Lili8522 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Jak sie uda to napiszcie zaraz, będe tu zaglądac. Quote
Mysza2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 cioteczki szukamy osoby na wizytę przedadopcyjną w Warszawie. Może być nawet dzisiaj lub jutro. Lecę szukać ale jakby ktoś miał znajomą ciotkę w zanadrzu to niech zaraz pisze Quote
jusstyna85 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Mysza2 napisał(a):cioteczki szukamy osoby na wizytę przedadopcyjną w Warszawie. Może być nawet dzisiaj lub jutro. Lecę szukać ale jakby ktoś miał znajomą ciotkę w zanadrzu to niech zaraz pisze .....centrum? Quote
Mysza2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 raczej Ursynów napisalam do sleepingbyday, grubbarybba, bebcik, koosiek, mysza 1 morisowa andzike atomówka aniagucio asiaczek idusiek i paulina78 Quote
mysza 1 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 To nie mój rewir ale Gusia, która jest z tych okolic się zgodziła. Idusiek tez jest z Ursynowa i też dobre wizyty robi, bo czepialska jest okropnie :evil_lol: Niech tylko tu przyjdzie to będzie :evil_lol: Trzymam kciuki za ślepaczka, mam do nich słabość :loveu: Quote
Mysza2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Rozmawiałam z Gusią podałam jej adres i telefon. Jutro pojedzie na wizytę a umówi się z Panią dzisiaj Myszko , gusiu bardzo wam dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
jusstyna85 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 mysza 1 napisał(a):To nie mój rewir ale Gusia, która jest z tych okolic się zgodziła. Idusiek tez jest z Ursynowa i też dobre wizyty robi, bo czepialska jest okropnie :evil_lol: Niech tylko tu przyjdzie to będzie :evil_lol: Trzymam kciuki za ślepaczka, mam do nich słabość :loveu: Dziękujemy :) Quote
gusia0106 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Luzik ;) Dzisiaj się umówię i jutro podjadę ;) Quote
Mysza2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 gusia0106 napisał(a):Luzik ;) Dzisiaj się umówię i jutro podjadę ;) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
amica Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Figu napisał(a):no a ja go zawiozę jeśli wypali :) Oby wypaliło! Quote
Mysza2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Figu napisał(a):no a ja go zawiozę jeśli wypali :) Witaj Figu, bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Proszę niech wypali:thumbs::thumbs: Quote
Karilka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ja mam w domu ślepego psa.. pierwszy miesiac miał straszną depresje ale teraz jest lepiej. Cieszy się życiem ale... chciałabym, zeby odzyskał wzrok.. Kochał ganiać za piłeczką... Quote
mysza 1 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Moja sunia nie widzi ale gania za piłeczką. Jak mówię "szukaj piłeczki" to węszy aż przyniesie zadowolona ;) Każdy psiak może się nauczyć tylko trzeba czasu :) Quote
Mysza2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 gusia0106 napisał(a):Umówiłam się jutro na 18 ;) Będę pazury gryzła i kciuki trzymała. Tak bym chciała żeby to był "ten" dom dla Boryska. Gusia jeszcze raz :loveu::loveu::loveu::loveu: A w ogóle to bardzo dziękuję wszystkim cioteczkom z Warszawy którym zawracałam głowę tą wizytą, bo prawie wszystkie odpisały i oferowały swoją pomoc:loveu::loveu: Quote
Marycha35 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Dziewczynki tańcuję lambadę w rytm Bruce`a Springsteen`a....ze szczęścia:):):;) oby tylko się udało z tym domkiem. Żeby psince nic się do tego czasu tfu tfu tfu nie stało. A może go ktoś tam na miejscu na momento wziąć do siebie????? Błagam! Sorka za taką egzaltację, ale żal go cholernie. Quote
Mysza2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Marycha35 napisał(a):Dziewczynki tańcuję lambadę w rytm Bruce`a Springsteen`a....ze szczęścia:):):;) oby tylko się udało z tym domkiem. Żeby psince nic się do tego czasu tfu tfu tfu nie stało. A może go ktoś tam na miejscu na momento wziąć do siebie????? Błagam! Sorka za taką egzaltację, ale żal go cholernie. Podobno Justyna ze schroniska jakoś dała radę go odizolować Quote
jusstyna85 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Po dzisiejszym ataku psów jest w osobnym kojcu,ale na długo pewnie nie.Trafiają psy chore,nie akceptujące innych.Trzeba wybierać...Justyna na pewno będzie starała sie,by był sam... Quote
Marycha35 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 oby szybko ten domek wypalił, może się wszystko uda pięknie zgrać:) Ślepinek nie wie, że mu się zmiany fajocha szykują, się zdziwi:) Kochany psiak! Quote
Mysza2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Jak tak wszystko szło dobrze , ta pani z Warszawy, wizyta Gusia , transport Figu , wszystko prawie w ciagu jednego dnia to kurcze musi być dobrze. No pochlastam się jak coś nie wyjdzie, A jedno co najbardziej prawdopodobne to to że mnie z pracy i z domu wyrzucą:evil_lol::evil_lol: Quote
jusstyna85 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Mysza2 napisał(a):Jak tak wszystko szło dobrze , ta pani z Warszawy, wizyta Gusia , transport Figu , wszystko prawie w ciagu jednego dnia to kurcze musi być dobrze. No pochlastam się jak coś nie wyjdzie, A jedno co najbardziej prawdopodobne to to że mnie z pracy i z domu wyrzucą:evil_lol::evil_lol: Tak jakby to wszystko było przeznaczone Boryskowi :) Jak będziesz bezdomna,to chyba spora ilość Schroniska chętnie otworzy przed Toba furtke :) Quote
Marycha35 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 i DT na bank się znajdzie;) zrobimy bazarek, Mysza damy radę;):):) dawaj w długą! Quote
Recommended Posts