy 668509334[/QUOTE]
O kurcze, Kielce, proszę..........

Posted

[quote name='Becia66']Słuchajcie nie wiem do kogo się zwrócić ale sprawa dotyczy psa koczującego na terenie stacji benzynowej STATOIL jakieś 10 km od Kielc w stronę Piotrkowa Tryb.
Więc dziewczyna dostrzegła malutką, beżową sunieczkę, krótkowłosą i przerażliwie wychudzoną. Boki wpadnięte, cycuchy wyciągnięte, nie była w stanie ocenić czy sunia jeszcze może karmić. Telefon Magdy 668509334[/QUOTE]

Z ostatnich wieści od pani Magdy wynika, że sunia jest na stacji paliw w okolicach miejscowości [B]Przygłów za Sulejowem[/B]... Może któraś cioteczka wybiera się w kierunku Piotrkowa?

Posted

[quote name='Roszpunka']Z ostatnich wieści od pani Magdy wynika, że sunia jest na stacji paliw w okolicach miejscowości [B]Przygłów za Sulejowem[/B]... Może któraś cioteczka wybiera się w kierunku Piotrkowa?[/QUOTE]

hmmm...no to faktycznie 10 km od Kielc...z tego co pamiętam w tamtym kierunku nie ma stacji Statoila, no ale moze wybudowali:cool3: do Sulejowa mamy jakieś 90 km...szukajcie kogoś z Piotrkowa...

Posted

[quote name='andzia69']hmmm...no to faktycznie 10 km od Kielc...z tego co pamiętam w tamtym kierunku nie ma stacji Statoila, no ale moze wybudowali:cool3: do Sulejowa mamy jakieś 90 km...szukajcie kogoś z Piotrkowa...[/QUOTE]

Dobrze pamiętasz - w okolicach Mniowa jest Statoil, ale po pierwsze jest po lewej jadąc z Kielc, a po drugie to ok. 20 kilometrów...
Wczorajsza wieczorna wycieczka była fajna, szkoda, że bezsensowna.

[quote name='malagos']Z Piotrkowa jest wilczy zew i ranna.[/QUOTE]

Zaraz napiszę...

Posted

[quote name='anetaks4']podpisujcie
[URL]http://www.petycje.pl/8123[/URL]
w sprawie ministra - mordercy[/QUOTE]
Minister Finansów V.Rostowski wydał zarządzenie nakazujące usypianie psów, które zakończyły pracę u celników, o ile nie znajdzie opiekuna. Nawet zdrowych:(. Można podpisać się pod petycją z żądaniem wycofania zarządzenia, tylko są problemy z weryfikacją podpisu.