Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Podoba mi się jego dłuższa fryzurka :) rzadko spotyka się yorki z dłuższym i zadbanym włosem :)

dziekuje za komplement:)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny jak narazie to nie mam czasu porzadnie usiasc a co dopiero szukac czegos czy foty robic jak pracuje po 14godz

wstaje, chwile na kompie siedze, spacer z Bobim i jazda do pracy, potem przyjezdzam ide sie kapac i spac.

jak bede miec troszke wiecej czasu to cos wrzuce

Posted

[IMG]http://img51.imageshack.us/img51/7479/dsc00138jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img714.imageshack.us/img714/4074/dsc00139jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A jesli nie ma rodowodu to przeciez zaden wstyd :lol:[/QUOTE]

tez tak uwazam:)
nie wazne czy dany pies ma rodowod czy nie najwazniejsze ze jest kochany, malam juz sporo psow mieszancow i zadnego nie traktowalam gorzej

Posted

[quote name='Ola & Kajtek']Cześć :)
http://img718.imageshack.us/img718/4730/dsc00140jakzmniejszycfo.jpg Śliczności :loveu:

czesc:)

[quote name='deer_1987']Pasuje mu taka fryzura :)

:)

chcialabym zapytac czy ktos moze kupil swojemu pupilowi pelerynke przeciwdeszczowa z ortylionu?
ja bym chciala kupic Bobiemu taka pelerynke tylko najpierw chce poczytac opinie o nich od osob ktore takie cos maja albo mieli.
szkoda mi Bobiego jak pada a on musi isc na spacer a pozniej wraca caly mokry i zziebniety, nie chce aby przemarzl

Posted

pelerynki są do kitu:eviltong: tylko grzbiet jest suchy a cale łapki i część brzuszka jest cała mokra :mad: wolę kombinezon tylko lepek ogon i końcówki łapek wtedy mokną:eviltong:

Posted

[quote name='ania90']
chcialabym zapytac czy ktos moze kupil swojemu pupilowi pelerynke przeciwdeszczowa z ortylionu?
ja bym chciala kupic Bobiemu taka pelerynke tylko najpierw chce poczytac opinie o nich od osob ktore takie cos maja albo mieli.
szkoda mi Bobiego jak pada a on musi isc na spacer a pozniej wraca caly mokry i zziebniety, nie chce aby przemarzl[/QUOTE]
Mamy pelerynkę, sprawdza się jedynie na szybkie wyjście na siku.
Chroni tylko grzbiet, więc w zasadzie pies jest do połowy mokry.
Bardziej polecam kombinezon ortalionowy, pies cały suchutki ;)

Posted

zadam glupie pytanie czy w kombinezonie psiak moze sie swobodne zalatwic?

bo kupilam mu juz dawno bluze i w niej nie da sie zalatwic porzadnie bo zakrywa mu pewna czesc ciala, wec bluze mu ubieram w domu jak przyjdzie mokry albo zmarzniety z dworu zeby sie rozgrzal