Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

Czy w końcu możecie to zakończyć ??! Wilczka, co to da ,że znowu zaczniesz jazdę od poczatku, czy to pomoże psom??? Załóżcie sobie osobny wątek i tam się wykłócajcie do woli!

Posted

Ja tylko chciałam zapytać co z transportem dla tej suni? [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/404/fb785995847c38a8.jpg[/IMG][/URL]

Andzia69, przepraszam za zamieszanie, byłam tylko jednym z dwóch pośredników i jak się okazało nie obeszło się bez przekłamania. DT nie mógł pojechać do samych Kielc po sunię, nie wiem co dalej się działo w temacie, dt miał dzwonić do Ciebie.

Posted

wlasnie kazano mi sie tlumaczyc-wiec to robie
przez moje fe wypowiedzi wlasnie zostal cofniety czek czy tam wplata na 100.000zl na dyminy
wybaczcie dyminy,jestescie teraz biedniejsze o 100000zl z mojej winy.wybaczycie?
oczywiscie taka wiadomosc dostalam wlasnie na pw od snorkela
...strasznie mnie to znartwilo....hihihi

Posted

[quote name='andzia69']Kinya - spróbujemy siakos zorganizować transport do Krakowa i z Krakowa by ją odebrali;) mam nadzieję, ze uda się w ciągu tego tyg....tak się wstępnie umówiłam:)[/QUOTE]

Ok, dziękuję. Też będę próbowała czegoś szukać.

Posted

[quote name='snorkel']Właśnie przez Wilczkę schronisko straciło jakąś hmmmmmmmmmmmmmmmmmm bańkę dotacji[/QUOTE]

yhy.... i super europejskie schronisko z niemieckim podłożem i pensje dla pracowników w wysokości 8.000 dla każdego za pół etatu.
snorkel, czy mogę Cię grzecznie wraz ze swoją bańką (mleka chyba) poprosić o opuszczenie tego wątku? Dziękuję.

Posted

Tutaj może i lepiej się zapowiada, ale nie wiem czmu do mnie??Dostałam znowu dzisiaj maile odnośnie mordowni w Polsce i innych na całym świecie..doistałam z Korei, rzeź koni..juz jestem cała opuchnięta...nie mam sił...Boshe...tak myślę, kto jest autorem tego scenariusza i za co????Dzisiaj cały weczór spędzam zalana łzami...tak się cieszyłam, że tutaj coś zdziałamy, ale to co mam ...jak można pomóc np.Korei??bo i stamtąd dostałam....to jakiś koszmar...normalnie jestem jak zombie...tyle tragedii to ja nawet w Dyminach nie widziałam...Boshe..

Posted

[quote name='snorkel']ja też bym odpuścił jak bym był hmmmmmmmmmm coś koło bańki w plecy[/QUOTE]

Snorkel, czemu nie odpowiedziałeś na moje pw? Skoro jesteś z moich okolic, bardzo możliwe, że się znamy...

Posted

[quote name='gameta']Snorkel, czemu nie odpowiedziałeś na moje pw? Skoro jesteś z moich okolic, bardzo możliwe, że się znamy...[/QUOTE]

bo to sciema,e...rowski szpicel i nic wiecej,chce nas sklucic i tyle,wpisal sobie gdansk bo myslal ze tam sie nikt nie znajdzie.

Posted

[quote name='wilczka']wlasnie kazano mi sie tlumaczyc-wiec to robie
przez moje fe wypowiedzi wlasnie zostal cofniety czek czy tam wplata na 100.000zl na dyminy
wybaczcie dyminy,jestescie teraz biedniejsze o 100000zl z mojej winy.wybaczycie?
oczywiscie taka wiadomosc dostalam wlasnie na pw od snorkela
...strasznie mnie to znartwilo....hihihi[/QUOTE]

[B]A powinno Cię to zasmucić i to bardzo.[/B] Jednak Ty jesteś chyba klasycznym reprezentantem postawy przesiąkniętej typowo polską mentalnością...
Więc rzeczywiście to, że "jakies psy" dostaną mniejsze wsparcie to żaden problem...
Po prostu smutne..

Poza tym zasady ortografii są ogólnodostępne.