wilczka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='eve-w']Bo to pewnie ktoś z rodziny khierowniczki przylazł nas tu skłócić :)[/QUOTE] albo z szanownego emira Quote
medar Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='wilczka']albo z szanownego emira[/QUOTE] Ty wilczka lepiej sobie Emirem gęby nie wycieraj. Zajmij się tym,czym należy ! Quote
erka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Czy w końcu możecie to zakończyć ??! Wilczka, co to da ,że znowu zaczniesz jazdę od poczatku, czy to pomoże psom??? Załóżcie sobie osobny wątek i tam się wykłócajcie do woli! Quote
snorkel Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ............................................. Quote
aanka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ludzie , dajcie spokój ..... , szkoda energii:placz:...... Quote
Kinya Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ja tylko chciałam zapytać co z transportem dla tej suni? [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/404/fb785995847c38a8.jpg[/IMG][/URL] Andzia69, przepraszam za zamieszanie, byłam tylko jednym z dwóch pośredników i jak się okazało nie obeszło się bez przekłamania. DT nie mógł pojechać do samych Kielc po sunię, nie wiem co dalej się działo w temacie, dt miał dzwonić do Ciebie. Quote
snorkel Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ...................................... Quote
snorkel Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ......................................... Quote
andzia69 Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Kinya - spróbujemy siakos zorganizować transport do Krakowa i z Krakowa by ją odebrali;) mam nadzieję, ze uda się w ciągu tego tyg....tak się wstępnie umówiłam:) Quote
wilczka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 wlasnie kazano mi sie tlumaczyc-wiec to robie przez moje fe wypowiedzi wlasnie zostal cofniety czek czy tam wplata na 100.000zl na dyminy wybaczcie dyminy,jestescie teraz biedniejsze o 100000zl z mojej winy.wybaczycie? oczywiscie taka wiadomosc dostalam wlasnie na pw od snorkela ...strasznie mnie to znartwilo....hihihi Quote
aanka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Snorkel, daj już spokój ,Wilczka bądż mądrzejsza ...zakoncz pierwsza........ Quote
snorkel Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='aanka']Ludzie , dajcie spokój ..... , szkoda energii:placz:......[/QUOTE] pal sześć energię szkoda kasy przez takich jak Wilczka Quote
snorkel Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='aanka']Snorkel, daj już spokój , Wilczka odpusciła ......[/QUOTE] ja też bym odpuścił jak bym był hmmmmmmmmmm coś koło bańki w plecy Quote
Kinya Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='andzia69']Kinya - spróbujemy siakos zorganizować transport do Krakowa i z Krakowa by ją odebrali;) mam nadzieję, ze uda się w ciągu tego tyg....tak się wstępnie umówiłam:)[/QUOTE] Ok, dziękuję. Też będę próbowała czegoś szukać. Quote
eve-w Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='snorkel']Właśnie przez Wilczkę schronisko straciło jakąś hmmmmmmmmmmmmmmmmmm bańkę dotacji[/QUOTE] yhy.... i super europejskie schronisko z niemieckim podłożem i pensje dla pracowników w wysokości 8.000 dla każdego za pół etatu. snorkel, czy mogę Cię grzecznie wraz ze swoją bańką (mleka chyba) poprosić o opuszczenie tego wątku? Dziękuję. Quote
Shania Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Tutaj może i lepiej się zapowiada, ale nie wiem czmu do mnie??Dostałam znowu dzisiaj maile odnośnie mordowni w Polsce i innych na całym świecie..doistałam z Korei, rzeź koni..juz jestem cała opuchnięta...nie mam sił...Boshe...tak myślę, kto jest autorem tego scenariusza i za co????Dzisiaj cały weczór spędzam zalana łzami...tak się cieszyłam, że tutaj coś zdziałamy, ale to co mam ...jak można pomóc np.Korei??bo i stamtąd dostałam....to jakiś koszmar...normalnie jestem jak zombie...tyle tragedii to ja nawet w Dyminach nie widziałam...Boshe.. Quote
wilczka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ok,zeby nie bylo-zapraszam na pw na wymiane zdan,szkoda mi marnowac watku i pracy dziewczyn. Quote
gameta Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='snorkel']ja też bym odpuścił jak bym był hmmmmmmmmmm coś koło bańki w plecy[/QUOTE] Snorkel, czemu nie odpowiedziałeś na moje pw? Skoro jesteś z moich okolic, bardzo możliwe, że się znamy... Quote
erka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 No i cóż, dotychczasowa ekipa dalej bedzie rządzić w Kielcach... Quote
wilczka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='gameta']Snorkel, czemu nie odpowiedziałeś na moje pw? Skoro jesteś z moich okolic, bardzo możliwe, że się znamy...[/QUOTE] bo to sciema,e...rowski szpicel i nic wiecej,chce nas sklucic i tyle,wpisal sobie gdansk bo myslal ze tam sie nikt nie znajdzie. Quote
Kinia1984 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [B]to ja zepsuje bardziej humor...ogladam wlasnie wieczor wyborczy i Lubawski wygral pona 53% głosów...nawet drugiej tury nie będzie...[/B] Quote
a.piurek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='wilczka']wlasnie kazano mi sie tlumaczyc-wiec to robie przez moje fe wypowiedzi wlasnie zostal cofniety czek czy tam wplata na 100.000zl na dyminy wybaczcie dyminy,jestescie teraz biedniejsze o 100000zl z mojej winy.wybaczycie? oczywiscie taka wiadomosc dostalam wlasnie na pw od snorkela ...strasznie mnie to znartwilo....hihihi[/QUOTE] [B]A powinno Cię to zasmucić i to bardzo.[/B] Jednak Ty jesteś chyba klasycznym reprezentantem postawy przesiąkniętej typowo polską mentalnością... Więc rzeczywiście to, że "jakies psy" dostaną mniejsze wsparcie to żaden problem... Po prostu smutne.. Poza tym zasady ortografii są ogólnodostępne. Quote
aanka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Co tu się wyprawia:angryy::shake::mad::crazyeye:, .... Quote
gameta Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='snorkel']Gameta daj maila[/QUOTE] jest w profilu, ale proszę: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Recommended Posts