Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalyna']to on z dwóch misek je? oj jedna mu nie starcza :)

http://img40.imageshack.us/img40/8556/dsc00198jakzmniejszycfo.jpg widzę przednie łapki, ale w życiu nie zgadnę gdzie są tylne :)

Bobi ma 2miski na stojaczku i w jednej misce ma wode a w drugiej sucha karme, potem ma trzecia miske ale to jest miska bez stojaka i na niej dostaje mieso, przysmaki itp tzw mokre jedzenie

na fotkach widac ze w trzeciej misce ma dropsa na ktorego nie mial ochoty i on lezal w misce caly dzien, a na drugi dzien go zjad

Posted

[quote name='ania90']

na fotkach widac ze w trzeciej misce ma dropsa na ktorego nie mial ochoty i on lezal w misce caly dzien, a na drugi dzien go zjad[/QUOTE]
u mnie ten drops byłby pożarty w drodze do miski :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bobi ma takie same miseczki jak Tesitesi :) ona ma takie na podstawce dwie z tym że podzieliła się z Goldie i obie z nich jedzą a pić mają w innej większej

Posted

no mamy jeszcze plastikowe(ze fotami rasowych psow) miseczki ale one sa przeznaczone na wyjazdy, podroze itp
a metalowe to miseczki uzywane w domu.

niom Bobi jak ma ochote na jakiegos smaczka to zje a jak nie ma ochoty to zostawi sobie i zje pozniej, ogolnie Bobi sie nie przejada na cale szczescie:)
je tylko tyle ile ma glodu wiec sie nie martwie o to ze sie przeje:)

he he ale Bobi sie miseczkami z nikim nie podzieli pilnuje je jak skarbu a tym bardziej jak cos ma w nich:evil_lol:

kot raz mu cos chcial zabrac z miski to skaczylo sie zle dla kota i wiecej juz razy nie probowal podkradac Bobiemu z miski:diabloti:
juz nie wspomne o kufrze gdzie sa prawie wszystkie rzeczy Bobiego oprocz kosmetykow i ubraniek bo sa gdzie indziej, to jest duzy skarb pirata Bobiego i strzeze go bardzo dobrze:diabloti: tylko ja moge w nim grzebac a inni dostaja ostrzerzenie a jak to nie poskutkuje to sa pogryzieni przez niego:lol:

Posted

[quote name='Yourii']jaka ładna kokardeczka http://imageshack.us/m/807/6747/dsc00425l.jpg :)
Niebieska, od razu widać że to facet hihi :D

he he no facet z jajeczkami to jest:evil_lol:

[quote name='mychaaaaa']http://img17.imageshack.us/img17/8977/dsc00423tv.jpg hahahah 'Znajdź 5 różnic między obrazkami' :D
Bobi bardzo ładnie się prezentuje :) pewnie trochę pracy pochłania taki włos :)

no troche czasu z dnia mi znika na czesanie go ale jeszcze wiecej czasu znika jak Pan Bobi zrobi sobie afro kopiac w ziemi albo wycierajac sie wszedzie, wtedy nawet jest w stanie koltony zrobic.

no ale on uwielbia czesanie i ogolnie wszystkie pielegnacje wiec problemu z nim nie mam taki maly pedant to jest:)

ze wszystkich zabiegow to kapiel+odzywianie najdluzej trwa, potem suszenie i rozczesywanie bo na to poswiecam ok 3-4godz

Posted

[quote name='ania90']
ze wszystkich zabiegow to kapiel+odzywianie najdluzej trwa, potem suszenie i rozczesywanie bo na to poswiecam ok 3-4godz[/QUOTE]

o kurczę ! tak długo ? :o ja na całą kąpiel z odżywką 15-20min trzymania wyrabiam się w około 2h ;)

Posted

[quote name='chrupcia']o kurczę ! tak długo ? :o ja na całą kąpiel z odżywką 15-20min trzymania wyrabiam się w około 2h ;)[/QUOTE]

tylko ze ja nie susze suszarka:)

Posted

ze wszystkich zabiegow to kapiel+odzywianie najdluzej trwa, potem suszenie i rozczesywanie bo na to poswiecam ok 3-4godz

że co?
i do tego jeszcze czesanie codziennie?
ja przez cały tydzień tylko kitkę poprawiam a całego psiaka czeszę tylko po kąpieli, razem z czesaniem mi zajmuje ok godzinki;) kiedy miał włos długości Bobiego wcale nie zajmowało to więcej czasu;)

Posted

Yorkomanka napisał(a):
że co?
i do tego jeszcze czesanie codziennie?
ja przez cały tydzień tylko kitkę poprawiam a całego psiaka czeszę tylko po kąpieli, razem z czesaniem mi zajmuje ok godzinki;) kiedy miał włos długości Bobiego wcale nie zajmowało to więcej czasu;)

to co zaznaczylas czyli dokladnie kapiel, odzywianie, suszenie, rozczesywanie to mi tyle trwa wszystkie te 4 etapy i to robie raz na tydzien
a codziennie go czesze rano i zajmuje mi to ok 15min razem z robieniem kitki i codziennie wieczorem(przed pojsciem spac) czesze go 10min

************************************************************************************

kaaamila1

czesc:)

Posted

Też kiedyś chciałam Yorka ale zabiegi pielęgnacyjne mnie przeraziły. Jestem bardzo niesystematyczna nawet kwiatki podlewam raz na tydzień lub dwa jak mi się przypomni :)

Posted

[quote name='Sylwia K']http://img40.imageshack.us/img40/8556/dsc00198jakzmniejszycfo.jpg ale ma już długie włoski:cool3:

niom wlosy rosna a okrutna pancia mu je obcina regularnie zeby mial wygode, co prawda tylko ok 5-2cm,
Bobi fryzjera ne zna bo ja go obcinam i pielegnuje:)
kiedys balam se ze mnie to przerosnie a teraz bez tego bym nie umiala zyc

[quote name='Cienka']Też kiedyś chciałam Yorka ale zabiegi pielęgnacyjne mnie przeraziły. Jestem bardzo niesystematyczna nawet kwiatki podlewam raz na tydzień lub dwa jak mi się przypomni :)

no nie jest z ta pielegnacja az tak zle starczy sie przyzwyczaic i juz wszystko idzie spoko,
he he Bobiego dluzej pielegnuje niz sama siebie a jestem duzo duzo wieksza niz on :evil_lol: