Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje wszystkm:)

he he Bobi jest usmiechniety jak ja jestem z nim a tym bardziej jak jeszcze pogoda dopisuje i moze po dworze biegac bez smyczy to dla niego jest raj:)

Posted

Cześć niedzielnie,
Moje mośki od kiedy mamy ogrodzenie to cały dzień siedzą na dworze i często nawet wieczorem ciężko je zagonić do domu. No chyba, że akurat zabrakło im ogródka i robią pętlę w salonie:cool3:

Posted

[quote name='Cienka']Cześć niedzielnie,
Moje mośki od kiedy mamy ogrodzenie to cały dzień siedzą na dworze i często nawet wieczorem ciężko je zagonić do domu. No chyba, że akurat zabrakło im ogródka i robią pętlę w salonie:cool3:[/QUOTE]

niom tylko u mnie jest pod plotem dziura wiec Bobi by mogl uciec dlatego go musze pilnowac jak biega

[quote name='magdabroy']Dawno mnie nie było, ale już nadrobiłam zaległości :D Cudny Bobi :loveu:[/QUOTE]

wiem ze Was dlugo nie bylo i juz myslalam ze zapomnieliscie o mnie

Posted

[quote name='deer_1987']Niedziele w pracy widze przezylas![/QUOTE]

he he a co mi pozostalo?;)
bic mnie nie bili wiec zyje:eviltong:
musialam biegac na 6 biegu bo tyle roboty bylo ale i tak czas mi b szybko minal, myslalam ze dopiero przyszlam a po chwili wyszlam i wcale nie odczulam ze tyle godz pracowalam, wiesz atmosfera b fajna a ludzie takze wiec az milo pracowac :p

Posted

[quote name='ania90']wiem ze Was dlugo nie bylo i juz myslalam ze zapomnieliscie o mnie[/QUOTE]

Nie zapomniałam o Was :buzi: Wróciłam z urlopu i już nadrobiłam zaległości, także jest git :p

Posted

Bobi nie mial jeszcze ani razu czyszczonych zabkow,
wszyscy podziwiaja jego biale zeby a ja sie ciesze bo nie mam problemu jak narazie z zabkami Bobiego, gdybym miala mu je czyscic to nawet nie wiem jak poniewaz jeszcze ani razu zadnemu psu zebow nie czyscilam

he he sama bym chciala miec takie zeby jak on zazdroszcze mu:evil_lol: ;)

ale szczerze mowiac mialam juz rozne psy, male duze srednie, mieszance i zaden z nich nie mial problemow z zabkami

Posted

[quote name='ania90']he he a co mi pozostalo?;)
bic mnie nie bili wiec zyje:eviltong:
musialam biegac na 6 biegu bo tyle roboty bylo ale i tak czas mi b szybko minal, myslalam ze dopiero przyszlam a po chwili wyszlam i wcale nie odczulam ze tyle godz pracowalam, wiesz atmosfera b fajna a ludzie takze wiec az milo pracowac :p[/QUOTE]
No to fajnie! Super jak sie ma taka prace co sie lubi :)