Jump to content
Dogomania

Fuks - ponad 1 tys. złotych na minusie! Nie ma domu, nie ma kasy...

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Po weekendzie uzupełnię rozliczenie.

Widziałam dzisiaj Fuksa przez chwilę... Strasznie posmutniał :( Kilka miesięcy temu na widok człowieka wchodzącego do hoteliku skakał i próbował łapać przez kraty - teraz tylko stał i smutno patrzył :( Yumanji też zwróciła na to uwagę. Chłopak gaśnie za kratami :( Jemu potrzebny dom - i to jak najprędzej!

Posted

Biedna psinka :-( A czy on jest gdzieś ogłaszany? Ma jakieś wydarzenia np. na Facebooku?
Dzisiaj przesłałam pieniądze i cały czas trzymam kciuki żeby znalazł się dla niego domek...

Posted

Jest ogłaszany na portalach, na stronie naszego TOZu - nawet jego zdjęcie jest na naszych puszkach - ma event na fb: [url]https://www.facebook.com/events/184513418318229/[/url] - i nic, kompletna cisza :(

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Fuks dzięki fundacji Nero został dzisiaj wykastrowany.

Zapraszam na bazarek na niego i koleżankę z hotelu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230548[/url]

Posted

Fuks bardzo szybko doszedl do siebie po kastracji,mieszka w domu,w pokoju mojego mlodszego syna,posiedzi jeszcze pare dni dopoki sie nie wygoi.Zdecydowanie lepiej psychicznie sie czuje w mieszkaniu,gdzie caly czas chodzimy kolo niego.Przydalby Mu sie wreszcie dom.

Posted

Widziałam Fuksia w środę. Wygląda pięknie (chociaż na zdjęciach brzydko wyszedł), jest uśmiechnięty i szczęśliwy, że jest blisko ludzi. Niestety musi być uwiązany ze względu na inne psy w domu (przeprowadził się tu z kojca na czas leczenia po kastracji). Potrzebny mu własny dom, gdzie będzie mógł wylegiwać się na kanapie ze swoim człowiekiem...

• 4 weeks later...
Posted

Fuksio od kastracji mieszka u mnie w domu,w pokoju mojego syna,bo chociaz zapsieni jestesmy zupelnie,to chyba lepiej sie poczul dzieki temu psychicznie.Byl jakis mocno depresyjny przedtem,bardzo przydalby mu sie dom.