Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ank@']Prawie 3 lata temu na Łużyckiej były jeszcze takie psy: Max i Klemens. Bardzo podobne, duże, czarne podpalane. Co z nimi?[/QUOTE]

zapewne poszły do adopcji, ale dopytam Maćka ;)

Posted

dziś miałam taki młyn że nie miałam nawet kiedy pogadać z Maćkiem, do tego jedna z kieleckich bid jest na "wykończeniu" serce jej siada :placz:....

Posted

[quote name='Asior']dziś miałam taki młyn że nie miałam nawet kiedy pogadać z Maćkiem, do tego jedna z kieleckich bid jest na "wykończeniu" serce jej siada :placz:....[/QUOTE]Asiu która:-(? Czy ta o której mi mówiłaś?

Posted

Mamuśka vel Mimi...miala zostac dzisiaj uśpiona z powodu nie niewydolności serca, tylko raczysko ją wykonczyło...do teraz nie mogę w to uwierzyć, ze taka radosna sunia i tak nie miała szczęścia:(

Posted

Pani Beato, Iwonko, bardzo się cieszę, ze jesteście.
Na razie mam tylko tyle psiaków wstawionych, bo zdjęć i opisów wszystkich nie ma, ale sukcesywnie będę dodawać.

Posted

[quote name='andzia69']Mamuśka vel Mimi...miala zostac dzisiaj uśpiona z powodu nie niewydolności serca, tylko raczysko ją wykonczyło...do teraz nie mogę w to uwierzyć, ze taka radosna sunia i tak nie miała szczęścia:([/QUOTE]Tak mi przykro:-(, nie dość, że tak krótko żyją to jeszcze muszą cierpić cichutko, czasami w samotności.

Posted

cisza, bo jakoś nikt nie kwapi się do ogłaszana psiaków. A szkoda, bo jak trzeba pomocy to KTOZ zawsze pomaga. Na wątku udziela się tylko kilka osób i to tylko na te osoba zawsze można liczyć, a reszta.... ehhh

Posted

chyba trzeba zatrudnić kogoś do robienia ogłoszeń... gdyby się za to płaciło to może by ktoś siedział i klepał te ogłoszenia:(...normalnie poważnie o tym myslę, bo wolontarystycznie nie można się doprosić czasami...

Posted

hmm, może spróbuje wyłapać jakichś wolontariuszy naszych którzy zaznaczyli pomoc w biurze, żeby ogłaszali te psiaki w wolnym czasie.. tylko tekst ktoś by musiał pisać...

Posted

jak jakiś tekścior zrobicie to mogę pomóc, lecz mam za tydzień egzaminy a więc i mało czasu, lecz postaram się zrobić przynajmniej kilka, resztę po. A ja właśnie obiecuję dużo, więc później cały weekend siedzę i klepię ogłoszenia, lecz teraz tylko została mi dobeczka z kielc i tyle :)

Posted

[quote name='Asior']cisza, bo jakoś nikt nie kwapi się do ogłaszana psiaków. A szkoda, bo jak trzeba pomocy to KTOZ zawsze pomaga. Na wątku udziela się tylko kilka osób i to tylko na te osoba zawsze można liczyć, a reszta.... ehhh[/QUOTE]
Oferowałam pomoc w ogłoszeniach dla jużaka , ale brakuje mi o nim podstawowych informacji , na wątku są tylko zdjęcia .