Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']SPÓZNIONE ALE SZCZERE ŻYCZONKA DLA BOBIEGO !!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGOO!!!!!!

dziekujemy:)

[quote name='deer_1987']Ale on sie zawsze tak slicznie usmiecha :)

on raczej jest zawsze usmiechniety:)

Posted

Spóźnione... :oops: STO LAT!!!! :BIG::tort::new-bday::bday: A ile to już latek? :cool3: Nie smakowało mu piwko? Bo zastanawiałam się czy kupić moim psiakom... :knajpa:
Zapraszam do galerii.

Posted

[quote name='*Jot*']Spóźnione STO LAT !!

http://img59.imageshack.us/img59/2555/dsc00186jakzmniejszycfo.jpg :loveu:

Cześć :multi:

[quote name='Mani2000']wielkie cudo w małym ciele!

he he co masz dokladnie na mysli?

[quote name='Polari']Spóźnione... :oops: STO LAT!!!! :BIG::tort::new-bday::bday: A ile to już latek? :cool3: Nie smakowało mu piwko? Bo zastanawiałam się czy kupić moim psiakom... :knajpa:
Zapraszam do galerii.

2latka skaczyl, a piwo mu nie smakowalo

Posted

ania90 napisał(a):
weekend caly w pracy

Oj to nie zazdroszcze, znaczy z jednej strony extra kasa to zawsze milo,z drugiej wolny weekend tez milo miec :)

Co tak rano robisz tu? :razz: ja siedze i czekac az tabletka przeciwbolowa zacznie dzialac bo znieczulenie miejscowe przestaje dzialac

Posted

[quote name='deer_1987']Oj to nie zazdroszcze, znaczy z jednej strony extra kasa to zawsze milo,z drugiej wolny weekend tez milo miec :)

Co tak rano robisz tu? :razz: ja siedze i czekac az tabletka przeciwbolowa zacznie dzialac bo znieczulenie miejscowe przestaje dzialac

mialam na 7 rano do pracy no i musialam wstac o 4 rano zeby sie wyrobic do pracy,
jadlam sniadanie i na chwile weszlam na dogo, jeszcze z Bobim na spacer musialm isc i czas mi szybko zlecial ze na styk bylam w pracy a jaka nie wyspana bylam bo spalam tylko 3 godziny

[quote name='kiti7']http://imageshack.us/m/36/3883/dsc00206jakzmniejszycfo.jpg slicznosci, i jakie oczka spiace ma ;):loveu:

I spoznione 100 Lat dla chłopaka:loveu: