Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale niestety mamy problem z Borysem:( złapał kleszcza- pomimo obroży, a razem z nim babeszjoze:( jesteśmy w trakcie leczenia, dziś jest 4 dzień leczenia. codzinnie podawane ma po 2 kroplówki, antybiotyki i witaminy. na całe szczęście szybko zareagowałam na jego złe samopoczucie i nie ma żadnych zmian ani wątrobowych, ani w nerkach, nie ma rózwnież anemii.. uuf! bidula czuje się już lepiej ale nadal nie ma szału. w środę robimy ponownie badania krwi i zobaczymy czy należy kontynuować leczenie. od wczoraj zacął już ładnie jeść, ożywił się także liczę na to że będzie już super!
trzymajcie kciuki...
no niestety nie piszę dobrych wiadomości ale jak przejdziemy to, to już wierze mocno że wszystko bedzie ok:)
następna wiadomość będzie pozytywna, obiecuje:)
a.

Posted

Kurcze, gdzie nie zajrzę dzisiaj to kiepskie wiadomości. Ale to dobrze że od razu zareagowałaś i dobrze że ma Ciebie i dom.
Wszędzie plaga z tymi kleszczami. Aniu jak to dobrze że on ma domek. W schronie pewnie by już było po nim.
Trzymajcie się i wracajcie do zdrowia.

Posted

Ojej...:( Zaczął jeść,więc powinno być z górki.Mocno trzymam kciuki...

Strasznie jest z kleszczami,sama zaaplikowałam moim frontiline,kupiłam obroże,a i tak nic nie działa.

Posted

dzisiaj zrobilam mu badania krwi...choróbsko pokonane:)))))) ufffffffffffff:) czuje się już cudnie, biega, skacze:) jeszcze jutro i w sobote musi dostac zastrzyk z antybiotyku i jakieś leki na wątrobę, ale to już z górki:)
pozdro!
ania

Posted

mała-be napisał(a):
dzisiaj zrobilam mu badania krwi...choróbsko pokonane:)))))) ufffffffffffff:) czuje się już cudnie, biega, skacze:) jeszcze jutro i w sobote musi dostac zastrzyk z antybiotyku i jakieś leki na wątrobę, ale to już z górki:)
pozdro!
ania

uffff
na takie wiadomości czekałam :):):)
Aniu:Rose::Rose::Rose::Rose: dla Ciebie.
Z Borysem musi być dobrze, bo ja innego takiego wątku nie pamiętam, żeby się tak wszystko układało:):) od początku.
Zdrowiejcie :)

• 2 weeks later...
Posted

Mam wiadomości z domku Borysa, dzwoniła Ania.
Borys już całkiem zdrowy na szczęście ale lekko nie było.
Ogólnie wszystko jest ok. Borys sprawuje się bardzo dobrze, świetnie się z Anią rozumieją. Weekend spędził na Mazurach.
Aniu życzymy zdrowia Tobie i Boryskowi. Oby nie było już żadnych niespodzianek.